Şimdi Ara

KARAVAN HAYALİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
10
Favori
8.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında paran varsa ve severek yaparsan eziyet değil güzel bir macera olur
  • benim hayalim ise biraz daha farklı. karavanları büyük ve bakımı ile koruması zahmetli olduğu icin aşağıdaki gibi birsey düşünüyorum. bi aksilik olmazsa 2 yıl icinde hayalim gercekleşecek.

http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=1420&isim=eski_arac_romorklarindan_kamp_romorku_yapimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

benim hayalim ise biraz daha farklı. karavanları büyük ve bakımı ile koruması zahmetli olduğu icin aşağıdaki gibi birsey düşünüyorum. bi aksilik olmazsa 2 yıl icinde hayalim gercekleşecek.

http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=1420&isim=eski_arac_romorklarindan_kamp_romorku_yapimi

Onun ne olduğunu anlayamadım

• bisikletle gezmek gibi bir hayalim var mininum para harcamak bu işte elzem , eğer karavanla yola çıkarsak benzin parasından batarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

bisikletle gezmek gibi bir hayalim var mininum para harcamak bu işte elzem , eğer karavanla yola çıkarsak benzin parasından batarız

Senin hayalin de güzel.Şahsen ben benzine çok para gideceğini düşünmüyorum.Çünkü karavanım olsa hergün bir yere gitmem.1 hafta göl kenarı 1 hafta yeşillik bir alan 1 hafta başka bir yer gibi düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HogwartsMeadeHead -- 4 Ocak 2014; 20:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Bence hiç de oh mis değil. Tuvaletini yapınca teker arkası haznede senle beraber seyehat ediyorlar, kakafobikler için karavan cehennem gibidir.

Ha, bana sorarsan hava hoş, prefabrik ev olarak kullanırım tekerleri çıkarıp.

Dağa taşa yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32Mustafa32

quote:

bisikletle gezmek gibi bir hayalim var mininum para harcamak bu işte elzem , eğer karavanla yola çıkarsak benzin parasından batarız

Senin hayalin de güzel.Şahsen ben benzine çok para gideceğini düşünmüyorum.Çünkü karavanım olsa hergün bir yere gitmem.1 hafta göl kenarı 1 hafta yeşillik bir alan 1 hafta başka bir yer gibi düşünebilirsin.

bir şekilde para gidecek aga... ayrıca karavanla ormanlara , göllere , akarsulara , çaylara , dağlara gidemezsin kalamazsın
  • quote:

quote:

quote:

bir şekilde para gidecek aga... ayrıca karavanla ormanlara , göllere , akarsulara , çaylara , dağlara gidemezsin kalamazsın

Niye gidemiyim ya hem insanın hevesini kursağında bırakmasana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Niye gidemiyim ya hem insanın hevesini kursağında bırakmasana

Gidersinde karavan disari da kalir sonra turkiye burasi karavani calarlar

• Into the wild'ı izlemeni tavsiye ederim.
  • dizi mi film mi?
  • Dediğin doğru daha dikkatli olurum ben de ne yapayım (Sanki karavanım varmış gibi konuştum)
  • quote:

dizi mi film mi?

Tamam buldum filmmiş.Finaller biter bitmez ilk işim bunu izlemek olucak.Tavsiyen için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HogwartsMeadeHead -- 4 Ocak 2014; 23:55:40 >
  •  KARAVAN HAYALİ

KARAVAN HAYALİ

KARAVAN HAYALİ

KARAVAN HAYALİ

KARAVAN HAYALİ

KARAVAN HAYALİ

KARAVAN HAYALİ

KARAVAN HAYALİ

KARAVAN HAYALİ

• Beyler hadi ya hiç mi yok karavan hayali olan sohbet edelim.
  • Her erkek çocuğunun hayallerini süslemiştir karavan bence Türkiye'de benzin ucuz olsa daha iyi olurdu. Bende kampa cıkıcam yazın hatta yanıma birini arıyorum yürü yavrum yürü olucak.

• en büyük 3 sıkıntı

içme suyu-pek büyük gibi görünmesede para gibi önemli bi unsuru gerekli hale getiriyor.buda ayrı bir sorun

yiyecek-buda aynı para sorununu yanında getirir.

kullanım suyu-en küçük temiz su kaynağından bile çekilebilir fakat yer sorununu yanında getiriyor.
  • Son resimde ki karavan ile Volkan Konak tur yapmıştı. Volkan konak route66 yazarsan bulursun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.