Şimdi Ara

Kardeşim dedigim kişi kazık attı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum bence bu olayın %80 suçlusu senin kız arkadaşındır.Arkadaşının yavşadığını anladığı anda tavrını koyması ve sana söylemesi lazımdı ama tabiki erkek arkaşınında yaptığı erkekliğe sığmaz dövmekle çok iyi etmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Benim neden başıma gelmiyor böyle şeyler?

Arkadaşlarınızı doğru seçin derim.

Ahh arkadaşım bende diyordum aynısını.
    15 senelik arkadaşın bir yamuğunu görme sonra gel bir anda ne b.k olduğunu anla.

Dikkat et sende.
  • @Cloud Nine çok zor bir durum. İyiki çok kötü birşey yapmamışsın... Arkadaşına da burdan selamlarımı gönderiyorum
  • bu kadar yazdınız çizdiniz iyi güzel de..

Tamam kardeşiniz dediğiniz adam şerefsizde, kız arkadaşınız olcak ... hiç mi şerefsiz değil de sizinle birlikteyken gidip başka biriyle birlikte olacak kadar haysiyetsiz ?
  • DÜŞMAN KELİMESİNİN ANLAMINI ARKADAŞ SIFATINI TAŞIYANLARDAN ÖGRENDİM..
  • burda ciddi bir konu konuşuluyor arkadaşın yaptıgına bakın yaa şu uzun uzun yazana diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

burda ciddi bir konu konuşuluyor arkadaşın yaptıgına bakın yaa şu uzun uzun yazana diyorum

adamda 16 yilli,k arkdasina bile guvenmicen maksadinda yazmıs örneklemiş cokda guzel olmus hemde icini dökmüş sen ni eboş yorum yapion ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

burda ciddi bir konu konuşuluyor arkadaşın yaptıgına bakın yaa şu uzun uzun yazana diyorum

adamda 16 yilli,k arkdasina bile guvenmicen maksadinda yazmıs örneklemiş cokda guzel olmus hemde icini dökmüş sen ni eboş yorum yapion ?

• yanlış anlamayın ben ona yapmadım..

silinmeden once biri uzun uzun bişeyler yazmıştı çok salakça konuyla alakası olmayan ona dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Düşünün, sen kardeşim diyorsun arkadaş ortamına sokuyorsun.
    Yoksa o ortama girecek çok insan var.

Ama biz kardeşi dedik tanıştırdık arkadaşlarla.
    Ama bu adam ne yaptı? Gerçi adam bile denilemez haysiyetsize.

Bu yaptığı resmen kansızlık.

Ki ailelerimiz birbirini tanıyor.

Kızdada hata var. Oda bi şerfsiz. Demekki sevmemiş.
    Sevmese bile diyemedi mi acaba haysiyetsize "Ya ne biçim adamsın arkadaşınla birlikteyim ben gelip bana asılıyorsun" diye?

Kızda pas vermiş olabilir bu seferde delikanlıysa o şerfsizin düşünmesi gerekir. "Ya sen, benim en yakın arkadaşımın sevgilisisin nasıl olur böyle birşey" deyip tokatı basması lazımdı kıza. Sonrada beni arayıp bak kardeşim senin hatun böyle böyle dedi diye. Bende sonra gider gereken önlemi alırdım.

İnsanlar çok haysiyetsiz, çok kansız olmaya başladılar.
    Nereye gidiyoruz? Çok yazık..

Hocam okudum yazdıklarını ama şöyle düşün eğer kız gerçekten seni seviyor olsaydı kuzeninle çıkmazdı zaten. Umarım içinde ukte kalmamıştır o günle ilgili çünkü gerçekten gereksiz yere üzülmene gerek yok

• quote:

Neyi açıklıyacak ki?
    Kız karşıma çıktı ağladı sızlandı, hakaretleri yedi dayak yemiş gibi olup dönüp arkasını gitti.
    Çevreme, arkadaşlarıma bulaşma. Yoluma çıkma dedim.
    Hiç ağlama bu senin daha iyi günlerin dedim. Benim ne deli olduğumu biliyor o yüzden tahmin edebiliyordur neler olacağını.

Annesi felan tanıyordu beni, annesi aradı oğlum buluşalım diye.
    Buluştuk. Annesi olayları biliyorum ben dedi. O arkadaşın adilik yapmış, benim kızımdada suç var sen merak etme ben gerekeni yapıcam dedi.
    Artık ne yaptı bilmiyorum.
    Ama hala beraberler. Uzaktan uzaktan görüşüyolar.
    Çocuk gelemiyor buralara.

Ben bu adiler yüzünden, 10 gün kendime gelemedim.
    Duvarları yumrukladım, elim kolum şişti 3 gün sargıda kaldı.
    Halada üstümden atamadım.

Cloud Nine, benim buna yorumum herkesten farklı olacaktır galiba.. Şu senin kardeşim dediğin adamın durumundayım ben şu an. Sevdiğim kız sınıfımdan yakın bir arkadaşımla çıkıyor. Kız yavaş yavaş karşılık vermeye başladı ama artık bu yazılanlardan sonra kesin kararlıyım, bütün ilişkimi kesmem lazım. Arkadaşıma böyle bir şeyi yapamam. Her neyse sana içini döktüğün için teşekkür etmek istedim, benim hayatımın gidişatını değiştirecek bir olay sundun. Tekrar sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzhn-

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

+1453

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans280

evet boyle yaşamın icine ediyim yeter artık ya kazık atan atana ama bu sefer ki cok koydu..

beni 3 kıza satıp gitti 3 kız lan para olsa neyse daha degerlidir..

ona burdan kufur ediyorum ewt dh den ona sesleniyorum senin gibi kardeş olmaz olsun..

bu bi de kankam dedigi bi kızı seviyo mazallah tenhada yakalasa gidecek kız tam kanka ayagı g.t ayagı..
    sevmede oyle safca bi sevme degil emin olun..

şimdide benim hakkımda karalama kampayaları başlatmış bu hayata nasıl uyum sağlanır dh yardım et..

hayır herşeyi gectim o sevdigi kızı bi ara ben seviyordum insan hiç degilse bunu gelip bana soylemez o zamanlar gercek yuzunu goremedigim icin gulup gecmiştim ama olcak iş degil yahu..

biliyorum ki bi cogumuz ne bu dunyada ne obur dunyada mutlu olacaz..

Mutlu olmak için çabalama Kendini mutlu olmaya terk et...

• quote:

Orijinalden alıntı: decc4l

quote:

Neyi açıklıyacak ki?
    Kız karşıma çıktı ağladı sızlandı, hakaretleri yedi dayak yemiş gibi olup dönüp arkasını gitti.
    Çevreme, arkadaşlarıma bulaşma. Yoluma çıkma dedim.
    Hiç ağlama bu senin daha iyi günlerin dedim. Benim ne deli olduğumu biliyor o yüzden tahmin edebiliyordur neler olacağını.

Annesi felan tanıyordu beni, annesi aradı oğlum buluşalım diye.
    Buluştuk. Annesi olayları biliyorum ben dedi. O arkadaşın adilik yapmış, benim kızımdada suç var sen merak etme ben gerekeni yapıcam dedi.
    Artık ne yaptı bilmiyorum.
    Ama hala beraberler. Uzaktan uzaktan görüşüyolar.
    Çocuk gelemiyor buralara.

Ben bu adiler yüzünden, 10 gün kendime gelemedim.
    Duvarları yumrukladım, elim kolum şişti 3 gün sargıda kaldı.
    Halada üstümden atamadım.

Cloud Nine, benim buna yorumum herkesten farklı olacaktır galiba.. Şu senin kardeşim dediğin adamın durumundayım ben şu an. Sevdiğim kız sınıfımdan yakın bir arkadaşımla çıkıyor. Kız yavaş yavaş karşılık vermeye başladı ama artık bu yazılanlardan sonra kesin kararlıyım, bütün ilişkimi kesmem lazım. Arkadaşıma böyle bir şeyi yapamam. Her neyse sana içini döktüğün için teşekkür etmek istedim, benim hayatımın gidişatını değiştirecek bir olay sundun. Tekrar sağol.

Kesinlikle yapma böyle birşey.
    İleride beni çok anarsın böyle birşey anlatmışlardı iyi vazgeçmişim diye.
    Böyle birşey yaparsan diğer arkadaşını düşün.

Delikanlı adam; arkadaşının yanında getirdiği sevgilisini bırakın o....uya bile asılmaz.
    Biz arkadaşımızın yanındaki kızlara hiçbir zaman yan gözle bakmadım yenge sıfatı koyduk.

Sakın yapma, gerçekten.

Arkadaşının duygularıyla oynama. Oda insan.
    İnsanlar arkadaşlarının, kendilerinin için sevgisinden bile vazgeçebilir aşkından ölse bile.

Yemin ediyorum, çok sevdiğim bir arkadaşımın hoşlandığı kız bana geldi böyle böyle senden etkilendim diye. Emin olun tokatı yedi benden. Benim arkadaşım senden hoşlanıyorken ben senin yüzüne bile bakmam ki sen bana gelip ne anlatıyorsun dedim. Sonra gittim bunu arkadaşıma anlattım, bak kahpeye ikimizide elinde oynatacaktı demek ki dedi. Ne oldu? Olan kıza oldu yüz bulamadı bastı gitti yoluna.

Delikanlılık, arkadaşlık, kardeşlik budur. Biz böyle gördük. Biz onun bunun bacısına, karısına, kızına yan gözle bakmadık bakmayız.
    Bakanında gözlerini oyarım.

Yine moralim bozuldu, andık şu şrfsizleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 21 Mart 2010; 0:09:07 >

• hani biz marjinaldik
  • Size bir şarkı armağan ediyorum.
    Nejat Alp - Arkadaşım
    Tamda konuyu özetleyen bir parça. Ama sonu baya uymuyor. Dinleyin anlarsınız.
    Parça şiirle başlıyor sonra şarkıya giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 21 Mart 2010; 0:15:10 >
  • alışırsın zamanla sıkma canını
  • quote:

Sevmese bile diyemedi mi acaba haysiyetsize "Ya ne biçim adamsın arkadaşınla birlikteyim ben gelip bana asılıyorsun" diye?

Kızda pas vermiş olabilir bu seferde delikanlıysa o şerfsizin düşünmesi gerekir. "Ya sen, benim en yakın arkadaşımın sevgilisisin nasıl olur böyle birşey" deyip tokatı basması lazımdı kıza. Sonrada beni arayıp bak kardeşim senin hatun böyle böyle dedi diye. Bende sonra gider gereken önlemi alırdım.

aynen arkadasım cok haklısınn..keske erkek olsaydım dedim şimdi ..senin yaptıgını yapabılseydım..benimde erkek arkadasım kankam dedıgı cocugun kızına yazdı..nasıl bişey olduğunu biliyorum..böyle bi durumu atlatmak cok zor..ama böyleleri mutlu olamıyor ne yapsa..allhım çok büyük ben ona havale ettim..

• Ne kadar eminsin. Ne bu dünyada ne öteki dünyada mutlu olmayacaksın. O zaman mutlu olabilmek için çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

aynen arkadasım cok haklısınn..keske erkek olsaydım dedim şimdi ..senin yaptıgını yapabılseydım..benimde erkek arkadasım kankam dedıgı cocugun kızına yazdı..nasıl bişey olduğunu biliyorum..böyle bi durumu atlatmak cok zor..ama böyleleri mutlu olamıyor ne yapsa..allhım çok büyük ben ona havale ettim..

Kesinlikle.
    İnsanların ahlarını alıyorlar.
    Beddua alıyorlar.
    Yarın birgün olmasada birgün pişman olacaklar.
    Mutlu olamıyacaklar.
    1-2 ay cicim ayları geçirirler sonra kavgalar başlar.
    Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.