Şimdi Ara

Kardeş Payı (2014) | BİTTİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.950
Cevap
69
Favori
197.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon.S.Kennedy

1.Mutlaka Sadi olmal;
    2.Erken saate olmalı

sadi olmayacaktı galiba saatide 22:45 hocam artık ertesi günü netten izliyecez malum okul
  • Büyük ihtimal internetten izlerim çünkü sansürsüz daha zevkli ama ilk bölüm diye onu tvden izleyebilirim çünkü işler güçler sürekli internetten izlerdim sansürsüz olarak ertesi gün bu da onun gibi olucak heralde.
  • Kimse Yazmamış..

Bugün Günlerden, Kardeş Payı.
  • İnşallah güzel olur , merakla bekliyorum.
  • tek kelime 8 harf. -metronom. -zarfı alayım

ekleme; büşra pekini öldürelim arkadaş. kadın girince moralim yerle bir oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 13 Şubat 2014; 12:45:13 >
  • yayın saati çok geç sonra millet neden netten izliyor.bu diziyede yazık olmaz inşallah
  • En sonunda başlıyor
  • Merakla bekliyoruz. (Şu yaşıma geldim, bir tane diziyi tvden izlemedim.) Bugün tvden izlemeyi düşünüyorum. Reklamlar çıldırtmazsa tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Arkadaşlar siz dizinin reytingini , aynı saatte yayınlanacak dizileri kafaya takmayın , gülün geçin.

Nick-konu Dizi çok geç saatte değilki niye bu kadar taktınız kafaya anlamadım zaten 60dk sürecekmiş , yani 12 olmadan bitecek , işiniz gücünüz olsa bile(ki bende erken kalkıyorum) o kadar erken mi uyuyorsunuz? ( yaşınız küçükse anlarım tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Arkadaşlar siz dizinin reytingini , aynı saatte yayınlanacak dizileri kafaya takmayın , gülün geçin.

Nick-konu Dizi çok geç saatte değilki niye bu kadar taktınız kafaya anlamadım zaten 60dk sürecekmiş , yani 12 olmadan bitecek , işiniz gücünüz olsa bile(ki bende erken kalkıyorum) o kadar erken mi uyuyorsunuz? ( yaşınız küçükse anlarım tabi)

Aktörüm ben aktör.Ben olmasam bu dizi olmazdı , bu konu olmazdı , siz olmazdınız.Ayağınızı denk alın starım la ben star.Hadi yavrum çek arabanı.

• İsteyen İnternetten izlesin. Reyting cihazı olanlar, netten izlemiyor o önemli zaten. Sizin izlediğiniz şeyin reytinge katkısı yok.
  • İyi saatte, zengin kız fakir oğlan bitiyor bu başlıyor :) cCc ŞÜKRÜ cCc cCcA.kural-m.cemcir cCc
  • Düğün Dernek fiyaskosundan sonra bu ekiple ilgili beklentilerimi en aza indirdim .
  • Son 1 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

Düğün Dernek fiyaskosundan sonra bu ekiple ilgili beklentilerimi en aza indirdim .

6 milyon izlemiş yalnız

• izlemeseniz de tweet atın bari

• Abbas The Traveler kullanıcısına yanıt
    kime göre neye göre
  • Türkiye çok kültürsüz bu tür diziler fazla tutmaz anca reyting'i ciddiye almayacak bi kanal bulacaklar öyle çalışacaklar. Bununda ömrü en fazla 20-25 bölüm..
  • Tvde izleyecek dizi yoktu isler guclere bayagi guluyorduk devam etmrliydi bakalim bu ne kadar. Sadi yok herhalde keske olsaydi sisko salih abi var mi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.