Şimdi Ara

Kararsız kaldım yardım eder misiniz?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lawwed

Kardeş haklı olduğun noktalar vardır elbette, ancak herkes samsung kötü diyor sebebini söylemiyor. gençlerin yarısının elinde galaxy s3 vardı senelerde, kötü olsa neden bu kadar insan alsın yani

Aslen zaten kötü değil dostum özellikle kamera yönünde fıstık gibi cihazlar yapıyor samsung. Fakat sıkıntı cihazın beyni olan yazılımda. Yazılım işini pek iyi yapamadığı için ram çok yoruluyor ve etken zamanlarda kasmalar dolmalar başlıyor. S3 ile çağdaş olan xperia Sp hala oldukça akıcı ama bir de S3 bulup da bakın demek istediğimi anlayacaksınız. Üstelik 1800 leri gidip de plastik soyulan kasaya vermek yerine bi M8 bi z2, z3 alabilirsin. Benden bu kadar hocam karar yine senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc M8 Alabilirsin harika bi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Orijinalden alıntı: lawwed

Param cepte kalsın demiyorum 1.850 tl param var telefon için biriktirdim hepsini kardeş

Madem öyle z2 al. Samsung'a bulaşma sakın ha.

+1 aynen

• s5 aldım dün akşam, cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize arkadaşlar, s5 gerçekten iyi telefon dediğiniz gibi ramin çoğunu telefon kullansada üst düzey oyunları oynarken hiç sorun çıkmadı arayüz falan gayet iyi ve kullanışlı. eğer iphone almayacaksanız android seviyorsanız samsungun üst modellerinden vazgeçmeyin derim, htc lg hikaye
  • kamera otofocuslamada s5 gayet iyi ...elci kullanıcı dostu ...sony de gerçekte iyi
    ben olsam z3 alırdım italatcı firmadan ...1600-1800 arası fiyat var . s5 ile z3 kıyaslanamayacak kadar fark ver Z3 en iyisi Şuanda
  • Samsung kuzenimde var ikidir bataryası şişiyor. Z2 al.
  • Arkadaşlar aldım artık hala z2 al diyorsunuz :) bataryayı düzgün kullanırsa şişmez bence ben senelerdir samsung kullanırım batarya şişmedi hiç
  • Telefonda ne istersin? Bence bekle zenfone 2 çıkınca onu al onun haricinde her model iyi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.