Şimdi Ara

Kardeş Payı (2014) | BİTTİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.950
Cevap
69
Favori
197.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler magazadaki tv de sadinin görüntüsü geldi gitti. Bir ben mu fark ettim bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlara göre baya iyi gibi, star siteye hemen koyuyordu genelde gece izlerim gelirse
  • güzeldi bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Beyler magazadaki tv de sadinin görüntüsü geldi gitti. Bir ben mu fark ettim bunu?

Selcuk aydemir twitter'ds seninde sahnen hayirlinolsu. Gibi bisey yazmisti zaten

Gecisler isler gucler ile ayni galiba guzel olmus.bence guZel bir dizi olmus

• Seslerin çok iyi olmaması (bazı diyalogları tam anlayamadım) ve geçişlerin biraz fazla hızlı olması dısında çok iyiydi ilk bölüm.Oyuncular,espriler,göndermeler,ortamın sıcaklığı harika.İsler Güçler gibi bunda da güzel bayan oyuncu kontenjanını Seda Bakan ve İpek Yaylacioglu ile verimli bir sekilde doldurmuşlar Bölümü iyice sindirmek için yarın tekrar izlerim büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 14 Şubat 2014; 0:33:28 >
  • beyler nerede çekiliyor bu dizi bana genis aileyi hatırlattı ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Beyler magazadaki tv de sadinin görüntüsü geldi gitti. Bir ben mu fark ettim bunu?

Onu bende fark ettim. Bu yuzden sadece oynayanlara değil arkada olup bitenlere de bakmak lazım bu dizi de.

• Babam hangi diziye guluyorsun diyince isler gucler dedim ya ka

Yalniz dizi komedi resmen ya feyyza'da uymus diziye

• Vadinin sonunda izlemeye başladım ama baya güldüm. Tekrarını da şimdi veriyolar. Bence iş yapar
  • Beğendim loo..

Takip ederim.

• buraya bant reklam yapilabilirdi

• Dizi güzel olmuş uzun soluklu olur umarım

• 10-15dk filan izlenim sonucunda biraz İşler Güçler'i aratır gibi oldu.Yarın tamamın izlerim.Bakalım yanıltır mı?
  • Bombaydı çok beğendim.Babalarının önünde saygıyla eğiliyorum :)

8 harf bir kelime

VİBRATÖR :D
  • Dizi güzel, espriler arada gelen göndermeler ama en önemli noktası kahkaha efekti denen lanet şey yok. Süre kısa tutulmuş, ideal olmuş (zaten diziler için en uzun süre 60 dk. olmalı bence)

• https://twitter.com/KardesPayiRep

Beyler bir arkadaşım yapıyor replikleri. [ Hep arkadaş olur zaten. ] Takip ederseniz sevinirim. En bombası burasıydı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 14 Şubat 2014; 1:31:58 >

• Boomcu onur, Salih Abi , Sadi de olsaydı süper olurdu

• İlk sahneden efsane, kalan bölümlerde espriler yerinde, oynculuk role girme hat safhada olmuş sadece o zengini oynayan biraz abartılı alışırız :D
    İşler güçler bambaşkaydı çok iyiydi, burda espriler daha ince,korkum o ki bu yüzden tutmayabilir.
    Ama o(hep bahsedilen) takipçi kitlesi buraya da akacaktır ve bu kitlenin de gün geçtikçe arttığını düşünürsek bu tarz yapımları daha çok görürüz umarım.
    Stara da bu tarz dizilere yer verdiği için ayrıca teşekkür etmek gerek.Kısacası takipteyiz eğlenicez
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    mustafa uğurlu

• İyi bi giriş bölümüydü dewamıda sağlam olur inşallah. Lm sonra çok büyük eksiklik vardı iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.