Şimdi Ara

KarDeŞ-MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SERVER KURDUM SİTE ŞİMDİLİK YOK AMA EN YAKIN ZAMANDA YAPILACAKTIR UYELİKLER Bulut_05_15@hotmail.com dan uyeliklerimizi alabiliriz serverimiz guseldir shoplar super spotlarda guseldir gelmek isteyen arklarımız ben eklesinler pacty şimdilik benden alabilirsiniz bir tane siteye koyacam ordan indirebilirsiniz

• Geliyorummmmmmmmmm
  • hayırlı olsun inş. uzun omürlü olur:D
  • Guzel we uzun omurlu olur ins..Hayirli olsun...
  • Böle Bi Server Olmadıgı İcin Uzun Ömürlü olamaz
  • hehehhehe
    cidden mi?
  • Bold mg çok komiksin ilahi sen (SENİN YAPMAK İSTEYİPTE YAPAMADIĞIN SERVERLERİDE BİLİYOZ )

önemli olan bu oyunu oynamaktır ister fun server ister uzun ömürlü senin gibi sabahtan akşama kadar saçma sapan konuşup post kasmam FUN serverde kasarm daha ei

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: H_a_M_i_L_T_o_N

Bold mg çok komiksin ilahi sen (SENİN YAPMAK İSTEYİPTE YAPAMADIĞIN SERVERLERİDE BİLİYOZ )

önemli olan bu oyunu oynamaktır ister fun server ister uzun ömürlü senin gibi sabahtan akşama kadar saçma sapan konuşup post kasmam FUN serverde kasarm daha ei

ADMİNDEN PATCHİ İSTE GONDERSIN O ZAMAN SIZ OYNAYIN SENIN GIBILERI KANDIRABILIR ZATEN BOLE ADAMLAR FUN SERVER OLSA IYI SERVER DIE BISEY YOK DIYORUM ORTADA SEN NE DIYOSUN

• hehe oda gzl..
  • 1.- senin GM alcam diyip sonrada açamıcam demekten iyidir bu serverde kasmıcam ki zaten
    2.- ben mu manisa da oynuyorum

3.-hade YOL AL HADEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H_a_M_i_L_T_o_N -- 24 Ağustos 2007; 16:31:32 >
  • quote:

1.- senin GM alcam diyip sonrada açamıcam demekten iyidir bu serverde kasmıcam ki zaten
    2.- ben mu manisa da oynuyorum

3.-hade YOL AL HADEEE

1- Senin Beyin Basmıyo Server Yok Diyorum Kasmicam Diyosun

2- SordukMu? Naparsan yap

3-Senin Gibilerle Laf dalasına Giremem
  • quote:

bırakiom a.q DH yi bi orospu çocuğu yüzünden herkese kolay gelsin bye ananı sikiim BOLD

HERKES GİDER BİZ KALIRIZ İTAAT ET BİZ KRALIZ
  • aga versiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: edafat

aga versiyon

BÖLE Bİ SERVER YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.