Şimdi Ara

Karbon Kitaplar'da cep boy kitaplar tanesi 2-5 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitapyurdunda böyle bir indirime rastladım 12 adet kitabı 33 tl ye aldım modern klasiklerden falan topladım baya kargo ücreti de ödemedim. İlgilenen varsa bir göz atmasını tavsiye ederim

• Eyvallah hocam da geç kaldık sanırsam yazık oldu
  • Link yanlis verilmiş sanirim.

m.kitapyurdu.com
    Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolu
    https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productlist&list_id=1358

Bu adreste hala 3 liraya satılıyor. Bunu ben de gordum almak istedim ama sonradan vazgectim gibi. Cep boy kitaplari okumak zor olur mu ki? Toplu tasima kullanmiyorum, yuruyerek gidiyorum işe. Okulum da yok dolayisiyla cep boy kitaplar benim icin gereksiz gibi. Hani kitabi zaten işten geldikten sonra evde rahat rahat okuyorum. Normal boyutlarda okumak varken cep boy alip kucuk kucuk yazilari okumak mantikli mi?

Diger yandan normal boyuttaki kitaplarla cep boy kitaplar arasinda cok fazla fiyat farki var. "Onemli olan kitabin icerigidir" diyip cep boy mu alsam acaba? Cok cuzi bir miktara bi yigin kitap alabilirim. Nasil yapsak ki?

Edit: İnternette ufak bi arastirma yaptigimda karbon kitaplar yayinevi hakkinda hep olumsuz yorumlar gordum. Cevirilerin hatali olmasinin yanısıra imla hatalari yazim yanlislari vs de varmis sanirim. Ama yine de fiyat 3 lira olunca bunlar goz ardi edilebilir gibi? 30 liraya 10 tane kitap alabiliyorsun mesela. Forumdan okuyan eden var mi? Gercekten okunmayacak kadar kotu mu ceviriler? Bi el atin da cozelim su durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 31 Aralık 2019; 7:19:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Link yanlis verilmiş sanirim.

m.kitapyurdu.com
    Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolu
    https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productlist&list_id=1358

Bu adreste hala 3 liraya satılıyor. Bunu ben de gordum almak istedim ama sonradan vazgectim gibi. Cep boy kitaplari okumak zor olur mu ki? Toplu tasima kullanmiyorum, yuruyerek gidiyorum işe. Okulum da yok dolayisiyla cep boy kitaplar benim icin gereksiz gibi. Hani kitabi zaten işten geldikten sonra evde rahat rahat okuyorum. Normal boyutlarda okumak varken cep boy alip kucuk kucuk yazilari okumak mantikli mi?

Diger yandan normal boyuttaki kitaplarla cep boy kitaplar arasinda cok fazla fiyat farki var. "Onemli olan kitabin icerigidir" diyip cep boy mu alsam acaba? Cok cuzi bir miktara bi yigin kitap alabilirim. Nasil yapsak ki?

Edit: İnternette ufak bi arastirma yaptigimda karbon kitaplar yayinevi hakkinda hep olumsuz yorumlar gordum. Cevirilerin hatali olmasinin yanısıra imla hatalari yazim yanlislari vs de varmis sanirim. Ama yine de fiyat 3 lira olunca bunlar goz ardi edilebilir gibi? 30 liraya 10 tane kitap alabiliyorsun mesela. Forumdan okuyan eden var mi? Gercekten okunmayacak kadar kotu mu ceviriler? Bi el atin da cozelim su durumu.
    Ben 10 a yakın kitap aldım okuduktan sonra bilgilendireceğim hocam.

• matkapsüleyman M kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.