Şimdi Ara

Kararsızım Warior ne silah takar raptormu yoksa toto impacthmi yardımm pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben aslında raptor almak istiyordum ama oyunda biri aklımı celdi simdi kararsızım andream charıyım sizce raptor mu yoksa toto impacthmi takayım lütfen sebepleriyle birlikte bana yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utharkruna -- 20 Ocak 2008; 10:35:29 >

• toto impakla daha çok adam alırsın fakat raptorla daha çok zevk alırsın toto impakla vurduğun damageler biraz moral bozuyor
  • Ardream için 1h dan şaşma sakın. Yani tota hanguk impact artık ne istersen. Ama tota yanına hanguk iyi gider.
  • bana toto impacth hiç sekmiyor dediler bu dogrumu yani cok az sekiomus raptorda cok sekiomus
  • Ben bu sekme muhabbetini anlayamadım arkadaş seken şey ne bir anlayabilsem ''sekme'' kavramını
  • Şunu artık bir kafanıza soksanız .. Skil seker silah değil !
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

Şunu artık bir kafanıza soksanız .. Skil seker silah değil !

yoo odogru deil silahda seker skilde ben blade axeyle zr yaptıgımda genel olrk 300 demage ama arada 30 40 demage geciyordu skil kullanmadan sadece zr ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: utharkruna

quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

Şunu artık bir kafanıza soksanız .. Skil seker silah değil !

yoo odogru deil silahda seker skilde ben blade axeyle zr yaptıgımda genel olrk 300 demage ama arada 30 40 demage geciyordu skil kullanmadan sadece zr ile

silah sekmez skil seker hem bu arada ben ardream warrior olarak +7 raptor kullanıyorum hiçte sekmiyor.. gayette memnunum.
  • silahta sadece r ler seker skilllerin bazıları seker 1h silahlarla r ile daha iyi vurursun ratproda 10 r den 6 ssı 40 damage
  • ya ne derseniz deyin toto impactla iş yapılmıyor diyosunuz iyi combo felan ama iyi dmg veremedikten sonra anlamı yok bence ben raptor derimde yinede sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

ya ne derseniz deyin toto impactla iş yapılmıyor diyosunuz iyi combo felan ama iyi dmg veremedikten sonra anlamı yok bence ben raptor derimde yinede sen bilirsin

Ardream'de minor yapan sağlam bir asası nerdeyse hiçbir 2h silahla indiremezsin kolay kolay.
    Evet denedik +8raptor, +7 hb, +7 ii, +7 exc ii, +7 giga, +7exc blade ax, +4rb raptor (chitin set) tüm bunların hiçbiriyle (hb+7'yi biraz dışarda tutuyorum gene biraz iyi hb) açamıyoruz asasların hp sini öle çat çat kesemiyoruz az buçuk sağlam minor yapanları. Ama gel görki bi +3rb tota +7 hanguk gibi yukarda yazanların bir çoğundan daha ucuz itemlerle çat çat 400 450 giriyorsun hemde seri seri. Dene gör kardeşim tota hanguk gücünü. 1400 ap ile 400 dmg altında vermiorsun nerdeyse diğer tarafta +8raptorla 1700 ap la 400 anca vuruyorsun 350 380 gidiyor hep.

• Ardreamda Raptor Artık acayip eziK kalmaya başladı 2h olucaksa en azında 47 hb olmalı diğerleri fos +8 raptor dahil +8 raptor aldın diyelim üstüne +8 fp mi alıcan hadi +9 fp buldun onada sağlam sermaye denir +8 raptor alınca warriorun tek avantajı olan defans gidiyor.

Fakat elinde L.J ninde dediği gibi +8 toto +7 hanguk veya +8 toto +8 impact ve en iyi +7 spearofMurkyWaters +7 hanguk olsa 350 den aşşğı vurmassın ve süper adam alırsın.

ayrıca ardream ks yeri ks yapmak içinde ard arda seri bir şekilde yüksek damageler atman gerekir bunun içinde 1h silahlar çok uygundur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavro -- 20 Ocak 2008; 11:31:23 >
  • Oda gercekden dogru roquelere karsıda seri bir silah herzaman daha iyi olr demage bakımından bcen merak ediyorum +7 raptorla bir kişiye kac wurusun +7 toto imptach le kac wurusun demageleri birbirine yakınsa direk simdi oyuna girip toto imptachimi alcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.