Şimdi Ara

Kararsiz kaldim yardim oneri istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd phenom 2x4 965 black edition 3.4 ghz
    Powercolor 6850
    Corsair 4gbx2 1600mhz cl9
    Xilence 500watt
    Msi military class gma880-e45 anakart (eski bisi afilli isime aldanmayin :)
    32 inch toshiba regza full hd

Konu:
    Aktif olarak bf3-pes13-dota2 oynuyorum. Sistemdeki hic bir urunde oc yapmadim. Bf den aldigim high detail performansi bana yetmiyor rahatsiz oluyorum diyebilirim. Pes oynarken arada minik kasmalar oluyor. Dota tertemiz.

Soru:
    Yukardaki sistemde sorun cikartmayacak darbogaz yapmayacak. Full hd goruntude kasmalar yasatmayacak. Bir ekran karti almayi dusunuyorum. Sizce bu sistemde ilk yapmam gereken ekran kartini mi degistirmek yoksa oncelikli olarak baska parcalarda mi upgrade e gitmem gerekir. Fikirlerinizi bekliyorum. Anakart onerisi yapmaniza gerek yok. Bu arada sessizlik cok onemli sadece geceleri bilgisayar basindayim. Fan sesi rahatsizlik vermemeli.

Simdiden tesekkurler herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7850 alınabilir.(ek olarak ultra ile high arasındaki farkı anlayabiliyorsan tebrik etmek lazım seni.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egdemon

Sistem:
    Amd phenom 2x4 965 black edition 3.4 ghz
    Powercolor 6850
    Corsair 4gbx2 1600mhz cl9
    Xilence 500watt
    Msi military class gma880-e45 anakart (eski bisi afilli isime aldanmayin :)
    32 inch toshiba regza full hd

Konu:
    Aktif olarak bf3-pes13-dota2 oynuyorum. Sistemdeki hic bir urunde oc yapmadim. Bf den aldigim high detail performansi bana yetmiyor rahatsiz oluyorum diyebilirim. Pes oynarken arada minik kasmalar oluyor. Dota tertemiz.

Soru:
    Yukardaki sistemde sorun cikartmayacak darbogaz yapmayacak. Full hd goruntude kasmalar yasatmayacak. Bir ekran karti almayi dusunuyorum. Sizce bu sistemde ilk yapmam gereken ekran kartini mi degistirmek yoksa oncelikli olarak baska parcalarda mi upgrade e gitmem gerekir. Fikirlerinizi bekliyorum. Anakart onerisi yapmaniza gerek yok. Bu arada sessizlik cok onemli sadece geceleri bilgisayar basindayim. Fan sesi rahatsizlik vermemeli.

Simdiden tesekkurler herkese.

o sistem pes 2013 te kasmamalı, oyun orjinal değilse, ilaçta sıkıntı olabilir

• Ben ultra ile high arasindaki farki anladigimi gosteren ya da gostermeyi birak farki anladigimi ima eden cumleyi nerede kullandigimi cidden anlamadim. Ordaka konu yazmisim onun altinda durumumu aciklamisim. High daki performas dandik anlamina gelen bir cumle. Yani illede ultra isterim deil anlatmak istedigim. 20 fps den asagi dustugu zamanlar bile oluyor onun icin yineliyorum. BF 3 high performans yetmiyor.

Bu arada 7850 onerin icin de tesekkur ederim.

• hemen hemen ayni sistemi kullaniyoruz hocam.
    Sapphire HD7850 2GB O.c modelini öneririm vatan %25 ile 393 liraya denk geliyor. Darbogaz felanda yapmiyor. (islemci oc'li veya oc'siz. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogz008

hemen hemen ayni sistemi kullaniyoruz hocam.
    Sapphire HD7850 2GB O.c modelini öneririm vatan %25 ile 393 liraya denk geliyor. Darbogaz felanda yapmiyor. (islemci oc'li veya oc'siz. )

Sapphire 7850 oc hakkinda bir sorum olacak fan %80 le falan calisirken ses duzeyi nedir. Rahatsizlik veriyor mu? Bende aynen ondan almayi tasarliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: egdemon

quote:

Orijinalden alıntı: Ogz008

hemen hemen ayni sistemi kullaniyoruz hocam.

Sapphire 7850 oc hakkinda bir sorum olacak fan %80 le falan calisirken ses duzeyi nedir. Rahatsizlik veriyor mu? Bende aynen ondan almayi tasarliyordum.

hemen bakayim hocam mesaji editlerim

Hocam fan sesi duyuluyor. Ancak yüzde 80'lere kadar çikmasina gerek kalmiyor gayet serin çalisiyor.

Bosta: 27 - 28 derece
    Yükte: 54 - 55 derece (yük derken benchmark v.b degil oyunlarda bf3-nfs mw2012-crysis2 falan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogz008 -- 29 Ocak 2013; 15:25:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ilgin icin tesekkur ederim. Secimimde etklili olacak seylerden biri bu.

• 965 işlemci 6670 ile full hd pes takılmadan oynuyorum. Sizde bir sıkıntı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.