şuan Talnivarr PvP serverında olan 64 lvl lık human paladin im guild arıyorum.. 64 olmama rağmen, 3 tane lvl 70 charım war (warrior-warlock-hunter) hedefim paladinle 70 olup justicar setinden almak istiyorum... eğer isterseniz migrate yapıp sizle bir guild kurabiliriz herilk gelen kişi class leader(raid member) olabilir
-Molten Core full -Black Wing Lair -All Heroics -Onyxia's Lair
Serverımdaki en iyi 5 server arasında dolaştım hiç biri tam ingilizce olmadıı için anlaşamadık(64 pala ile)
Gelmekistersiniz belki diye guild isimleri hakkında düşünüyorum..
- DoomsDay Machine olabilir.
ben gelmek isterim önce seni kasarız biraz. sora sen zaten holy fln olursun neyse belki bi başlangıç olur
ben daha 1 tane 70 kasamadım adam 3 tane kasmış bide 64 yapmış,helal olsun dicemde bukadarı için giden zmna yazık
bende de 3 char var .. sen 1 70 yapana millet 2 tane yapar.. zamanla alakasi yok.
ben öğrenciyim 1 sene sora öss ye giricem kısaca zmnım yok...adamlar 10 gündede 70 yaptı ama gece gündüz kastılar uykusuz kaldılar..belki 3 tane 60 charınız vardır hmn 70 yapmışsınızdır ona bşi dediğim yok.ama eğerki 0 dan 3 tane 70 char yaptıysanız bc ninde fazla bi zmn önce çıkmadığını düşünürsek(bana göre fazla bi zmn deil)bence cidden bazı şeyler için fedakarlık gerekir.umarım derdimi anlatabilmişimdir
quote:
Orjinalden alıntı: stealth213
ben öğrenciyim 1 sene sora öss ye giricem kısaca zmnım yok...adamlar 10 gündede 70 yaptı ama gece gündüz kastılar uykusuz kaldılar..belki 3 tane 60 charınız vardır hmn 70 yapmışsınızdır ona bşi dediğim yok.ama eğerki 0 dan 3 tane 70 char yaptıysanız bc ninde fazla bi zmn önce çıkmadığını düşünürsek(bana göre fazla bi zmn deil)bence cidden bazı şeyler için fedakarlık gerekir.umarım derdimi anlatabilmişimdir
evet eger bc ciktiktan sonra 3 70 kasmissa bir insan ona GET A LIFEdiyebiliriz :) Ama sanmiom o kadar kasacak cinli yoktur :)
benim anlamadıgım olay şu adam yapmış sizene ne konusuyonuz yok boel yok şöyle adam dıyor ankara sız dıyonuz g kara
quote:
Orjinalden alıntı: Zakuska
benim anlamadıgım olay şu adam yapmış sizene ne konusuyonuz yok boel yok şöyle adam dıyor ankara sız dıyonuz g kara
demek öyle diyosun....iyi ozmn orjinal serverlar ve türk guildleri adında sabit bi konu var..gitsin adam oraya yazsın ..böle deli ediyosunuz adamı yaa,şurda 2 şey konuşuyoruz sanki sadece guild hakkında konuşmak lazım , cvp vermesek 1 günde aşağıya düşer konu...nese konu şikayet edilmiştir.böle kendini bilmez insanlar hmn argo sözcüklere kaçarak cvp vermeye devam ederse bu forum ko forumundan farksız olur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme