Şimdi Ara

KARAVAN HAYALİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
10
Favori
8.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim öyle büyük bir hayalim yok yani karavan konusunda. Biraz "Olsa da olur olmasa da" kafasındayım. Ama fena olmazdı. Türkiye'de fiyatları ne kadardan başlıyor acaba araştırdınız mı?
  • Böyle bir bakınca insan ister istemez olsa güzel olurdu diyor ama öyle hayal falan yok.
  • Son bir kaç aydır kafama taktığım bir olay ilerde kesinlikle durumum olursa midibüsten yapmayı düşünüyorum. Yapmak sıkıntı değil ancak ülkemde ki lanet olası, bir boka yaramayan kanunlar yüzünden midibüsü veya otobüsü karavana çevirmeye izin verilip verilmeyeceğini bilmiyorum ancak %90 izin yoktur. Devlet gereksiz her haltımıza karışmayı öyle seviyor ki kendi gerekli testleri yapamayınca doğru düzgün, mevzuata boğuyor milleti. Vatanımı seviyorum ancak lanet olası "olmayan" düzeninden de nefret ediyorum. Sadece ölünce kafama göre "bazı yasal olarak benden üst seviye insanlar yaşamıma müdahale etmeden" yaşayabileceğim heralde oda kesin değil rabbim affeder inşAllah günahlarımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motiongeneer -- 7 Ocak 2014; 3:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz mı, taa küçüklükten beri kafamda. İlerde inşallah gerçekleştirebilirim. vizelerinde kalkması önemli tabii, yoksa eskişehirden kalkıp afyona kütahyayamı gideyim karavanla.

KARAVAN HAYALİ

Düşünsenize İrlanda'da ki bir karavan parkında 3-4 günlük tatile geldiniz yepyeni insanlarla tanışmak sonra yola devam etmek falan off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 7 Ocak 2014; 3:51:58 >

• türkiyede karavan parkı yokki
  • Evet biliyorum daha önce izlemiştim ve çok hoşuma gitti.Sağolun
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Valla küçük bir karavan 2. el olarak 20.000 e bile alınabilir.Ama büyük 4-5 kişilik karavanlar için 60.000-70.000 i gözden çıkarmak gerekiyor
  • beybiliboy kullanıcısına yanıt
    evet içme suyu sıkıntı.Ama bir arıtma makinası olursa su heryerden karşılanır.
  • Beyler şimdi böyle olumsuz yanlarını konuşmayalım.Hayal edelim.İstersek bütün olumsuzluklar vız gelir tırıs gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HogwartsMeadeHead -- 7 Ocak 2014; 13:40:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HogwartsMeadeHead

Türkiye de böyle otobüs bulunmaz da aslında şu 46 kişilik otobüslerden alıp karavan yapıcaksın varya of of.İnternette araştırdım ve bu otobüslerden karavan yapanlar var
     KARAVAN HAYALİ

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

KARAVAN HAYALİ

Felaket duygulandım
  • Benimde hayalimdir ya

• Karavan teferruatli aga Ben eski kasa range alip safari yapmak istiyorum daha iyi bence

• Benimde hayalim de malesef hayalde kalcak gibi fiyatlar almış başını gitmiş.

http://www.araba.com/224128805/Damon-Intruder-KARAVAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: HogwartsMeade

quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Benimde hayalim de malesef hayalde kalcak gibi fiyatlar almış başını gitmiş.

http://www.araba.com/224128805/Damon-Intruder-KARAVAN

Sen de gitmişsin en güzelini gösteriyosun.Normal bir karavan 30.000 den başlıyor

Dimi oldumu böyle olcak yaa oh miss

• Ben alana kadar satılmazsa unu almayı düşünüyorum daha büyük olmasına gerek yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ducato-2008-can-karavan-yapimi-152456862/detay

köpeğimle birlikte kafamıza göre takılırız..
  • Hayalim cok valla once bi karavan toplamayi dusunuyorum yani. Hazir karavan almiycam bi dolmus bulup karavana cevirmeyi dusunuyorum

Ikincisi ise klasik araba hayalim bi klasik alip restore etmeyi planliyorum

Universitede 5. Yilim ve bilseydim bastan boyle hayallerim olacagini kaportaci olurdum okumakla ugrasmazdim hic hem sevdigim islerimi yapar hemde parami kazanirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.