16 yıllık kardeşim kankam dediğim adam sevdiğim hoşlandığım birlikte olduğum kıza gizli gizli yazmış.
Baştan anlatıyım okuyun.
Kuzenim ve arkadaşıyla birgün görüştük. Arkadaşı çok hoşuma gitti. Kız dedim şu arkadaşını bana ayarlasana. Ya bi dur daha ilk defa görüşüyorsunuz. Tamam dedim ama ben çok hoşlandım bu kızdan dedim. Tamam biraz takılalım o zaman olursa olur zaten dedi. Peki dedim. Ben kuzenim ve hoşlandığım kızı arkadaş ortamıma soktum. Arkadaş ortamımda gayet seviyeli bir ortam. Zaten çok sevdiğim çocukluk arkadaşım evli. Hergün bunlarla buluşur takılır sonra evlerine bizi davet ederler evlerinde çay kahve içer sonra ben kızı eve bırakırdım. Bu böyle devam etti, sonradan iyice herkes birbiriyle samimi olmaya başladı yavaş yavaş. Ortam git gide ısındı. Tabi bende bu süre içerisinde kıza git gide bağlandım, resmen aşık oldum.
Neyse 3-4 ay hergün topluca gezdik dolaştık. Benim arkadaşlarım, kuzenimin arkadaşları felan.
Benim Ankara'da kardeşim dediğim ş.rfsiz bi arkadaşım vardı. Orada öğrenci. Neyse bu gelmeden önce hep arardı, kardeşim ben geliyorum gelince görüşürüz diye. Bende tamam gel buyur derdim. Bu geldiğinde ortamı ayarlar takılırdık. Bu şrfsizi arkadaşlarım, kuzenim ve kız arkadaşımla tanıştırdım. Tabi biz kızla artık birlikteydik.. Adını koymuştuk.
Tanıştırdım arkadaşlarımla, takıldık felan. Bu şerfsiz 1 hafta sonra geri gitti okuluna.
Kızın doğum günüydü 1 ay sonra. Bu geri geldi taa Ankara'dan. Yoksa hayatta kimsenin doğum gününe gelmez. Geldiğinde hediye almış küpe. Ama küpeyi bir görün, pırlantadan. Kırmızı bir kutuda. Kardeşim böyle versem yanlış anlaşılmaz dimi dedi. Yok kardeşim ver ne olacak dedim (ben hala kötü düşünmüyorum bakın). Ama yavaştan anladım işin rengini. Kalkıp tee oralardan buralara gelmesi felan. Arkadaşlarımın ağzını aradım, lan bu şrfsiz benim hatundan mı hoşlanıyor ne ayak diye. Kimse birşey diyemedi herkes yüzünü aşşağı çekti sustular kaldılar. Kuzenimi çektim kenarıya, bak dedim Semiha canımsın kanımsın sen benim amcamın kızısın kardeş sayılırız. Aralarında birşey mi var benden mi saklıyorsunuz dedim? Ya kuzen yok mok felan dedi. Sonra ben kendim araştırmaya başladım. Bu kardeşim dediğimin peşine adam taktım. Evet resmen adam taktım bir arkadaşımın dayısının arkadaşı. Bunlar hergün buluşuyorlar, geziyorlar felan. Bana dakika dakika haberi geliyor. Kızı arıyorum nerdesin diye, ya evdeyim felan diyor. Kızdada var şrfsizlik...
Gidip arkadaşlarıma bağırdım çağırdım. Siz dedim adisiniz kahpesiniz bana olanları söylemediniz. Ya Hasan çok utandık söyleyemedik, nasıl söylenir bu. Kan davası gibi birşey olur senden korktuk söylemedik dediler. Ulan dedim dostsanız bunu söylerdiniz sizede yazıklar olsun dedim. Bunlarıda sildim, kendi kuzenimide dahil! Annesini babasınıda sildim hiçbirisiyle konuşmuyorum.
Sonra işime koyuldum, ben dedim bu kız ve bu çocuktan intikamımı alıcam. Hele bi zaman geçsin hele biraz takılsınlar, beni unutsunlar diye bekledim. Birgün arabayla takip ediyorum bunları. Issız bir yerde çay bahçesine geldiler.
Karşılarına birden çıktım, neye uğradığını şaşırdılar. Hiçbir şey söylemeden, bu şerfsize tokadı yapıştırdım. Hasan bildiğin gibi değil yapma kardeşim gel konuşalım felan diye. Ne konuşucaz lan şerfsiz dedim ama bu sefef Allah ne verdiyse. Burnu felan kırılmış. 3 gün hastahenede yatmış.
Sonra bu geri Ankara'ya gitmiş ben haberlerini alıyordum hep. Ankara'da hatrı sayılır arkadaşlarım var. Rica ettim bu elemanı haşat edim dedim.
Dediklerimide yapmışlar saolsunlar. Eleman şimdi buraya gelemiyor utancından. Çevresinde bir kişi dahi kalmadı.
Arkadaşına bunu yapan onun bunun bacısına karısına asılır diyerekten birtane bile arkadaşı yok...
Oh olsun. İşte böyle arkadaşlar. Bana yapılan yanlışı unutmam ben. Eğer benim sevdiğime kardeşim dediğim adam yazarsa anasından doğduğuna pişman ederim. Ve ona selam veren bir kişiyle dahi iletişim kurmam, bırakın tekrar görüşüp gezmeyi....
Bu normal birisi olsa konuşur geçerim. Ama kardeşim dediğim adam bunu yaparsa işin rengi değişir.
senin gibi abim olsun 9999999 tl borcum olsun
Cloud Nine
kullanıcısına yanıt
Bilader itikam meselesi yakışamamış sana..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme