Şimdi Ara

Kardesim apachi olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun onur kırıcı birşey oldugunu söyle
  • Boynuna pilot kalem sapla , cesedini mezara at üstüne kireç dök

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

Hep kardeşleri olur zaten.

Ayıp oluyo benim demem gerekirdi onu
  • cebine uyuşturucu koy ve polise ihbar et...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakir@ -- 10 Haziran 2012; 23:28:48 >
  • abim, arkadaşları her yanlışımda benle dalga geçti. yapmıyorum o saçmalıkları.
  • özenmek bu hemen hemen çoğumuzda olan şeyler .bana göre tek çaresi elit bir ortama sok kızların itici baktığını söyle o tarz arabaların güvenli olmadığını söyle felan filan işte
  • Lan olum bidaha Şahin / Doğan 'ıma apaçi arabası derseniz topunuzu keserim
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

Son zamanlarda goruyorum. Facebook sahin dogan sayfasina girmis "Tofaşk olumune yanlarizzz haciii" yazmis allahin mali bugunde gitmis sahinin icinde fotograf cektirmis zibidilerle takiliyor e30 borbet jant muhabbetleri ediyor.

Simdide gelmis sahin ferrariyle kapisiyor yok toyota suprayi ezip geciyor yok 1000 hP sahin alayini ezer mal ya tam bir mal. Bu arada 14 yasinda.

Dogrusunu anlatmaya calisiyorum anlamiyor. Gerizekali apachi sahincilere ozeniyor saclamarimi uzatacam dikecem boyatacam diyor.

Beyler napiyim vurup indireyim mi asagiya.

Mal simdide ben sahin istiyorum diyor beyler napiyim bu cocugu durum cidden vahim. Yarin sigara diye gelir bu cocuk

hocam sakın dövme,kızma yoksa daha çok özenir onlara bu konuyu ona güzelce anlat yoksa başınıza dert olur

• Bizim ufak Bıraderde apacı sarkıları dınlıyodu aldım kenera konustum yapma etme dedim sora bıraktı çok şükür bu aralarda muslume bağlamış bakalım onu nasıl halledecez allah kolaylık versin

• quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

Lan olum bidaha Şahin / Doğan 'ıma apaçi arabası derseniz topunuzu keserim

Şahin/Doğan apaçi arabası.
  • dövmek en iyisi gibi ama ters tepme ihtimalide var
  • Arabada Vtec kızda etek

Hayat geliyorsa sıkıcı tak 1 e yanla hacı

Direk döv kardeş bak yoksa ömrü billah düzelmez
  • Yalın ayak tekme at
  • Zaten sigara iciyo sen icmez mi saniyosun senden sakliyor suan, yuzde 95 eminim git odasini altini ustune getir disarida takip et
    Korktugun sey sigara degil ot uyusturucu kova olsun hacim

• Rammstein dinlettir, kardeşindeki apaçiliği öldürürsün. Mein Land(veya pussy ) klibini izlettir, hayat böyle gidiyor, senin gibiler elizabetle anca diyeceksin. Anında metalci olsun. Apaçilikten iyidir.

• O yaşlardayken bende şahin dogan serisi arabaları dışarıda çok gördügüm için çok begenirdim görünüşleri çok hoşuma giderdi. Senin kardeşin gibi degil yanlız arabanın kasasını begenirdim o yaşlarda.

Babam benimle dalga geçmişti o arabaları begeniyorum diye. Ogünden beri nefret ediyorum.
  • Hafta sonları ivediğe gelinde Şahin, Doğan manyaklarını görün..
    Mahalleden bir arkadaşım var, ne zaman ana cadde'de yürümeye kalksak yoldan geçen kuş serilerine laf atıyor,
    vallahi bıkdım artık; Kartal'a bak lan lafını duymakdan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsveç Köftesi

Rammstein dinlettir, kardeşindeki apaçiliği öldürürsün. Mein Land(veya pussy ) klibini izlettir, hayat böyle gidiyor, senin gibiler elizabetle anca diyeceksin. Anında metalci olsun. Apaçilikten iyidir.

böyle metalci olacaksa hiç olmasın..
  • sabret en geç 1 yıla hevesi geçer:)
  • Boşver takma kafana. Şimdi sen baskı yaparsan çocuğu daha da alevlersin. Kendisi görecek zaten büyüdükçe doğruyu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.