Şimdi Ara

karazhan prequesti -durnholde-(old hillsbrad) olayı!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [70] The Master's Touch Bu questi partideki hekez tamamlayabiliyor değil mi. Bana sadece bir partide sadece bir kişinin tamamlayabildiğini ve o kişinin de instance'a lider olarak girmesi gerektiğini soyluyolar. Doğru mudur.

• yok degil en azından. Birde old hillsbrad ne alaka?
  • caverns of time dan gecmise donuosn da o yuzden old hilsbrad
  • şimdi cavap olarak "yok bole bişi" mi acaba?
  • yok böyle bişey
  • Yok öyle birşey :P
    Kimde quest varsa onlar tamamlıyor, diğerleri de dropları bekliyor :)
    İyi ekip olmazsa kasıcı biryer bu arada, dps iyi olması lazım...
  • daha şimdi girdim instance'i bitirdik ama master touch questi hala tamam deil. Partide bu questi yapan da vardı.
    anlamadım ben bişey

thrall questi tamam complete yazıyor fakat bundan sonra olay nasıl ilerliyor çözemedim. Questi bitireceğim kişiyi nerden bulacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayneo -- 9 Mayıs 2007; 3:27:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Master's Touch Questinin old hilsbradla alakası yok, o questi bitirmek için old hilsbrad'an thrallı kurtardıktan sonra açılan yeni caverns of time instance'ına, yani Black moras'a girmen ve medivhi kurtarman gerekiyor. Medivh kurtulduktan sonra onunla kunuşarak bu questi bitirebilirsin.
  • ama thrall questi de complete yazıo fakat daha nereye verecem onu; onu da mı black moras içinde teslim edecem. Server henüz açılmadığı için quest ismine bakamıyorum. (hatırlamıyorum)

Benim daha çok tıkandığım yer:

old hillsbradda ilk questi aldıktan sonra kaledeki kamp evlerini yakıyoruz. quest complete yazıo zaten. ilk bossu geçtikten sonra kalede hepiste olan thralla gidiyoruz ve thralla tarrenmille kadar eşlik ediyoruz. tharren mill de dragonkini kesiyoruz ve olay bitiyo. Dragonkini kestikten sonra konuşcamız birisi var mı yoksa bu kadardan mı ibaret.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.