Şimdi Ara

kararsızım yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikler bütün arkadaşlara sa ben bu forumda yeniyim ben yeni bi char açmayı düşünüyorum aslında benim 73 lvl glaviem var ancak onu bırakıcam çünkü o chardan zevk almıyorum şimdi bu yeni açıcağım char hangi buildden olmalı benim aklımda 2 tane var ama kararsız kaldı8m biri chinese full int s/s diğeri eu warrior sizce hangisi yardım pls

• Chinese S/S derim çünkü hem hızlı kasarsın hemde zevkli bir char farmıda kolayca bitirirsin ama yine son karar senin.
  • eu lardan zevk alamazsın ac bi chinese bow gayet zevkli kasması...
  • Eular bence zevksiz yani hayatımda bu kdar sıkıcı bişe görmedim...
    Aç bi s/s int oyna str bowda o kadar aksiyon yaratmaz...
    73 lvl glavie glavie sıkıcı değildir...Ne kadardır oynuyorsunda sıkıldın?
  • herkez eulara sıkıcı yazmış çokmu ağlattı sizi
    unutmayınki 64 lwlde 80 lwl chinese kesen eu çok war oyunda
    warrior derim ben çünkü kendini bufflayabilior heleki warrior-cleric olursan 2 cihan bir araya gelse yatmazsın
  • Wallahi billahi ya.. aklı olan yeni çar açyosa çinli açmasın !!!!!!!

kasıyosun farmını bitiriyorusun. itemlerini döşüyorsun. dw nin kapı önüne bi çıkıyosun. 5 lwl düşük crossbowcu sana bi çakyo 25 k critical. yat aşşaaa

ayrıca eu lar niye zewksiz ? adam kendi lwlindeki yaratığa tek atarak kasıyor, yaratıklar yanına gelemiyor, pvp de herşeye tek atıyor. mangyanglarda zerk +critical high damage rekorları deniyor .. daha nolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 23 Şubat 2008; 16:46:01 >
  • arkadasım eu charım var kastıgım mobların nasıl atak yaptıklarından haberim yok
    gelene tek gidene tek sen bundan zewk alırım diyorsan eu ac (dediklerimde warrior hariç)
    senin soruna gelince chinese full int s/s derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

herkez eulara sıkıcı yazmış çokmu ağlattı sizi
    unutmayınki 64 lwlde 80 lwl chinese kesen eu çok war oyunda
    warrior derim ben çünkü kendini bufflayabilior heleki warrior-cleric olursan 2 cihan bir araya gelse yatmazsın

kardes kimse eu lara sıkıcı demiyor kasmasına sıkıcı diyor..

arkadasta zaten kasması zevkli bir build arıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigidoo -- 24 Şubat 2008; 8:51:50 >

• yorumlarınız için çok teşekkürler chinese full int s/s açtım kasıcam çok sağolun
  • Ya merak ediyorum eu char yüksek lwl a nasıl kasıyor mutlaka bi lwl a kadar elle kasılırda o lwl lardan sonra denedim parmak la eu birbirini sevmior gibime geldi :S
  • ben 80 lvlde 80 cold 80 light 80 beachon ve 60 fire yapıcam sizce hangi kıyafeti giymeliyim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_0uTLaW_I

ben 80 lvlde 80 cold 80 light 80 beachon ve 60 fire yapıcam sizce hangi kıyafeti giymeliyim??

Bence fire çok geride.Bide Pro giy
  • adam tank olmak istiyo daha ne bence bicheon 68 light 72 fire 80 olsa daha iyi tam istedigim buildlerden biri ama glavierim
  • bence de en zevlisi s/s çok süratli hareketlri int ve strne karışmam ama ben intim
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Wallahi billahi ya.. aklı olan yeni çar açyosa çinli açmasın !!!!!!!

kasıyosun farmını bitiriyorusun. itemlerini döşüyorsun. dw nin kapı önüne bi çıkıyosun. 5 lwl düşük crossbowcu sana bi çakyo 25 k critical. yat aşşaaa

ayrıca eu lar niye zewksiz ? adam kendi lwlindeki yaratığa tek atarak kasıyor, yaratıklar yanına gelemiyor, pvp de herşeye tek atıyor. mangyanglarda zerk +critical high damage rekorları deniyor .. daha nolsun

Sonunda birisi mantıklı konuştu, şu forumda yazılanların % 70 den fazlası kolpa ,sallama laf olsun çorba olsun türünden...

• Üst konuda buildler hakkında yeterli bilgi mevcut.
    Ben ne açacam diyen de mümkünse oynamasın bu oyunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.