Şimdi Ara

Kardeş Payı (2014) | BİTTİ (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.950
Cevap
67
Favori
198.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

Ayhan Taş yeni dizi müjdesini vermiş

"Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in de yer aldığı İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinin devamı niteliğinde yeni bir dizi olacak. Yeni dizi için sürekli senaryo yazma çalışmalarımız devam edecek. Bu sezona yetişmez ama bir dahaki sezon yeni bir diziyle karşınızda olacağız"

İşte bu güzel haber çok iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

Ayhan Taş yeni dizi müjdesini vermiş

"Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in de yer aldığı İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinin devamı niteliğinde yeni bir dizi olacak. Yeni dizi için sürekli senaryo yazma çalışmalarımız devam edecek. Bu sezona yetişmez ama bir dahaki sezon yeni bir diziyle karşınızda olacağız"

oley be
  • TV ve Türk dizilerini izlemeyi bırakmış ve hatta ve hatta uzun zamandır yabancı dizi bile izlemeyen bu bünye bir tesadüf eseri çok geç de olsa bu diziyi keşfetti.

Kurgu komedisi, durum komedisi, diyalog komedisi ve her bir bölümün ortalama 1 saat 5 dakika sürdüğünü de düşünürsek dizi oldukça iyiydi. Her bölümde olmasa da çoğu bölümde güldürmeyi başarıyordu. Son bölüm çok amaçsız olmuş. Niye, hangi amaçla çekmişler belli değil.

Bazı bölümlerde küfür olayını abartmışlar, gerekli gereksiz her yerinde küfür etmişler. Birkaç yerinde 18+ esprileri görünce bunu TV'de nasıl yayınlamışlardır çok merak ettim. Muhtemelen makaslayıp diziyi gebertmişlerdir. İlk sezon komple YouTube'da bipsiz olarak mevcutken yine tamamı Puhutv'de mevcut. Biz ailecek bipsiz izledik.

Bir de şu dizide anlam veremediğim şeyse çekim hatalarını da bölümlere dahil etmiş olmaları. Neden dahil etmişler acaba.? Bence iyi olmamış.

Karakterlere gelelim. En çok sevdiğim karakter Hilmi. Adam tam bir şark kurnazı, kapitalist, çakal patron. Hilmi'den sonra Metin, sonra Kartal ve Feyza'yı sevdim. Feyza karakteri çok sevecen, cana yakın olmuş. Ali karakteri ana karakter olmasına rağmen diziyi taşıyan bir karakter değil. Öyle bir kardeşim olsa yanaklarını ısırırdım. Hamiyet karakteri de epey iyi. Diğerleri biraz görece arka planda kalıyor. Eda güzel hatundu ama işte saçma bir şekilde diziden kaldırdılar. Şu çakma mafya karakterlerine ise uyuz oluyorum. Çok zevzek, çok gevşek karakterler. Sevemedim. Recai ise çok gereksiz.

Bu diziden bir film çıkarılır mı bilmem ama çıkarılırsa da güzel bir şey olabilir.

Geniş Aile'nin ilk sezon bölümlerinden güzel olmasın bu da güzeldi.

• Bay H kullanıcısına yanıt
    Valla mı süper oldu danss

• Özlüyoruz.

Tekrar izleme vakti geldi sanırım.
  • İlk kez izleyen biri olarak geçen hafta bitirdim diziyi 10 günde falan bitti. Nasıl yorum yapsam bilemiyorum. Bir efsanenin nasıl bu kadar kısa bir sürede kestaneye döndüğünü izledim. Burada yapılan yorumlarn tümüne katılıyorum, 2. sezon koca bir hiç olmuş, çok saçmalamışlar. Sezai gibi bir karakteri mesela niye değiştirirsiniz, bozarsınız abicim, hatta son bölümlerde bunla ilgili kendilerine bile gönderme yapan bir dizi bu. Mesela mafyalar benim dizide en çok güldüğüm karakterlerden birisi bunları bile bozmuşlar 2. sezonda. Bozulmayan tek karakter Hilmi pardon, Büyük Hilmi . Ve diğer, dizinin tüm karakterlerini nasıl komple değiştirirsiniz anlamıyorum? Niye elliyorsunuz ya işleyen bir çarka çomak sokmuşlar resmen. Burada Star TV'ye laf edilmiş ama Star iyi ki bitirmiş diyorum bu diziyi, 3 sezon olarak planlanmış demek böyle planlandıysa vay halimize. Sonuçta bu dizinin biteceği 2. sezon öncesinden belli değildi yani 2. sezonun büyük kısmı ekibin tasarladığı şekilde ilerledi. Diziyi ilk kez izleyecek olan varsa ilk 22 bölümü izleyip geçsin. Hatta bana göre aslında dizi 13-14. bölümden itibaren bozmaya başlıyor, şu malum cenaze bölümünden sonra yani. O bölümü hiç çekmemelilerdi bence, ondan sonra bir bozulmaya başlıyorlar, tam bozuluyorlar. Şu Emrah Kaman'ın da çok abartıldığını düşünüyorum şahsen bana çok itici gelen birisi, dizinin de içine ettiğini düşünüyorum.

Diziyi beğenmemiş gibi biraz fazla yerdim ama genel olarak 2. sezonu hiç saymazsak ben diziyi baya beğendim, hoşuma gitti. Benim için bu dizi her zaman tek sezondur.

Benim aklımda kalan en güzel gönderme 22. bölümde Turgut'un, korumalara yakalandığı esnada yaptığı göndermedir. Güzel bir ince var orada.

Bir de şu İşler Güçler'in bu diziden daha iyi olduğu yorumlarını görmüştüm, şu an İşler Güçler'i izlemeye başladım 11. bölümdeyim, bu dizinin neresi Kardeş Payı'na göre çok güzel oluyor anlamadım ben? Bana göre Kardeş Payı kadar güzel değil, şahsen hiç güldüren yerler yok, ben Kardeş Payı'nda daha 1. bölümde hayvan gibi güldüğümü hatırlıyorum. Dizi biraz sosyolojik bir dizi olmuş gibi. Ayrıca bu dizideki karakterler Kardeş Payı'ndaki karakterlerin "acemi", "geliştirilmemiş", "oturmamuş" versiyonu gibi bir şey olmuş. Mesela Kardeş Payı'ndaki Hilmi karakteri, İşler Güçler'deki Hakkı'nın "türetilmiş" hali, daha komik daha oturmuş hali. Kardeş Payı'ndaki bütün karakterler İşler Güçler'den alınmış zaten çoğunlukla benzerlik oranları yüksek baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 20 Haziran 2017; 0:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

İlk kez izleyen biri olarak geçen hafta bitirdim diziyi 10 günde falan bitti. Nasıl yorum yapsam bilemiyorum. Bir efsanenin nasıl bu kadar kısa bir sürede kestaneye döndüğünü izledim. Burada yapılan yorumlarn tümüne katılıyorum, 2. sezon koca bir hiç olmuş, çok saçmalamışlar. Sezai gibi bir karakteri mesela niye değiştirirsiniz, bozarsınız abicim, hatta son bölümlerde bunla ilgili kendilerine bile gönderme yapan bir bizi bu. Mesela mafyalar benim dizide en çok güldüğüm karakterlerden birisi bunları bile bozmuşlar 2. sEzonda. Bozulmayan tek karakter Hilmi pardon, Büyük Hilmi . Ve diğer, dizinin tüm karakterlerini nasıl komple değiştirirsiniz anlamıyorum? Niye elliyorsunuz ya işleyen bir çarka çomak sokmuşlar resmen. Burada Star TV'ye laf edilmiş ama Star iyi ki bitirmiş diyorum bu diziyi, 3 sezon olarak planlanmış demek böyle planlandıysa vay halimize. Sonuçta bu dizinin biteceği 2. sezon öncesinden belli değildi yani 2. sezonun büyük kısmı ekibin tasarladığı şekilde ilerledi. Diziyi ilk kez izleyecek olan varsa ilk 22 bölümü izleyip geçsin. Hatta bana göre aslında dizi 13-14. bölümden itibaren bozmaya başlıyor, şu malum cenaze bölümünden sonra yani. O bölümü hiç çekmemelilerdi bence, ondan sonra bir bozulmaya başlıyorlar, tam bozuluyorlar. Şu Emrah Kaman'ın da çok abartıldığını düşünüyorum şahsen bana çok itici gelen birisi, dizinin de içine ettiğini düşünüyorum.

Diziyi beğenmemiş gibi biraz fazla yerdim ama genel olarak 2. sezonu hiç saymazsak ben diziyi baya beğendim, hoşuma gitti. Benim için bu dizi her zaman tek sezondur.

Benim aklımda kalan en güzel gönderme 22. bölümde Turgut'un, korumalara yakalandığı esnada yaptığı göndermedir. Güzel bir ince var orada.

Bir de şu İşler Güçler'in bu diziden daha iyi olduğu yorumlarını görmüştüm, şu an İşler Güçler'i izlemeye başladım 11. bölümdeyim, bu dizinin neresi Kardeş Payı'na göre çok güzel oluyor anlamadım ben? Bana göre Kardeş Payı kadar güzel değil, şahsen hiç güldüren yerler yok, ben Kardeş Payı'nda daha 1. bölümde hayvan gibi güldüğümü hatırlıyorum. Dizi biraz sosyolojik bir dizi olmuş gibi. Ayrıca bu dizideki karakterler Kardeş Payı'ndaki karakterlerin "acemi", "geliştirilmemiş", "oturmamuş" versiyonu gibi bir şey olmuş. Mesela Kardeş Payı'ndaki Hilmi karakteri, İşler Güçler'deki Hakkı'nın "türetilmiş" hali, daha komik daha oturmuş hali. Kardeş Payı'ndaki bütün karakterler İşler Güçler'den alınmış zaten çoğunlukla benzerlik oranları yüksek baya.

Ben de az önce Çalgı Çengi 2'yi izledim de bu yorumu gördüm.

Emrah olayına katılıyorum her sahnesinde resmen baydı baydı baydı adamın başka filmlerde de hareketleri aynı demek ki oyunculuk falan değil o her zaman iticiliği öyleymiş.

Tamam ilk başlarda iyiydi de sonra iyice repliği falan da arttı baydı baya. Eda ile Metin süperdi 2-3 bölüm sonra Emrah'ın postalanması lazımdı.

İşler Güçler'in yeri ayrıdır yani yine dediğin gibi oradaki ekibin tam oturmuş hali Kardeş Payı'dır. İşler Güçler olmasa o ekip direk KArdeş Payı ile başlasa aynısı olmazdı.

İşler Güçler'de mesela spoiler vermeden söyleyeyim Erol ile İbrahim var aslında sırf onun dizisi bile yapılabilir o müthiş komikti

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

İlk kez izleyen biri olarak geçen hafta bitirdim diziyi 10 günde falan bitti. Nasıl yorum yapsam bilemiyorum. Bir efsanenin nasıl bu kadar kısa bir sürede kestaneye döndüğünü izledim. Burada yapılan yorumlarn tümüne katılıyorum, 2. sezon koca bir hiç olmuş, çok saçmalamışlar. Sezai gibi bir karakteri mesela niye değiştirirsiniz, bozarsınız abicim, hatta son bölümlerde bunla ilgili kendilerine bile gönderme yapan bir bizi bu. Mesela mafyalar benim dizide en çok güldüğüm karakterlerden birisi bunları bile bozmuşlar 2. sEzonda. Bozulmayan tek karakter Hilmi pardon, Büyük Hilmi . Ve diğer, dizinin tüm karakterlerini nasıl komple değiştirirsiniz anlamıyorum? Niye elliyorsunuz ya işleyen bir çarka çomak sokmuşlar resmen. Burada Star TV'ye laf edilmiş ama Star iyi ki bitirmiş diyorum bu diziyi, 3 sezon olarak planlanmış demek böyle planlandıysa vay halimize. Sonuçta bu dizinin biteceği 2. sezon öncesinden belli değildi yani 2. sezonun büyük kısmı ekibin tasarladığı şekilde ilerledi. Diziyi ilk kez izleyecek olan varsa ilk 22 bölümü izleyip geçsin. Hatta bana göre aslında dizi 13-14. bölümden itibaren bozmaya başlıyor, şu malum cenaze bölümünden sonra yani. O bölümü hiç çekmemelilerdi bence, ondan sonra bir bozulmaya başlıyorlar, tam bozuluyorlar. Şu Emrah Kaman'ın da çok abartıldığını düşünüyorum şahsen bana çok itici gelen birisi, dizinin de içine ettiğini düşünüyorum.

Emrah olayına katılıyorum her sahnesinde resmen baydı baydı baydı adamın başka filmlerde de hareketleri aynı demek ki oyunculuk falan değil o her zaman iticiliği öyleymiş.

Tamam ilk başlarda iyiydi de sonra iyice repliği falan da arttı baydı baya. Eda ile Metin süperdi 2-3 bölüm sonra Emrah'ın postalanması lazımdı.

İşler Güçler'in yeri ayrıdır yani yine dediğin gibi oradaki ekibin tam oturmuş hali Kardeş Payı'dır. İşler Güçler olmasa o ekip direk KArdeş Payı ile başlasa aynısı olmazdı.

İşler Güçler'de mesela spoiler vermeden söyleyeyim Erol ile İbrahim var aslında sırf onun dizisi bile yapılabilir o müthiş komikti

Emrah Kaman popüler kültürün yücelttiği çakma komedyenlerden biri bence. Bir anlık yükselip düşen tiplerden bence. Ben diziyi ilk kez izlediğim için herhalde konuk oyuncudur 1-2 bölüm oynayıp çıkar demiştim kendi kendime, meğersem öyle değilmiş. Dediğin gibi her oynadığı şeyde hep aynı tiplemeyi yapıyor. Mesela örneğin Çağlar Çorumlu, bu adam da şu an çok abartılan birisi. Güldür Güldür Show'da yaptığı eşofmanlı hoca tiplemesiyle ismi duyulmaya başladı. Oynadığı her filmde, her skeçte hep aynı tiplemeyi yapıyor.

İşler Güçler'e gelirsek; daha o karakterlerin olduğu yere gelmedim hocam. Dizi sürekli bu 3'lünün oyunculukta yükselmeye çalışmasıyla, iş bulmasıyla mı geçecek hep? 11. bölümdeyim şu an. Açıkçası böyle devam edecekse bayacak gibi geliyor. Bir tek Salih abi karakteri oturaklı geliyor bana, Rüstem abi falan çöp ya bayıyor iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 20 Haziran 2017; 0:41:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Emrah Kaman popüler kültürün yücelttiği çakma komedyenlerden biri bence. Bir anlık yükselip düşen tiplerden bence. Ben diziyi ilk kez izlediğim için herhalde konuk oyuncudur 1-2 bölüm oynayıp çıkar demiştim kendi kendime, meğersem öyle değilmiş. Dediğin gibi her oynadığı şeyde hep aynı tiplemeyi yapıyor. Mesela örneğin Çağlar Çorumlu, bu adam da şu an çok abartılan birisi. Güldür Güldür Show'da yaptığı eşofmanlı hoca tiplemesiyle ismi duyulmaya başladı. Oynadığı her filmde, her skeçte hep aynı tiplemeyi yapıyor.

İşler Güçler'e gelirsek; daha o karakterlerin olduğu yere gelmedim hocam. Dizi sürekli bu 3'lünün oyunculukta yükselmeye çalışmasıyla, iş bulmasıyla mı geçecek hep? 11. bölümdeyim şu an. Açıkçası böyle devam edecekse bayacak gibi geliyor. Bir tek Salih abi karakteri oturaklı geliyor bana, Rüstem abi falan çöp ya bayıyor iyice.

Genel olarak bir şanssızlık var 3 karakterin de o dizi boyunca sürecek ama inan güzel sahneler var baya. Bırakmadan izle derim ben

Evet Emrah aynen öyle inan sırf onun yüzünden bazı sahneleri atladım hatta izlememe durumuna kadar gelecektim gıcık oldum gerçek hayatta nasıl biri bilemem ama ön yargı ile yaklaşıp gerçek hayatta bile sinir olabilirim ona.

• Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in oyunculuğunu kesinlikle tartışmıyorum ama kardeş payında diğer oyuncuların sahneleri daha çok ön plandaydı sanki daha komikdi özellikle Kartal yanlış anlaışma olmasın karşılaştırma için demiyorum yoksa dizinin figüran oyuncuları bile bugün çekilen dizilerdeki tüm oyunculardan kat kat daha iyiydi 2. sezonda keşke divriğiye gidip gelme olayı olmasaydı sezai'de petrol bulup kötü adam olmasaydı herşey daha güzel olurdu özellikle sezainin kötü adam olması diziyi 2. sezonda bitirdi yoksa 3. sezonda çekilebilirdi gayet bence keşke bu tarz bi yapım tekrardan gelse gerçekten çok özledim 2014de gece 11'e kadar kardeş payının yeni bölümünü bekleyip bide ertesi gün bipsiz tekrarını izlemeyi her yaz ayında bi kere bitiririm en az hala ve hala hiç sıkmıyor her sahne aynı keyfi veriyor.
  • İlk sezonu bitirdim biraz'dan ikinci sezonu izleyeceğim fakat 2.sezon için pek olumlu yorumlar almıyorum.
  • Efsane diziydi be.
  • Birinci sezonu bitirdim. Sırf hemen bitirmeyeyim diye 2.sezona geçmiyorum. O yüzden birkaç gün ara verdim Yayınlandığı sıralar izlemediğime pişmanım resmen. Yahu bir dizide gerek karakterler gerek espriler bu kadar orijinal olur mu? Büyük Hilmi ile Sezai Usta favorim. Diziye başladığımdan beri durduk yere sağda solda "Cinnnnah!" demeye başladım

"Hayvanın besin zincirinde yeri yok"

• Seviyesi apayrı bir diziydi

Bunun doğumu çok zahmetli oldu 9 da başlayan doğum 12 de bitti..oğlan öğle uykusunu almadan doğmadı resmen la :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada dizinin 2018de yeniden baslicagi yonunde duyumlar var umarim baslar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

Birinci sezonu bitirdim. Sırf hemen bitirmeyeyim diye 2.sezona geçmiyorum. O yüzden birkaç gün ara verdim Yayınlandığı sıralar izlemediğime pişmanım resmen. Yahu bir dizide gerek karakterler gerek espriler bu kadar orijinal olur mu? Büyük Hilmi ile Sezai Usta favorim. Diziye başladığımdan beri durduk yere sağda solda "Cinnnnah!" demeye başladım

"Hayvanın besin zincirinde yeri yok"

Bence 2. sezona hiç başlama, çok kötü. Açık ve net söylüyorum efsaneyi kestaneye çeviriyorlar.

• Leş gibi geçen ikinci sezonun ardından mükemmel bir final bölümüyle Selçuk Aydemir, bir şekilde seyirciye affettirmiş kendini İkinci sezonda gerçekten komik bir bölüm varsa o da 26.bölümdü bence. Onun dışında dizi 1.sezondaki kaliteyi devam ettirip üstüne bir de daha önce planlandığı gibi 3 sezon 66 bölüm şeklinde çekilseydi tadından yenmezdi. İyisiyle kötüsüyle bir efsane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOD ADI Lucian

Bu arada dizinin 2018de yeniden baslicagi yonunde duyumlar var umarim baslar ya

.
     Kardeş Payı (2014) | BİTTİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.