Şimdi Ara

Kardeş Payı (2014) | BİTTİ (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.950
Cevap
69
Favori
197.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam finalden önceki son bölümü izleyecez.
    İnşallah sadece sezon finali olur. Final yapılmaz.
  • 32. izlendi.
  • Bir yorum atılmamış son bölümle ilgili, final güzel olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33. izliyorum su an.

4 kitaptaki bütün günahları işlemişsin. tombala
  • 33. izlendi. dizi baya baya toparladı ama bitmesi üzücü. gene yarım kalacak.
  • Tam toparlamışken bitmesi üzücü
  • 32 & 33 izledim bugün baya güldüm, kötü olacak bitmesi.
  • 32-33-34 iyiydi sezon başına nazaran toplarken bitirdiler.
    yine bozulma ihtimali de vardı sonuçta neyse hayırlısı. yazın bir film çeksinlerde sonbaharda izleyelim bari.
  • Cidden tam toparlanmışken bitmesi üzücü son 3 bölümdür ilk sezona yakın keyif alarak izlediğim bölümler oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Cidden tam toparlanmışken bitmesi üzücü son 3 bölümdür ilk sezona yakın keyif alarak izlediğim bölümler oldu.

+1

• Bu dizi bitsede o karakterler kolay kolay unutulmaz.kartal,emrah,4 lu mafya,metin,feyzza.hepsi ayri ayri efsane oldular bence

• Final fragmanı yayınlanmış.

http://www.startv.com.tr/dizi/kardespayi/fragmanlar/sayfa/1/kardes-payi-35-bolum-fragmani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemeyi denedim 2-3 kere ama hiç komik gelmiyor bana ya.Klasik türk komedisi gibi karakteri koymuşlar bide ona salak rolü vermişler oynuyor adamlar öyle.Hele arada böyle konuşurken topluca konuşmaları,tepkileri kafalarını aynı anda çevirmeleri falan çok gerçek dışı geliyor ve hiç komik falan da olmuyor.Bu kadar nasıl seviyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
  • finali maçın karşısına koymak nedir star tv de şeyini çıkardı

• tam toparlanmışken yazık oldu. Tabi gelecek sezona ne yapacaklardı belli değildi. Tekrar bari 2.sezonda bitirselerdi diyebilirdik.

Zararın neresinden dönerseniz kârdır. Bu kadar da çok iyi getirdiler...

Keşke ilk sezon finalini dizi finali yapsalardı. Türk Komedi dizisi tarihinde zirveyi çok fena bir yerde tutarlardı...
  • Yeni bir işle tekrar dönerler umarım. Fakat senaryo ekibinin aklı başına gelirse. İkinci sezonları yazamıyorlar.
  • Seyircisine saygı duymayan dizinin sonu maalesef böyle oldu.

Geçen sene dolup taşan dizi başlığının final gününde ses seda yok.

Ben hala anlamıyorum bunu nasıl becerdiklerini. Keşke efsane halindeyken Star tv yayından kaldırsaydı da onlara kızsaydık şimdi insan ilk sezonu efsane çeken ekibe de kızamıyor Kime sinirlenicez lan biz
  • Niye Final yapiyor dizi? Raytingler mi kotu

• Yok önceden bu bölüm sayısına geldiğinde bitecekti.
    Bir arkadaş da yeni dizinin başındaki kısımda çocukların elini koyduğu bir taş tarzında birşey vardı. Orda isminin yazdığını söylüyordu.
    Final iyi gidiyordu şimdiye kadar umarım son sahne gerçekten final değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 30 Nisan 2015; 22:13:54 >
  • Bir efsane daha sona erdi. Bakalım aynı ekip yeni bir proje ile karşımıza gelecek mi?
    Oda ne dizi bitti ardından bir kardeş payı bölümü daha geldi sanki. İntro dönüyor. Garip.
    Düzenleme: Garip bir şekilde final bölümünü tekrardan yayınladılar. Bu star kafayı yedi gine.
    Bu arada son bölümde hem elektrik kesintisine hemde starın uzun reklamlarına, geç saatlerde diziyi yayına vermelerine fena giydirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 30 Nisan 2015; 22:23:20 >
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.