Şimdi Ara

KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - ÇANKIRI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
10.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ooo bende bilgi almak için böyle birşey arıyordum

Arkadaşımın kızarkadaşı kazandı,sabahtan beri sorup duruyordu

Tek bildiğim şey,Çankırı küçük,sade,kendi halinde pek bir sosyallik bekelyemeyeceğiniz bir adanadolu şehridir

Hepinize hayırlı olsun
  • eyw Kardeş Hangi Bölümü Kazanmış ?
  • Ben çankırılıyım ama karatekin univ. gitmiyorum tabii.
    Ama sana insanlarından biraz bahsedebilirim.
    Çankırılı insanlar biraz tutucudurlar mesela seni yolda kız ark. Veya sevgilin varsa hoop diyebilirler.
    Öyle ev tutayım sevgilim,kız ark. Gelsin diyemezsin. Biri karşı cinsin eve girdiğini gördüğü an eve dalabilir.
    Mesela beni kız kardeşimle yan yana otururken görüp ters ters bakıp kimsiniz siz demişlerdi. Bu kardeşim sunun torunuyuz diyince amcamız Haa! Dedi :D
    Ama bunların yanında sıcak kanlıdırlar. Her gittiğiniz esnaf size çay ısmarlamak,sizinle muhabbet etmek isterler.
    Iklimi karasal ve kışın aşırı soğuktur. Hatta yazın akrabalarımı ziyaret ettiğimde geceleri t-shirt vs. dolaşamazdım.
    Ama bunlara rağmen bence okunacak bir yerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Ben çankırılıyım ama karatekin univ. gitmiyorum tabii.
    Ama sana insanlarından biraz bahsedebilirim.
    Çankırılı insanlar biraz tutucudurlar mesela seni yolda kız ark. Veya sevgilin varsa hoop diyebilirler.
    Öyle ev tutayım sevgilim,kız ark. Gelsin diyemezsin. Biri karşı cinsin eve girdiğini gördüğü an eve dalabilir.
    Mesela beni kız kardeşimle yan yana otururken görüp ters ters bakıp kimsiniz siz demişlerdi. Bu kardeşim sunun torunuyuz diyince amcamız Haa! Dedi :D
    Ama bunların yanında sıcak kanlıdırlar. Her gittiğiniz esnaf size çay ısmarlamak,sizinle muhabbet etmek isterler.
    Iklimi karasal ve kışın aşırı soğuktur. Hatta yazın akrabalarımı ziyaret ettiğimde geceleri t-shirt vs. dolaşamazdım.
    Ama bunlara rağmen bence okunacak bir yerdir.

teşekkürler Kardeş.
    Peki sen şuan neredesin ?

• @Quattro_tr

Peki kardeş gezilecek yerleri görülecek yerleri nereleridir ?
    Meşhur şeyleri nelerdir ?
  • Hocam ben merkezinde değilim. Bizim ailemizin bazı fertlerinin bulunduğu yer bir ilçesine bağlı kasaba.
    Ama sana anlattıklarımın faydası olur diye söyledim.
    Açıkçası öyle çok meshur bir seyi yok.
    Gezilecek yer olarak tuz çıkarılan yerlerde mağaralar oluşmuş oralara bakabilirsin.
    Bidewww.cankiri.net diye dite vardı burayada bakabilirsin.
    Eksi sozluktede çankırı yazarsan gezilecek gorulecek yerleri bulabilirsin.
    Birde ilk defa gidenler için çok küçük bir yer. Kenti ist. Ilçesi kadar ilçesi de ist. bir mahalle kadar anca vardır diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Hocam ben merkezinde değilim. Bizim ailemizin bazı fertlerinin bulunduğu yer bir ilçesine bağlı kasaba.
    Ama sana anlattıklarımın faydası olur diye söyledim.
    Açıkçası öyle çok meshur bir seyi yok.
    Gezilecek yer olarak tuz çıkarılan yerlerde mağaralar oluşmuş oralara bakabilirsin.
    Bidewww.cankiri.net diye dite vardı burayada bakabilirsin.
    Eksi sozluktede çankırı yazarsan gezilecek gorulecek yerleri bulabilirsin.
    Birde ilk defa gidenler için çok küçük bir yer. Kenti ist. Ilçesi kadar ilçesi de ist. bir mahalle kadar anca vardır diyebilirim.

teşekkür ederim hocam sagolasın.

• Selam.
    Ben Karatekin Üni.'de Okuyorum 2. Sınıfım.Burada Çankırı Şöyledir Böyledir Diye Satır Satır Yazmak Mantıklı Gelmedi.
    Eğer İsterseniz Gerekli Bilgileri Almak İçin Bana Ulaşabilirsiniz.Emin Olun Buraya Gelmeden Önce Bikaç İpucu Sizin İşinizi Kolaylaştıracaktır.
    Kazanan Arkadaşları Tebrik Ediyorum Yolunuz Her Daim Açık Olsun Buraya Gelirken Hedeflerinizi( Gelecekteki Planlarınızı Kasdediyorum ) Gerçekleştirmek İçin Gelin Hiçbir Söylentiye Vs Kulak Asmayın...
    Başarılar..

Not: Ulaşmak İsteyen Arkadaşlar İçin Msn Adresimi Veriyorum;

Cagri.Akdeniz@Hotmail.Com
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.a.N

Selam.
    Ben Karatekin Üni.'de Okuyorum 2. Sınıfım.Burada Çankırı Şöyledir Böyledir Diye Satır Satır Yazmak Mantıklı Gelmedi.
    Eğer İsterseniz Gerekli Bilgileri Almak İçin Bana Ulaşabilirsiniz.Emin Olun Buraya Gelmeden Önce Bikaç İpucu Sizin İşinizi Kolaylaştıracaktır.
    Kazanan Arkadaşları Tebrik Ediyorum Yolunuz Her Daim Açık Olsun Buraya Gelirken Hedeflerinizi( Gelecekteki Planlarınızı Kasdediyorum ) Gerçekleştirmek İçin Gelin Hiçbir Söylentiye Vs Kulak Asmayın...
    Başarılar..

Not: Ulaşmak İsteyen Arkadaşlar İçin Msn Adresimi Veriyorum;

Cagri.Akdeniz@Hotmail.Com

tamam hocam

• Matematik öğretmenliği birader
  • Naptın kayıt işlemlerini falan kardeş ?
  • Valla adını ilk defa duydum desem ayıp olmaz inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Valla adını ilk defa duydum desem ayıp olmaz inşallah...

• quote:

:) 2 Yıl Önce Bağlı Olduğu Üniversite'nin Adını Duymuş Olabilirsin? .. Ankara Üniversitesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.a.N

quote:

:) 2 Yıl Önce Bağlı Olduğu Üniversite'nin Adını Duymuş Olabilirsin? .. Ankara Üniversitesi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.