Şimdi Ara

KARAZHAN guild arıyorum Talnivarr Pvp!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan Talnivarr PvP serverında olan 64 lvl lık human paladin im guild arıyorum..
    64 olmama rağmen, 3 tane lvl 70 charım war (warrior-warlock-hunter)
    hedefim paladinle 70 olup justicar setinden almak istiyorum...
    eğer isterseniz migrate yapıp sizle bir guild kurabiliriz herilk gelen kişi class leader(raid member) olabilir

-Molten Core full
    -Black Wing Lair
    -All Heroics
    -Onyxia's Lair

Serverımdaki en iyi 5 server arasında dolaştım hiç biri tam ingilizce olmadıı için anlaşamadık(64 pala ile)

Ulaşmak isteyenler /whisper Begformercy
    /whisper Deathie

Gelmekistersiniz belki diye guild isimleri hakkında düşünüyorum..

- DoomsDay Machine olabilir.

• ben gelmek isterim önce seni kasarız biraz. sora sen zaten holy fln olursun neyse belki bi başlangıç olur
  • ben daha 1 tane 70 kasamadım adam 3 tane kasmış bide 64 yapmış,helal olsun dicemde bukadarı için giden zmna yazık
  • bende de 3 char var .. sen 1 70 yapana millet 2 tane yapar.. zamanla alakasi yok.
  • ben öğrenciyim 1 sene sora öss ye giricem kısaca zmnım yok...adamlar 10 gündede 70 yaptı ama gece gündüz kastılar uykusuz kaldılar..belki 3 tane 60 charınız vardır hmn 70 yapmışsınızdır ona bşi dediğim yok.ama eğerki 0 dan 3 tane 70 char yaptıysanız bc ninde fazla bi zmn önce çıkmadığını düşünürsek(bana göre fazla bi zmn deil)bence cidden bazı şeyler için fedakarlık gerekir.umarım derdimi anlatabilmişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

ben öğrenciyim 1 sene sora öss ye giricem kısaca zmnım yok...adamlar 10 gündede 70 yaptı ama gece gündüz kastılar uykusuz kaldılar..belki 3 tane 60 charınız vardır hmn 70 yapmışsınızdır ona bşi dediğim yok.ama eğerki 0 dan 3 tane 70 char yaptıysanız bc ninde fazla bi zmn önce çıkmadığını düşünürsek(bana göre fazla bi zmn deil)bence cidden bazı şeyler için fedakarlık gerekir.umarım derdimi anlatabilmişimdir

evet eger bc ciktiktan sonra 3 70 kasmissa bir insan ona GET A LIFEdiyebiliriz :) Ama sanmiom o kadar kasacak cinli yoktur :)
  • benim anlamadıgım olay şu adam yapmış sizene ne konusuyonuz yok boel yok şöyle adam dıyor ankara sız dıyonuz g kara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

benim anlamadıgım olay şu adam yapmış sizene ne konusuyonuz yok boel yok şöyle adam dıyor ankara sız dıyonuz g kara

demek öyle diyosun....iyi ozmn orjinal serverlar ve türk guildleri adında sabit bi konu var..gitsin adam oraya yazsın ..böle deli ediyosunuz adamı yaa,şurda 2 şey konuşuyoruz sanki sadece guild hakkında konuşmak lazım , cvp vermesek 1 günde aşağıya düşer konu...nese konu şikayet edilmiştir.böle kendini bilmez insanlar hmn argo sözcüklere kaçarak cvp vermeye devam ederse bu forum ko forumundan farksız olur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.