Şimdi Ara

Kararsızım MSI - Monster 2500 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Performanslı bir cihaz düşünüyorsanız "ısınmayacak" kısmını geçeceksiniz "ısınınca performansından kayıp vermeyen" diyeceksiniz, çünkü performanslı cihazların hepsi ısınıyor.

Uzun ömür şans işi, ama 10 sene görmüş barebone laptop görmek zor, ille de 10 sene çalışsın demiyorum, olmuyor yani, IBM laptop bile gördüm kaç senelik tıkır tıkır çalışıyor. Şans...

Batarya konusunda barebone dizüstü sağlayıcılarının benim tarafımda notu kırık, hem de çok kırık. 2 yaşını geçmiş bir W170ER ve bir W150ER'nin bataryaları şu an kullanılamaz halde. Aynı zamanlarda alınmış Lenovo Y510P halen toplantıya giderken yanıma şarj makinesini aldırtmıyor, cefakar çıktı doğrusu. Monster Abra A7'nin de hızlı bir şekilde batarya ömrünü kaybetmeye başladığını gözlemledim. Barebone sağlayıcılarının düşük fiyat sağlayabilme adına ödün verdiği konulardan biri batarya konusu, maalesef.

Oyun performansını donanım sağlıyor sonuçta, aynı donanımdaki çoğu cihaz benzer performansı verecektir; tabii soğutma konusunda ekstrem bir sıkıntı olmadığı sürece.

Malzeme kalitesini de es geçmeyin derim, sonradan değeri anlaşılıyor :P

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.