Şimdi Ara

KARARSIZIM 37000 YTL DİZEL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: garfield24

doğru ama 3-4 bin ytl için 37 bin ytl yi heba etmeyin bence...çok ii bir miktar çünkü ayrıca linea nın yeni bir araba olmasından dolayı fiyatının bu kadar şişkin olduğunu da gözardı etmeyin bence...

valla hocam zaten kafalar karışık iyice karıştı ben istemezmiyim volvo s40 dizele binmeyi offf offf ne kadar son kararı vermek .
  • linea ile aynı özellikleri taşıyan opel sedan dizeli (esp, otomatik vites vs.) 47000 ytl ye geliyor ve üstelik bu durumda dahi cruise control p2 denilen paketle alınıyor. Tamam 3700 ytl linea için çok ama c sınıfında bu donanıma sahip araçlar 45000 ytl civarında. Bence corolla, astra sedan, focus vb. araçlarda bu fiyatları haketmiyor. Bu araçalrın 37000 ytl civarı donanımları (dizeller için ) tamamen boş.
  • Hocam illa otomatik vites ve sedan olması şart değilse 308'i öneiririm.Hem yeni araba yeni teknolojiler hem de fiyatı çok uygun.Tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayacaktır
  • bence bu fiyata ikinci el boyası degişeni olmayan km si düşük 2006 veya 2007 model focus ghia dizel otomatik alın derim.
    böylelikle sıfır alıpta baştan çok fazla zarar edeceğinize ikinci el araç alıp zararınızı minimuna indirebilirsiniz.
  • bu arada şimdi opel e de baktım:

kampanyalı
    Yeni Astra HB 1.3 CDTi Dizel- 90 HP HB Essentia 38.700,00 YTL 4.000,00 YTL 34.700,00 YTL
    Yeni Astra HB 1.3 CDTi Dizel- 90 HP HB Enjoy 40.800,00 YTL 4.000,00 YTL 36.800,00 YTL
    Yeni Astra HB 1.3 CDTi Dizel- 90 HP HB Cosmo 45.330,00 YTL 4.000,00 YTL 41.330,00 YTL
  • Otomatik olması isteğin de olmasa git bir i30'u iyice incele derdim. (Dikkat, al demiyorum, incele, test sürüşüne çık diyorum). Diğer marklar, modeller ile karşılaştırma olanağın olurdu. i30'un çok yüksek donanımı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Otomatik olması isteğin de olmasa git bir i30'u iyice incele derdim. (Dikkat, al demiyorum, incele, test sürüşüne çık diyorum). Diğer marklar, modeller ile karşılaştırma olanağın olurdu. i30'un çok yüksek donanımı var.

kesinlikle i30'u deneyeceğim önümüzdeki hafta sonu ama şöyle bişey duydum i30lar aralık ayında kampanyaya gireceklermiş diye acaba ne kadar doğru?
  • İ30'u bencede kesinlikle deneyin. Hyundai bu ay içinde İ30 hariç tüm modellerde indirim yaptı. Aralık ayında indirme girecek diye duyumlar var. Ayrıca bu ay içinde İ30 CRDİ 115 PS model otomatik şanzumana sahip araçlarıda gelecekti.
    quote:

Orjinalden alıntı: goldenknight

quote:

Otomatik olması isteğin de olmasa git bir i30'u iyice incele derdim. (Dikkat, al demiyorum, incele, test sürüşüne çık diyorum). Diğer marklar, modeller ile karşılaştırma olanağın olurdu. i30'un çok yüksek donanımı var.

kesinlikle i30'u deneyeceğim önümüzdeki hafta sonu ama şöyle bişey duydum i30lar aralık ayında kampanyaya gireceklermiş diye acaba ne kadar doğru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 18 Kasım 2007; 20:17:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

bence bu fiyata ikinci el boyası degişeni olmayan km si düşük 2006 veya 2007 model focus ghia dizel otomatik alın derim.
    böylelikle sıfır alıpta baştan çok fazla zarar edeceğinize ikinci el araç alıp zararınızı minimuna indirebilirsiniz.

kesinlikle katılıyorum linea ile kıyaslarsak daha dolu ve güvenli bir araç her konuda 1 adım önde bir düşünün derim.
  • Evet hocam haklısınız ama 20000 km civarında olanlar yaklaşık 40 000 ytl civarında ve ben kredi ile alacağım (çünkü eşim ve ben öğretmeniz aylık ödemeyi yapabiliriz ama para biriktirerek alamak çok zor bizim için) İkinci elde faiz oranları da yüksek. Bu sefer aylık ödemeleri karşılamak güç olur.

Orjinalden alıntı: KaSSaS

Orjinalden alıntı: ALOK

bence bu fiyata ikinci el boyası degişeni olmayan km si düşük 2006 veya 2007 model focus ghia dizel otomatik alın derim.

kesinlikle katılıyorum linea ile kıyaslarsak daha dolu ve güvenli bir araç her konuda 1 adım önde bir düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenknight -- 20 Kasım 2007; 11:34:02 >

• senin de kafan karışmış aynen benim gibi. ben de çok kararsızım, pyas çok değişken, ama yıl sonu fırsatlarını değerlendir derim. tabi ki tercih meselesi, çok zor karar vermek 0 mı alayım 2. el mi, şunda şu var, bunda klima,xwyz.. var.
    kafanı daha çok karıştırmam inşallah ama ben o paraya 0 larını alamıyorsam transporter, zafira, verso, c-max falan almaya çalışırdım. yapabiliyorsam temiz 2. el passat, audi, mercedes falan bakardım.
  • Başka topiğe de yazmıştım ama burası tam yeri ve benim derdimden anlayanlar var burada:)
    Yahu param var ama araba alamıyorum iyi mi :) 35.000YTL kadar naktim var ...Sedan bi araba düşünüyorum.Eski arabam 98 polo idi sattım....Kafamda netleştiremiyorum seçenekler çok...FOcus TDCI Ghia düşünüyorum ama 2 aydır fiyatlar inmiyor..Ağustos sonunda 40.800 fiyat verdiler 2008 ine ama araba yoktu..(hep yaparlar bunu) şimdi de İstanbul'da fiyatlar dediğiniz gibi...Sıfır almışken ben donanımlı alayım diyorum sonradan pişman olmamak için...Aslında corolla da olur ama Sıfır cruise olmayan elegance modeli D4d 43000YTL...Çok değil mi? Arada esiyo OCTAVİAya baktım..35.500 e kadar 2008 elence modelini benzinli 102 HP olarak bırakıyorlar ama çok yakar lpg lazım ona..Testini de yaptım..Güzel araba ama 2. eli yok...neyse içimi döktüm herkes bişii soylyor ..sanırım aralığı beklicem focus fiyat indiri belki..Makyajlı focus ta kronik debriyaj ses vs sorunlarını çözeceklermiş sanırım..Naapcam arabasızlık da koyuyor...Bu arada devlet memuruyum..Arabaya o kadar para ..ama heves ettik neyse..Sizi de güzin abla yaptımm..herkese saygılar...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmudo -- 20 Kasım 2007; 1:57:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozmudo

Başka topiğe de yazmıştım ama burası tam yeri ve benim derdimden anlayanlar var burada:)
    Yahu param var ama araba alamıyorum iyi mi :) 35.000YTL kadar naktim var ...Sedan bi araba düşünüyorum.Eski arabam 98 polo idi sattım....Kafamda netleştiremiyorum seçenekler çok...FOcus TDCI Ghia düşünüyorum ama 2 aydır fiyatlar inmiyor..Ağustos sonunda 40.800 fiyat verdiler 2008 ine ama araba yoktu..(hep yaparlar bunu) şimdi de İstanbul'da fiyatlar dediğiniz gibi...Sıfır almışken ben donanımlı alayım diyorum sonradan pişman olmamak için...Aslında corolla da olur ama Sıfır cruise olmayan elegance modeli D4d 43000YTL...Çok değil mi? Arada esiyo OCTAVİAya baktım..35.500 e kadar 2008 elence modelini benzinli 102 HP olarak bırakıyorlar ama çok yakar lpg lazım ona..Testini de yaptım..Güzel araba ama 2. eli yok...neyse içimi döktüm herkes bişii soylyor ..sanırım aralığı beklicem focus fiyat indiri belki..Makyajlı focus ta kronik debriyaj ses vs sorunlarını çözeceklermiş sanırım..Naapcam arabasızlık da koyuyor...Bu arada devlet memuruyum..Arabaya o kadar para ..ama heves ettik neyse..Sizi de güzin abla yaptımm..herkese saygılar...:)

Focus ghia 40.700 ytl siyah İstanbul Mimarsinandaki ford satıcısında varmış bir tane

haberiniz olsun

• Yarın arayayım o bayiyi ama fiyat gene de çok gibi, nisanda makyajlanacağını da düşünürsek...
    Bu arada SEAT LEON da bi alternatif gibi geldi..her ne kadar 1.6 102 HP 8 valf benzinli motoru olsa da...Stylance modeline 34.500 fiyat verdiler metalik dahil...Esp, cruise dahil sunroof hariç her şey var...Test de yaptım.Yakıtı haricinde sorunsuz bir araba gibi geldibana.Kafası karıştıkça karışıyor insanın...
    Orjinalden alıntı: cengiz112

Başka topiğe de yazmıştım ama burası tam yeri ve benim derdimden anlayanlar var burada:)

Focus ghia 40.700 ytl siyah İstanbul Mimarsinandaki ford satıcısında varmış bir tane

haberiniz olsun

• Ben halen 308 diyorum.Bu arabayı alanın pişman olmayacağını düşünüyorum.Çünkü artık kronik sorunları olan Peugeot yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldenknight

quote:

i30 u mutlaka dene hocam.ama sessiz araba istiyorsan beğenmeyeceksin.çünkü ben bayağı bir i30 kullandım.style plus kullanmıştım ilk.yol yani tekerlek sesi fazlaydı.birlikte sürüşe çıktığım kişi style plus 17" jant kullanıyor lastikler ince yanaklı ondan yol sesi var haklısınız demişti ve bana style düşünün o 16" jant kullanıyor ve daha sessiz demişti.bende ısrar ettim style kullanayım hemde benzinli olsun dedim.adamlar zar zor 1 ay sonra bana style benzinli denemeye araba ayarladılar.walla style plusla dolaştığımız yerlerde yine style ile dolaştık yol yani tekerlek sesi aynen onda da vardı.hatta adama hocam hani buna yol sesi olmayacaktı ne iş dedim.adam ya işte var ama öyle rahatsız etmiyor dimi sizi dedi.ben hayır fazlası ile rahatsız ediyor dedim. hocam ben araba meraklısıyım ve kendi şirketimizde otomotiv sektöründe çalışıyor ama araba satmıyoruz. yeni araba geldimi alsamda almasamda deneme sürüşüne gider mutlaka incelerim.benim gördüğüm kadarı ile hyundai i30 sessiz bir araba değil.yol sesi düşük hızlardan itibaren var yüksek hızlarda ise rahatsızlık veriyor.birde alışamadığım sürücü koltuğunun yüksek olması idi daha aşağıya indirememiştik.boy 192 olduğundan çok rahatsız bir kullanımı vardı.i30da ancak kısa boylular rahat araba kullanır araba donanımları ile göz boyuyor ama ben dış tasarım ve sürüş konforunu beğenmedim.kişisel olarak düşüncem bu.ama alıpta memnun kalacak birileri olabilir mutlaka.her malın alıcısı vardır demişler

hocam aralık ayında dizel otomatikler gelecekmiş.birde planladıkları satışı yapamadıkları için i30 da fiyat indirimi yapmayı düşünüyorlar.zaten bayileri ile çay içip dertleştiğimde hepsi hocam fiyatını daha düşük tutsalardı iyi satardık bu arabayı dediler.şimdi diğer markalarda ciddi indirimler yaptığından hyundai bayileri kara kara düşünüyor.çoğu zaten neredeyse maliyetine arabayı veriyor.hala ana firma yani assan indirim yapmamış bayiler çok şikayetçiydi.aralıkta belki assan bayilerini kaale alırda bir indirim yapar.belki dizel otomatiği duyururken indirim haberide çıkar.ama assanın yani asıl firmanın i30 da fazla bir karı olmadığı için çok iddalı indirimler beklemeyin demişti bana bayileri.söyliyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Kasım 2007; 17:59:54 >

• astra yada C4 tavsiye ederim dizel olarak

temiz bir focus 2. el bulabilirseniz focus ta çok güzel bir araç
  • ikinci elde güzel temiz arabalar düşüyor araştırın cidden.ama çok iyi ARAŞTIRIN.ikinci el şans işi bunu kesin unutmamak lazım
    km si düşük olup ciddi sorunları yüzünden cazip fiyata satışa çıkmış çok araba var.bunu çok gördük çünkü.ikinci el bir kumar aslında
    hani derler ya dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olabilirsiniz

ayrıca dizelin ikinci elinden bence uzak durulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Kasım 2007; 18:12:15 >
  • hocam zati tavsiye etmişler. Volvo s40d dikkatimi çekti.alabilirsen onu al çok iyi araba volvo başın ağrımaz.Olmadı hyundai i30 olabilir.Oda yol tutuşu olsun iyi diyorlar.Fakat fiat lineadan vazgeç.Fiat alınmaz bence37-38milyar az değil GOLF TSİ (140bg lik motoru alınır o paraya .
    44 milyara golf var TDI bir kere al ömürlük bin efsaneye...

[img=http://img81.imageshack.us/img81/4976/golftg1.jpg]
    http://img81.imageshack.us/img81/4976/golftg1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 27 Kasım 2007; 2:50:44 >

• Size farkli iki araba gibi gelebilir ama en son astra sedan 1.3 CDTI enjoy+spor+metalik(37.600YTL) ve Octavia Elegance(35.500YTL) arasinda kaldim. Ne alaka derseniz biri dizel donanimi az , digeri eski ama guvenilir benzinli motor ama super donanimlar...Yarina kara verip bitirecegim isi...Corolla elegance gecerdi icimden ama cruise ve esp olmayan 4d4 manuel vitese 43.000 vermek hic de mantikli degil. Comfortu da 40.000 ytl ki astra sedan daha uygun fiyati....Hadi hayirlisi..Tavsiyeler varsa siddetle bekliyorum.....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.