Şimdi Ara

KARARSIZLIK.. ( DELL G315 mi MONSTER ABRA A5 mi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Selamlarımı ileterek büyük bir kararsızlık içerisinde olduğum durumu anlatmak istiyorum.
    Bu noktada bana yardımcı olur, öneri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Dell G315 ve Monster Abra A5 arasında kaldım...

Dell'de i7 8750H işlemci, Nvidia GTX 1050Ti var
    Monster'da i5 9300H işlemci, Nvidia GTX 1650 var

Dell link :

Monster link:
    www.monsternotebook.com.tr
    Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
    https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487480&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

İkisinin de fiyatı hemen hemen aynı.. Neden diye soracak olursanız, Monster'a 1 TB HDD ekledim ve 16 GB RAM ekledim..

Şimdi kutsal sorumuz şu "HANGİSİ DAHA MANTIKLI?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feteden123 -- 30 Temmuz 2019; 14:17:50 >

• Monster al kendine gel hacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinin işlemcisi daha iyi diğerinin ekran kartı. Eğer çizim ve render işlemleriyle uğraşacaksan ve arada oyun da oynarım dersen Dell ama oyun ağırlıklı kullanımın olacaksa Monster'ı tercih et. Oyunlarda 10-15 fps fark oluyor.

Şahsen kendi fikrimi belirtecek olursam Monster'ı seçerdim. Sebebi ekran kartı.
  • "Oyunlarda traktör sesine katlanırım ve garanti bittikten sonra olur da ana kart arızalanırsa sadece Monster o ana kartla ilgilenebileceği için laptopun yarı fiyatına ana kart değişimi istenirse sorgusuz yaptırırım." diyorsan Monster alabilirsin. Üstüne biraz daha koyup diğer markaların 1650 kartlı modelini alman daha mantıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 18 Ağustos 2019; 23:4:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABRA A5 V17.3 Kamera Problemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.