Şimdi Ara

kararsızlık(zen touch,muvo2 fm,zen neeon)ve ikinci el ürünler hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum hala karar veremedim. en fazla 400 ytl'ye radyolu yüksek kapasiteli mp3 player arıyorum. kafamdakiler zen touch 20gb (400ytl), muvo2 fm5gb,zen neeon5gb(330ytl şarjı yok usble şarj oluyo)

teredütlerim ise radyo aparatının soradan çıkarabileceği sorunlar.entegre bi parça olmadığından birde kablo kalabalığı yarattığından tel kopması kırılması gibi sorunlar çıkarabileceği..bunlar benim için uzun süre gidecek aklıma esince değiştiremem.o yüzden alabilceğimin en iisini almak istiyorum.sizce sağlam bi parçamı bu radyo aparatı? öyleyse zen touch alacağım çünkü muvo2fm ve neeon(şarjınıda alınca)aynı fiyatı bulur.üçünün kullanıcıları ne düşünür?

birde ikinci el almayı düşünüyorum.çok güzel şeyler çıkabiliyor.fakat çok hassas aletler(hdd bakımından)ikinci ele nasıl güvenilir?garantili olsun diyorum ama ya sonra kullanıcı hatası diye bi sorun çıkarsa(benden kaynaklanmayan)?nasıl güvenilir neye bakılmalı gerçi şans işi ama..

bana uygun mp3 player öneriniz varmı?

• zen tocuh iyi gözüküyor ; aleti cebine koyarsın radyolu kumandayı da beline takarsın hem kullanımı da çok kolay oluyor . Ben muvo 2'yi uzunca bir süre öyle kullandım iyi oluyor
  • kardeş zen micro neden düşünmüyorsun? 4,5,6 gb seçenekleri var. küçük de. dahili radyo mikrofon ses kaldı falan var. fiyatı da araştırırsan istediğin gibi bulabilirsin. bunu da bir düşün derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

kardeş zen micro neden düşünmüyorsun? 4,5,6 gb seçenekleri var. küçük de. dahili radyo mikrofon ses kaldı falan var. fiyatı da araştırırsan istediğin gibi bulabilirsin. bunu da bir düşün derim ben.

zen micro hoşuma gitmedi pek iyi değil diyolar kulaklık girişi baya problemliymiş.tamamı dokunmatik sanırım o da ileride sorun olabilir bek hassas alette istemiyorum.zen touch daha dayanıklı gibi.birde boyutunu bilmiyorum tam olarak ama fiyat olarak baya pahalı almışken zen touch alırım diye düşündüm ama şu radyosunun entegre olmaması..peki gb arttıkça aletin hassaslığı artıyormu?mesela zen micromu daha dayanıklıdır zen touch mu?(hdd açısından)
  • kardeşlim hiç düşünmeden git zen neeon al hem çok küçük gerçekten hemde 5 GB boru değil ya tonlarca müzik at ha gelelim microya cok pahalı abi yazdıgın seceneklerden en yisi zen neoon ha şarjın usb den olmasınıda sorun etmene gerek yok adaptörler satılıyor ucuza onun sayesinde prizden daha kısa sürede şarj oluyor bak kardeşim bende zen neoon yeni aldım bi kere 7 renkli ekranı var çok hoş oluyor ben random yapiyom resnkelri her parça değiştiğinde farklı resnk oluyor sonra ekranı büyük mp3 çaların boyutları çok küçük cepte oldugunu bile farketmiyorsun sonra mikrofondan ses kaydı var mp3 formatında cekiyor artı ben aldıktan 2 gün sonra hemen firmware yükledim makinenin pili normalde 16 saat giderken 21 saate cıktı ( yazılım sayesinde firmware ) çok süper şarkı dinlerken diğer dosyaların içinde rahatlıkla her yeri gezebiliyorsun parçaların isimleri görebiliyorsun en güzel özeelliği ise playlist olması kendi oluşturdugun listeyle artık durmadan parçaları aramıyorsun benim tavsiyem zen neoon hiç pişman olmazsın ayrıca zen neoon zen microdan daha kibar ve küççük !

• bugün doğubanka gittim ve pek umduğumu bulamadım.zen neeonun tipi hoşuma gitmedi küçük fln ama..zaten micro fln yoktu genelde düşük kapasiteliler ve muvo2 vardı.zen touch almayı düşünüyorum en uygun o geldi.radyolu 20gb 400ytl. sardemir yorumunu yeni gördüm pm attım.
  • hallettim sorunumu.sonunda bende zen touch aldım.ve çok memnunum.beklediğime değdi!!!
  • hayırlı olsun dostum.

memnun musun? büyüklüğü nasıl sence? ayrıca aldığın yerde yanına radyolu kumanda verdiler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.