Şimdi Ara

KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - ÇANKIRI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
10.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu üniversitede okuyan arkadaşlar bize Üniversite-Yurt-Şehir hakkında bilgi verebilir mi ?
  • Felsefe beyler
  • Ben Çankırı Karatekin Üniversitesindeyim Hangi Konuda Blgi Almak stiyorsunuz ?

ugur_problemchild@hotmail.com < E mail
  • Arkadaşlar çankırı küçük olabilir ama üniversitesi eğitim açısından güzel diyebilirim.Hocaları birebir ilgililer sizinle.Eğitim açısından bi yok.Bide yeni üniversite yapılıyor uluyazı kampüsü diye orası çok güzel 1-2 seneye geçersiniz :D Not=Çankırıda ablam okuyor direkt bilgileri ondan alıyorum ben sadece yaşıyorum burada :D
  • cankiri universitesi acilmadan once, ankara meslek yuksek okuluyken okumusdum, aslen cankiriliyiz ama cankiriyi hic gitmemisdim ankaradan sonra inanilmaz ilk basda dusuncelerim vardi, cankirida okumak adina, ama sonra anliyorsunuz ankaradan ve buyuk sehirlerden gelen cok fazla ogrenci var buda ortami farkli yapiyor. cankiri halki biraz tutucudur ama sorun teskil edecek kadar bir sorun yasamassiniz. ben 95 de kiz arkadasimla kaldim 1 sene hic de sorun yasamadim, gece 4 de disari cikip, parkda bahcede alkol alip bagirisaniz her yerde basiniza bela gelir sonucda. cankiridan birini tanimaniz yani yerel insanlardan birini tanimaniz son derece isinize gelebilir. mesela yengemin yigeni, exit kafeyi isletiyor, kesinlikle tavsiye edebilecegim bir yer. bir sorun oldugunuz zaman sunu taniyorum sunun kiracisiyim dediginizde , kucuk yer oldugu icin hemen taniniyor ve ortam yumusayabiliyor. kucuk yer ve gidecek cok da fazla mekan olmadigi icin, ortam ogrenci evlerinde ve ogrencilerin kendi aralarinda yaptigi faaliyetlerle geciyor buda herkesi birbirine yakin ve iliskileri guclu yapiyor. Ilgaz yakin ve guzel kis faliyetleri icin, benim okdugum zamanda ankara universitesi cankiri meslek yuksek okulu diye geciyordu, ve sinifta cankaya meslek yuksek okulu yazdigini idda eden tiplerle doluydu, cankiriyi ilcesi zan eden tiplerde olurdu, uyuz ederlerdi beni.

• Sehrın tek guzel yanı ılgaz dagına yakın olması yoksa 5 para etmez ınsanları,hocaları ve sehrı hayatımın hatasını yaptım buraya gelerek bırakıyorum 2 donemı okumuycam lanet olsun yobazlar
  • O kadar da abartmayın dahada fazlası kahretsin. Neyse ki Ankara'ya yakında gidip geliyoruz çok şükür benimde bırakan çok arkadaşım var şimdi aklıma geldi de hapis hayatı cidden..

Ders çalışmak için birebirdir
    Asosyal adamı bile çıldırtıyor
    İnsanına bir şey demem tutucu olabilir her yer izmir gibi geniş olacak değil ya
  • ilk kez bu üniversitenin varlığından haberdar oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 24 Ocak 2012; 0:14:20 >
  • BENDE ÇANKIRIYI KAZANDIM ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER BAŞKA KAZANAN VARMI
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.