Şimdi Ara

Kardeş takımımız PAOK bize dostluk maçı önerdi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fb liler gelmiş bize küfür edenlere kardeş diyorsunuz diye serzenişte bulunuyorlar saçma saçma konusuyorlar. Siz üzerinde Türk bayrağı bulunan Beşiktaş atkısı-forması yakıyorsunuz biz hala size Türk diyoruz. Birde bu açıdan bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinH

Fb liler gelmiş bize küfür edenlere kardeş diyorsunuz diye serzenişte bulunuyorlar saçma saçma konusuyorlar. Siz üzerinde Türk bayrağı bulunan Beşiktaş atkısı-forması yakıyorsunuz biz hala size Türk diyoruz. Birde bu açıdan bakın

hay canını yiyim
  • Paok ve Beşiktaş arasındaki en önemli olay Aris maçının sonunda yaşananlardır.Aris-beşiktaş basketbol maçında büyük bir kavga çıkıyor.Maç sonunda Beşiktaşlı basketbolcuların kaldığı otele Aris taraftarları saldırıyor ve güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığı olayda Paok taraftarları Beşiktaşlı basketbolcuları kurtarıyor.
  • Forum nasıl bir hal aldı artık her konuyu baltalama görevi üstlenmiş troller mevcut her konuda var yavaştan soğumuyor değilim BJK bölümüne adamlar kendilerine konu açıyor baltalanıyor adamlar ne yapsın nerede bu adminler ne iş yapıyorlar ? Herkes kendi bölümüne ayrılsın o zaman cidden kabak tadı vermeye başladı hangi konuya girsem belli görevleri üstlenmiş adamlar konu baltalıyor sanane adamlar istediğini yapar sen küfür ediyorlar diye isyan ediyorsun kendi ülkenin polis arabasını deviriyorsun ? Bunlar ne olacak ? Bence foruma belli kısıtlamalar getirilmeli yaş sınırlaması önde gelmeli yada forumda herkes kendi takımının forumuna girebilmeli artık her konuda amacı tahrik etmek olan adamlardan bıktık usandık.Dün FB maç yeniyor gururlanıyoruz bugun bize taş atılıyor amaç ne ? TAHRİK yeter artık yemin ediyorum sıkıldım az zaman sonra sadece amacı tahrik olan adamlar kalacak spor bölümünde.

• edirnede bir duvarda bile bu takımın ismi yazıyor gordugumde gulmustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta sahada uzun pas

edirnede bir duvarda bile bu takımın ismi yazıyor gordugumde gulmustum

Bizimkiler yazmıştır

quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Forum nasıl bir hal aldı artık her konuyu baltalama görevi üstlenmiş troller mevcut her konuda var yavaştan soğumuyor değilim BJK bölümüne adamlar kendilerine konu açıyor baltalanıyor adamlar ne yapsın nerede bu adminler ne iş yapıyorlar ? Herkes kendi bölümüne ayrılsın o zaman cidden kabak tadı vermeye başladı hangi konuya girsem belli görevleri üstlenmiş adamlar konu baltalıyor sanane adamlar istediğini yapar sen küfür ediyorlar diye isyan ediyorsun kendi ülkenin polis arabasını deviriyorsun ? Bunlar ne olacak ? Bence foruma belli kısıtlamalar getirilmeli yaş sınırlaması önde gelmeli yada forumda herkes kendi takımının forumuna girebilmeli artık her konuda amacı tahrik etmek olan adamlardan bıktık usandık.Dün FB maç yeniyor gururlanıyoruz bugun bize taş atılıyor amaç ne ? TAHRİK yeter artık yemin ediyorum sıkıldım az zaman sonra sadece amacı tahrik olan adamlar kalacak spor bölümünde.

paok kendilerini eledi diye çoşanlar var işte ondan yara bunlar yara

• quote:

Orijinalden alıntı: biheppi*

quote:

Orijinalden alıntı: Orta sahada uzun pas

edirnede bir duvarda bile bu takımın ismi yazıyor gordugumde gulmustum

Bizimkiler yazmıştır

quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Forum nasıl bir hal aldı artık her konuyu baltalama görevi üstlenmiş troller mevcut her konuda var yavaştan soğumuyor değilim BJK bölümüne adamlar kendilerine konu açıyor baltalanıyor adamlar ne yapsın nerede bu adminler ne iş yapıyorlar ? Herkes kendi bölümüne ayrılsın o zaman cidden kabak tadı vermeye başladı hangi konuya girsem belli görevleri üstlenmiş adamlar konu baltalıyor sanane adamlar istediğini yapar sen küfür ediyorlar diye isyan ediyorsun kendi ülkenin polis arabasını deviriyorsun ? Bunlar ne olacak ? Bence foruma belli kısıtlamalar getirilmeli yaş sınırlaması önde gelmeli yada forumda herkes kendi takımının forumuna girebilmeli artık her konuda amacı tahrik etmek olan adamlardan bıktık usandık.Dün FB maç yeniyor gururlanıyoruz bugun bize taş atılıyor amaç ne ? TAHRİK yeter artık yemin ediyorum sıkıldım az zaman sonra sadece amacı tahrik olan adamlar kalacak spor bölümünde.

paok kendilerini eledi diye çoşanlar var işte ondan yara bunlar yara

evet yanında da çarşı falan birşeyler yazıyorr ne diyimm ki

• PAOK nüfus değişimi sonrası Yunanistana göç eden Beşiktaşlı rumlar tarafından kurulmuştur. Yunan takımı değil Rum takımıdır. Ezeli rakibi Aris PAOKlulara Türkler der. Açılımı ise Panthessalonikeios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton) İstanbullular'ın Selanikte'ki Spor Kulübü dür. Yani adamlar aslen Beşiktaşlıdır. Aris karşısında Beşiktaşlı oyuncuları korumaları da bu yüzdendir.
  • yunan ermeni farketmez

futbol ayrı bir olay

bjk paok dost olabilir

fb taraftarı paoku sevmeyebilir
  • bu kekolar fener paok maçına geldiğinde otobüslerin camlarını falan kırıp çevreye zarar vermişlerdi. yemişim yunanını. valenciayla falan yapın maçınızı.
  • Gelirler bide bize irkci diye laf ederler..konudaki cogu cocuk provakatorluk yapicam diye isledigi insalik sucunun daha farkinda bile degil.nasi bi forum oldu cikti burasi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iddiaa'dan da cok severm paok'u
    gecen hafta handikap yaptı canını yidigim..

PAOK !
  • Forza paok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.