Şimdi Ara

Karazhan realminde gold satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150k lık stok vardır ister tek kalemde ister parça parça satışımız acilmistır irtibat zeleut@yahoo.com , 0535 781 40 29

5000G = 40 TL
    10000G = 80 TL
    15000G = 120 TL
    20000G = 160 TL
    25000G = 180 TL
    30000G = 240 TL
    40000G = 300 TL
    50000G = 380 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizincanus -- 25 Mayıs 2010; 13:06:06 >

• Yazmayı unuttum bankamizdaki goldlari satıyoruz bunun nedeni guildce migrate etmemizden dolayı , migrate gücü olmayan arkadaslara bi nebze olsun onların ücretlerini karşılamak ve vent serverımızın kapasitesini , süresini artırmak
  • Fiyatlar biraz abartı olmuş , değiştiriyorum
    5000G = 20 TL
    10000G = 40 TL
    15000G = 50 TL
    20000G = 80 TL
    25000G = 110 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizincanus -- 25 Mayıs 2010; 18:22:05 >
  • Edit: Evet abarttım galiba özür dilerim,ben gold seller sandım sizi.(Yani bu işten ciddi gelir elde edenlerden) Bu kadar yorumdan sonra inandım guild olduğunuza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 26 Mayıs 2010; 15:35:52 >
  • acaba veren enayi varmı ya
  • merak ettim bende o realm deyim neden ayrılma kararı aldınız realmden
  • one minute'in bir yere gideceğini sanmıyorum sadece stok fazlası goldu eritiyorlardır
    guildbank'ta biriken goldun real cashe dönüştürmesi zaten sık sık yapılan bir olay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 26 Mayıs 2010; 8:49:21 >
  • 1. Kimse enayi falan değildir , istiyen alır istemeyen almaz
    2. Oyunun icine sıctıgımız yok , sen kedine isine bak , bu sekilde satış yapan çok guild var
    3. Migrate sebebi karazhanin kalitesi ortada ve istediğimiz playerleri ne yazikki bulamıyoruz , bulunduğumuz bg serverı ne derece kaliteli herkez biliyor; zaten cata göre 10 yada 25 man için şimdiden gelen arkadaşlarla kadroyu oluşturmak ve daha iyibir realmde hazırlıklara başlamak
    4. Dediğim gibi satış parasıyla migrate gücü olmayan arkadaşların migratetini karşılamak için gold U satıyoruz , herhangibi art niyet yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizincanus

1. Kimse enayi falan değildir , istiyen alır istemeyen almaz
    2. Oyunun icine sıctıgımız yok , sen kedine isine bak , bu sekilde satış yapan çok guild var
    3. Migrate sebebi karazhanin kalitesi ortada ve istediğimiz playerleri ne yazikki bulamıyoruz , bulunduğumuz bg serverı ne derece kaliteli herkez biliyor; zaten cata göre 10 yada 25 man için şimdiden gelen arkadaşlarla kadroyu oluşturmak ve daha iyibir realmde hazırlıklara başlamak
    4. Dediğim gibi satış parasıyla migrate gücü olmayan arkadaşların migratetini karşılamak için gold U satıyoruz , herhangibi art niyet yok

elde edilecek gelirden nasıl bir art niyet çıkabilirki zaten?
    grim batol horde beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orijinalden alıntı: wizincanus

1. Kimse enayi falan değildir , istiyen alır istemeyen almaz

elde edilecek gelirden nasıl bir art niyet çıkabilirki zaten?
    grim batol horde beklerim

Eyvlh , sonunda anlayışlı birisi çıktı , bakalım suan realm ve bg araştırması yapıyoruz bugün yarın belli olur , 150k lık stok halen guncel tek kalemde ve parça parca satış devam etmektedir.

• abi bence fiyatları tekrar gözden geçir
    5 tane 5k alsam 100tl ediyor
    toplu 25k alsam 110 tl ediyor
    bi 10k bi 15k alsam 90tl ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

abi bence fiyatları tekrar gözden geçir
    5 tane 5k alsam 100tl ediyor
    toplu 25k alsam 110 tl ediyor
    bi 10k bi 15k alsam 90tl ediyor

2 tanede 15k alsak 100tl yapıyor
  • Bu nasıl?

5000G = 25 TL
    10000G = 45 TL
    15000G = 60 TL
    20000G = 75 TL
    25000G = 90 TL
  • Ulan şu para olayını bi çözsem varya. Youtube da adamlara bi bakıyorum 100k gold felan.

(Hayatımda hiç gold almadım)
  • Fiyatlarda degiskenlik olabilir farketmez , migrate parası çıksın yeter , herturlu teklife açığız , alım yapicak arkadaslar irtibata geçsin
  • 150k tek kalem fiyatı 480 TL dir , inanın çok ucuz , bulamazsınız hiç bir yerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.