Şimdi Ara

Kararsız Okur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yine bir kararsız okurla karşı karşıyasınız. Öncelikle lütfen -Yahu aynı konuları açmayın.- diye alta mesaj yazmayınız. Bende biliyorum konu kalabalığı olduğunu fakat gerçekten kararsız bir insanım ve 2 gündür forumda gezip duruyorum. Neyse konumuza geçelim.

İnternetten kitap siparişi vereceğim. Aklımda bir kaç kitap var ama yine de size fikrinizi sormak istedim. Sevdiğim kitap tarzı sırasıyla Polisiye-Gerilim, Aksiyon-Macera ve Aşk romanları. Tavsiye ettiğiniz kitapların hangi kategoriye girdiğini belirtirseniz sevinirim. Ve de tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nlowire -- 7 Mart 2015; 16:41:53 >

• Polisiye gerilim için Kızıl Nehirler,Leyleklerin Uçusu,Ruh Koleksiyoncusu,Cerrah kitaplarını önerebilirim hocam gayet iyiler aksiyon için su an aklıma bişey gelmedi çok ilginç aşk kitabı okumuyorum maalesef o konuda yardımcı olamicam ama güzel öneriler gelirse burada severek okurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Kızıl Nehirler, Leyleklerin Uçuşu ve Cerrah adlı kitaplara sahibim fakat henüz başlayamadım. Bu 3 kitap tavsiyeler bölümünün vazgeçilmezi oldu zaten Ruh Koleksiyoncusu kitabına da bakarım arkadaşım. Bu arada teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nlowire

Kızıl Nehirler, Leyleklerin Uçuşu ve Cerrah adlı kitaplara sahibim fakat henüz başlayamadım. Bu 3 kitap tavsiyeler bölümünün vazgeçilmezi oldu zaten Ruh Koleksiyoncusu kitabına da bakarım arkadaşım. Bu arada teşekkür ederim

Haklısın belki de kolaya kaçıyoruz şu an dedemlerdeyim eve gideyim rastgele bir iki kitap önereyim değişiklik olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nlowire

Cerrah tess gerritsenin rizzoli and ısles serisinin ilk kitabı. Ruh koleksiyoncusu 6 ya da 7. Kitap olmalı. Cerrah şuan elinizde varsa ilk önce onu okuyun. Beğeneceğinize eminim sonra seriye devam edersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.