Şimdi Ara

karasiz kaldim yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ogrenciyim bes bin lira butcem var ve ev okul arasi kullanmak icin vede ugrasmayi sevdigim iin pejo j9 fiat 126 reno 5 lada vaz lada tavria dusunuyorum baska oneride verirseniz sevinirim siz olsaniz hangisini alirdiniz bana tofas onermeyin sevmiyorum o arabalari minibus olarak 14+1 b sinifi kullaniyormus diye dusunuyorum ve minibuslere ilgimde fazla o yuzden dusunuyorum agustos gibi almayi dusunuyorum hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektrikli mobiletler var gayet kullanışlı ,ruhsat vergi ehliyetde gerekmiyo, bence böyle birşey düşün.

• Yazdığınız markaların modellerini değiştirirseniz Samara, Renault 12, Serçe günlük kullanımda işinizi daha rahat görecektir. Diğerlerinde far kırılsa parça arayarak zaman harcarsınız. Bulana kadar da araba yatacaktır.

J9 konusunu siz bilirsiniz. İlk kez uğraşacaksanız benzinlide motoru öğrenmenizi tavsiye edebilirim. Bakımı kolaydır. Dizel arabanın mazotu bitse hava yapar.
  • Hocam yorumlar icin tessekkur ederim ama tofas ve 12 serilri tipsiz geliyor bana zaten okulum haftada 3 gun bu zamanda kullanicam ve j9 hakkindada biraz bilgi verirseniz sevinirim minibus cok hosuma giden bir arac ve bana gore 5 bin liraya bedava bi arac yorumlarinzi bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Powerbank hakkinda yardim lazim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.