Şimdi Ara

Kardeş Payı (2014) | BİTTİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.950
Cevap
69
Favori
197.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dalga geçmiş o zaman öyle bir şey yazmış ise. Sadi bunlara rest mi çekti acaba?

Birde fark ettiğim Metin karakolda tuvalatten koşarak çıkarken önden şüpheli bir şekilde koşan bir eleman oldu. Ondan mı korktu koştu yoksa başka bir iş mi var buraya da takıldım. Sanki bunların ilerleyen bölümlerde başı belaya girecek.

Daha 1. bölümden yorum yapmak pek doğru değil ancak ben girişi sevdim. Bir de 1. bölüm olması sebebiyle çok makyajlı bir bölümdü ilerleyen bölümlerde bu kadarı olmaz diye düşünüyorum.
  • Bu ülkede izlediğim iki dizi vardı. Ben de özledim ve İşler Güçler. İkiside bitti .
  • Pek beğenmedim. Konu anlamadım sadece kesik kesik espriler vardı. Şu tuvaletteki b.k muhabbeti fln çok uzatılmıştı.
  • Eczacı ya bakar mısın delikanlı dedi ya

Bu arada eczacı hayallerimin kadını ya yeminle cok guzel bir kız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Acayip komik olmuş ya. Bence Ben de Özledim ile karşılaştırılmaz bu dizi. Bi' yanda çok iyi bir gişe yapmış Düğün Dernek varken, bir yanda maalesef çoğunluğu internette izlenen bir Leyla ile Mecnun vardı. Bu dizi epey sürer. Çok eğlenceli.

Kardeş Payı (2014) | BİTTİ

katılıyorum. ben de özledim den kat be kat daha başarılı olacağını düşünüyorum.

• dizi oldukça iyi,
  • çalgı çengi, işler güçler, düğün dernek ten sonra
    beklentim daha fazlaydı,
    başlangıç için şuan yetersiz geldi
    birazda sürelerini 60dk olarak yapınca tam kesmedi.
  • blacksea kullanıcısına yanıt
    ig sonradan bozdu biraz. senarist bunu biliyor. o yüzden çıtayı yüksek tutmayalim ilk bölümlerde demiştir

• totalde 4.
    ab de 3.
    olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Dalga geçmiş o zaman öyle bir şey yazmış ise. Sadi bunlara rest mi çekti acaba?

Birde fark ettiğim Metin karakolda tuvalatten koşarak çıkarken önden şüpheli bir şekilde koşan bir eleman oldu. Ondan mı korktu koştu yoksa başka bir iş mi var buraya da takıldım. Sanki bunların ilerleyen bölümlerde başı belaya girecek.

Daha 1. bölümden yorum yapmak pek doğru değil ancak ben girişi sevdim. Bir de 1. bölüm olması sebebiyle çok makyajlı bir bölümdü ilerleyen bölümlerde bu kadarı olmaz diye düşünüyorum.

Bana metin'in kosusundan korktu gibi geldi ondan kosmusturyalni bolum superdi abi yaozlemisiz

• Güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir bölüm ile başladılar.Bu çizgiyi bozmazlar ise reyting kaygısı yaşayacaklarını düşünmüyorum.
  • Ilerleyen bolumler icin umut vericiydi.Bazi sahneleri bosa muhabbetlerle uzatmislar.

• Bi ben mi beğenmedim ?

• İşler güçleri sevmemiştim ama bu güzel başladı bence, bakalım sonraki bölümler neler getirecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aktass

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Acayip komik olmuş ya. Bence Ben de Özledim ile karşılaştırılmaz bu dizi. Bi' yanda çok iyi bir gişe yapmış Düğün Dernek varken, bir yanda maalesef çoğunluğu internette izlenen bir Leyla ile Mecnun vardı. Bu dizi epey sürer. Çok eğlenceli.

Kardeş Payı (2014) | BİTTİ

Tabi canım film 6 milyon izlenmişse guzeldir. Leyla ile Mecnun internetten izlenmişse kötüdür. Cok iyiymis.

Neyse diziye gelirsek bence guzel basladi guzel bitti. süreside iyi fazlası zaten zorlama olur.

Ben kötü/iyi diye bi' yorumda bulunmadım. Leyla ile Mecnun'un izleyicisi L&M'yi sadece internetten izledi hayliyle bu da ratinglere etki etti. Ayrıca L&M çok fazla bilinmiyordu. Şuan Düğün Dernek'i izleyip beğenen insanların %70'i bu dizi izlemiştir inan ban.

• an itibari ile izliyorum
  • İşler Güçler kadar kaliteli gelmedi. Yine de televizyondaki izlenebilir tek dizidir. Zaten son 5 yılda dizi sektörünü saçmalıklardan kurtaran üç dizi vardı: Leyla ile Mecnun, İşler Güçler ve Behzat Ç. Ben de Özledim'le dört olacak gibiydi, erken bitti. Bakalım bu dizi sürekli olacak mı?
  • Suyu isit geliyorum eapiriside superdi

• quote:

Orijinalden alıntı: sycthe2112

İşler Güçler kadar kaliteli gelmedi. Yine de televizyondaki izlenebilir tek dizidir. Zaten son 5 yılda dizi sektörünü saçmalıklardan kurtaran üç dizi vardı: Leyla ile Mecnun, İşler Güçler ve Behzat Ç. Ben de Özledim'le dört olacak gibiydi, erken bitti. Bakalım bu dizi sürekli olacak mı?

lim ve bdö reytingi olmayan diziler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.