Şimdi Ara

Kararsızlık başa bela

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Biri 1GB biri 2GB yani 2.si daha iyi ama aşırı derecede fark olmaz
  • Hocam 1GB olan GDDR5 veriyolu olduğundan yüksek çözünürlükte belirgin bir şekilde önde olacaktır.1GB,2GB olması şu aşamada birşey farkettirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedelric

Hocam 1GB olan GDDR5 veriyolu olduğundan yüksek çözünürlükte belirgin bir şekilde önde olacaktır.1GB,2GB olması şu aşamada birşey farkettirmez.

Onu farketmemişim hocam , neyse ki müdahale ettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

Hocam 1GB olan GDDR5 veriyolu olduğundan yüksek çözünürlükte belirgin bir şekilde önde olacaktır.1GB,2GB olması şu aşamada birşey farkettirmez.

Onu farketmemişim hocam , neyse ki müdahale ettin

Arti olarak QAL51 modelinde isinma problemi oldugunu soylediler tam ellerini koydugun yerde Biraz daha dusun derim
  • aynen 1gb 2gb göz doldurmacadır hocam
  • aql51 modelinin ısınma problemi var şimdilik. Sistemi rahatsız edermi bilmem ama ilerleyen zamanlarda Zalman mı massive mi yoksa aircool mu diye de kararsız kalabılırsın :D

1 gb ekran kartına sahip model o.c eğilimi olarak daha öndedir ve DDR5 belleğe sahiptir. 2gb olan da DDR3.

Battlefeld 3 bile şu anda 750 mb ekran kartı kullanırken zaten aklında 1gb vs 2gb şeklinde bir soru kalmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Katılıyorum diğeri bildiğin göz doldurmak icin
  • qal51 de şimdilik sorun var,ısı ve kasa....
    w150 kesinlikle daha üstün,tek fark kasa görüntüsü daha kaba gibi

qal51 siparişini değiştirmek istemeyen ama değiştiren birisi olarak söylüyorum
  • HMM
  • bende w150 yi almak istiyorum ancak benim alıcağım notebook en azından 4-5 sene sonraki oyunları bile en azından low da kasmatan oynatabilmesini isterim sizce doğru bir seçim yapmısmıyım sizce ? fiyat performans yönünden yani en fazla verebileceğim fiyat zaten 2500 tl idi ilk başta ph150hm serisini seçmiştim ama işlemciden dolayı vaz geçtim sizce seçimi iyi yapmışmıyım yada sizin önerebileceğiniz daha iyi bir sistemli notebook var mı ?
  • Açıkcası bende

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-1762-GTX660M-MONSTER®-Q61MS-17622.html

ile

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX660M-MONSTER®-Q61MS-16F32.html

bu iki model arasında kaldım aslında ozellikler birebir aynı birazcık kasa yapıları farklı şekil itibari ile yoksa msı kasası zaten ikiside tek fark birinin 15,6 digerinin 17,3 olması bu iki seçim arasında kaldım açıkcası baklım hala bi karar veremedim kısmet hangisine gorucez artık seninde bu modellere bakmanı oneririm eger butcen sarsmazsa seni...
  • tüm oyunlar garanti altına alınsın dersen en az 192bit ddr5 ekran kartı alacaksın.Ama o paraya değmez 128bit ddr5 2-3 sene garanti idare eder.Sonrası Allah kerim
  • Buyur kardeşim. Ben kendi Monster'imi üzülerekte olsa satıyorum. Belki işine yarayabilir. Ücret senin düşündüğün ücrete nazaran az da olsa fazla ama emin ol ki düşündüğünden fazla performans alabileceğin bir dizüstü. Ayrıca sıfır desem yanılıyor olmam. Performans acısından mükemmel konfigre ettiğim Monster'imin satışını bu linkten takip edebilirsin.
  • aslında ph150hm çok süper bir laptop amd hd6990m ekran kartlı olan modeline hayranım ama gerek sandy bridge olması ve işlemcisininde zaten düşük olması :/ beni ondan soguttu ama eğer gerçekten o indirime girse alırım yani güzel bir bilgisayar fiyatı sadece biraz bana göre fazla bütçem el verse onu alırımdım :( birde arkadaşar ph150hm serisi kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bilgisayar nasıl ısınma sorunu var mı çok sorun çıkartıyor mu ? belki biraz daha çabalarsam ph150hm serisinden alabilirim tek kötü yanı işlemci ama ekran kartı gerçekten çok güçlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanAdam55

aslında ph150hm çok süper bir laptop amd hd6990m ekran kartlı olan modeline hayranım ama gerek sandy bridge olması ve işlemcisininde zaten düşük olması :/ beni ondan soguttu ama eğer gerçekten o indirime girse alırım yani güzel bir bilgisayar fiyatı sadece biraz bana göre fazla bütçem el verse onu alırımdım :( birde arkadaşar ph150hm serisi kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bilgisayar nasıl ısınma sorunu var mı çok sorun çıkartıyor mu ? belki biraz daha çabalarsam ph150hm serisinden alabilirim tek kötü yanı işlemci ama ekran kartı gerçekten çok güçlü

6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok şu anda bende 6990 var. Ayrıca işlemci de 2820QM, 8MB önbelleği olması 2. nesil işlemcilerde diğer modellere göre üstünlük sağlıyor. 3.4 GHz'e kadar çıkabiliyor. Şu anda da bu modelde 2860QM var ona bakmanı tavsiye ederim. Baktığıma göre 3.60'a kadar çıkabiliyormuş.

• peki sence işlemci ilerki zamanlarda sıkıntı çıkarabilecek bir model mi yoksa gayet temiz bir model mi eğer gerçekten işlemci çok sorun olmayacaksa biraz daha para veriri ph150hm serisi alabilirm ekran kartı tam bir canavar çünki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.