Şimdi Ara

Karatay Belediyesinin 78 Ton Köpek Yemi Döktüğü İlçede 2,Yaşındaki Bir Kız Çocugu Parcalandı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #26
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bak gercekten boyle olanları var sadece sagda solda serbest konusamiyorlar. Cok radikal bir din bunların dini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Üniversite opsiyonel bir eğitim kurumudur. Örgün eğitimin içinde değil ve olmamalıdır. Fakat günümüzde de facto olarak Üniversite zorunlu eğitimin bir parçası gibi . Hatta daha da ileri giderek insanları sadece öğretmen olmak için bile yüksek lisans yapma zorunluluğu getirmeye çalışanlar var .

Fakat sen en verimli yıllarına dört duvar arasında bir değer üretmeden harcarsan bu topluma zarar verir.

Olması gereken şey liselerin ozellesmesi. Genel kültür ve iyi vatandaş olma eğitimi ilkokulda verilmeliyken. Liseler Öğretmen liseleri , Sağlık veya mühendislik liseleri gibi meslek eğitimine odaklanan kurumlar olmalı.

Üniversite ise çok daha az sayıda insanın görebildiği ve mesleki eğitim değil bilim eğitimine odaklanan daha niş kurumlar olmalıdır.

Nitekim eğitim süreci bireyin topluma yük olduğu dönemdir. Eğitimi arttiriyorsan o kişinin uretecegi kwtmadegerde aynı oranda artmalı. Fakat üniversite mezunlarının yüzde 80inin okuduğu alanda çalışmadığını düşündüğümüzde burada çok büyük bir toplumsal zarar var . Ve sen bu insanlara üniversite okuyarak daha sonra doğal olarak normal meslekleri begenmemelerine yol açıyorsun.

Isgucune çok geç katıldıkları için aile veya iş kuracak para birikimini edinemiyorlar . Dolaylı yoldan aile kuramayan bu insaar kediye köpeğe sarmaya başlıyor. Birikimli olarak zarar gittikçe büyüyor.

Bu yüzden her ile bir üniversite gibi saçmalıklar Türk ekonomisinin rekabetciligine büyük zarar verdi , halkım verimliliğini düşürdü ve nüfusumuz yaşlanmadan mülteciye muhtaç hale gelmemize yol açtı.

Son olarakta feminizm gibi , woke gibi , sjw gibi hayvan tap arlık saçmalıkların hayatı tanımayan bu insanlarda kök sarmasını yol açtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Mart 2025; 17:9:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Buna tüm dünyada overeducation/aşırı eğitim sorunu deniyor. Yavaş yavaş Batı buna uyanıyor fakat bizde daha işaret yok .

İngiltere Başbakanı birkaç yıl önce buna karşı adım atacaklarına dair birseyler soylemişti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Mart 2025; 16:57:45 >
  • Colda kullanıcısına yanıt

Biz kopeklerin itlafini bir ceza olarak istemiyoruz, tedbir olarak istiyoruz. O cocugu olduren kopleklerin de cezalandirilmasini istemiyoruz. Cunku bunlar hayvan, insanlar gibi suc isleyebilen varliklar degiller, dolayisiyla cezalandirilmazlar da. Ama sen gibilerin kafasinda kopekler insanlara denk olduklari icin itlafi onlara bir ceza olarak goruyorsun. Bu sacma sapan reductio ad absurdumunun oturdugu temel de tam olarak bu.

Senin sokakta yetiştirdiğin köpeğin cezai ehliyeti yok. Daha öldürdükleri çocuğu oldurmelwrinij kötü birsey olduğunu bile algilayamayan varlıklar. Bu nedenle köpekler onların yasal yükümlülüğünü alacak birisi olmadan başıboş yetistirilemezler .

Halbuki bir insan başka bir insani olduruyorsa ne yaptığının bilincindedir . Cezai ehliyeti vardır. Doğru ve yanlış öğretilebilir.Cezalansieilsbilir ve cezalandirilscaginin bilincindedir. Sokak hayvanını hastalık yaymalarını öğretemezsin, insan öldürmemeyi de öğretemezsin. Serseri mayın gibibbirseydur bunlar .

• Periah kullanıcısına yanıt

Sinirli kaynaklari verimli kullanmayan her topluluk coker (butun kaynaklar sinirli da bazilari daha sinirli). Egitim-ogretim en buyuk masraf kalemlerinden biri. Icme suyu, saglik hizmetleri gibi temel ihtiyaclar butun halka sunulmali ama egitim-ogretim hak edilmeli. Merkezi coktan secmeli sinavla da olmuyor bu is...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 9 Mart 2025; 17:4:36 >
  • Yıl olmuş 2025 halâ sokak hayvanlarıyla uğraşıyoruz. Şaka gibi resmen.

• Periah kullanıcısına yanıt

Bugüne kadar kedi veya köpekten hastalık kapmadım ama birçok insandan hastalık kaptım.

Serseri mayın olan hangisi şimdi?

insan neden daha kıymetli olsun ki?

Sen kendi mevcudiyetini istedigin kapinin dibine paspas edebilirsin, sana karisamayiz. Biz senin gibi degiliz. O cocuklar da senin gibi degil.

İnsan olsaydı mahkemede hesap verirdi gerekli cezayı alırdı.

Arabalara mecburuz arabasız hayat olmuyor.

Ama sokak köpekleri olmadan da yaşayabiliriz sokak köpeklerine ihtiyacımız yok.Karatay Belediyesinin 78 Ton Köpek Yemi Döktüğü İlçede 2,Yaşındaki Bir Kız Çocugu Parcalandı. 

İnsanlardan hastalık kapman toplum içinde yaşamanın bir bedeli.

Ama sokak köpekleri için böyle bir durum yok, sokak köpekleri olmasa da olur. Kaldı ki bir defa sokak köpeği saldırması yüzünden caddeye çıktım köpek yüzünden araba çarpabilirdi, bir defa da sokak köpeği ısırdı.

Al evinde besle çok bayılıyorsan sizin ilkelliğinizi çekecek değiliz şu devirde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

İnsanlardan hastalık kapman toplum içinde yaşamanın bir bedeli.

Ama sokak köpekleri için böyle bir durum yok, sokak köpekleri olmasa da olur. Kaldı ki bir defa sokak köpeği saldırması yüzünden caddeye çıktım köpek yüzünden araba çarpabilirdi, bir defa da sokak köpeği ısırdı.

Al evinde besle çok bayılıyorsan sizin ilkelliğinizi çekecek değiliz şu devirde.

Çekeceksin.

• Köpekler dikkatli bir şekilde çocuğun pantolonunu çıkartmış, altı çıplak, üst elbiselerine dokunmamış ve kafasını taşla ezip kaçıp gitmişler.
    Sende köpek saldırısı yalanına inandın değil mi? Olay düpedüz tecavüz ve apar topar çocuğun cenazesini Suriye'ye kaçırmışlar.

Allah bilir daha ne olaylar oluyor da bu sapkın insanları korumak için suçları masum hayvanların üzerine atıyorlar.

• Bir süre önce de adamın birisini köpekler parçalayarak öldürdü yaygarası yapmışlardı. Sonuç yapılan soruşturmada adamı kardeşinin öldürdüğü ortaya çıktı.
    Öyle her habere sazan gibi atlamayın.

• İlk önce köpekler, sonra kediler, daha sonra diğer hayvanlar sırada. Sonraki sırada insanlara gelecek.

Paris iklim anlaşmasından haberiniz yok herhalde. Köpekleri yok etmek için hayvanlara kumpas kuruluyor. Bu tarz haberlerin %99,9'u yalan, dolan, iftira.

Onlarca yıldır insanlarla bir arada yaşayan bu hayvanlar ne oldu da bir anda 2 - 3 senedir saldırganlaşmaya başladı. Hiç mi kafanız basmıyor...

• Black_34 kullanıcısına yanıt

Gordun mu yoksa bir yerde mi okudun? Ikisi cok farkli seyler. Simdi kopek"sever"ler (malum, ic savasa bile hazirlaniyor olanlari var kulagimizla duyduk) mabutlarini pis iki ayaklilardan korumak icin bundan cok daha cirkin yalan bile uretirler (aklima daha cirkin herhangi bir sey gelmiyor ama mutlaka vardir).

Sahsen ben gormek istemezdim eger gercekse, gercek miymis degil miymis diye kontrol etmek icin bakmazdim sayet fotograf varsa, omur boyu gozumun onunden gidebilecegini zannetmiyorum herhangi bir psikiyatrik tedavi boyle bir travmayi geciremez. Eger bu bir yalansa neredeyse soylenen sey kadar cirkin bir yalandir. Dedigim gibi kopek"sever"lerin ne kadar ileri gidebilecegi hakkinda epeyce fikrimiz olustu su noktada. Bu yapabilecekleri bir sey, soyleyebilecekleri bir yalan cunku mabutlarini kurtarmak icin yapmayacaklari herhangi bir sey olmadigini son birkac yilda belli ettiler.

Not: bu yalana inanman arastirip kazara fotograf gormenden daha az kotu, lutfen arastirma.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.