yada şu siteye gir...www.downloads.com arama motoruna sonic the hedgehog yaz sütüylr oyun gelir karşına...
sağol
önemli değil...
need four speed serisi 1. hariç 2 den başlamıştım ben olmadı sega oyunları
ne yapçak o bilgisayarı yaw ps de bir sürü çocuklar için oyun war . . . ama illede bilgisayar diyosan aL bi huGo
quote:
Orjinalden alıntı: trouble
erkek.gta oynyor ama biyere kadar.yani ilk görevler falan.simste de adamları öldürüyor .nemonun oyunu var mı?
shrek in bile var + kçük oyun istiyosan miniclip.com var (bne pacman i oynuyom şu aratideki)
tazmaina fila var. bugs bunny var. keser mi senin kardeşini bilmiyorum ama
küçük veletleri gta ve counter başında görmek çok komik oluyo. ufacık eller klavyade , monitörün içine gircek gibi bakma , aksiyon sahnelerinde sağa sola yatmalar. daha sayayım mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Legolas
küçük veletleri gta ve counter başında görmek çok komik oluyo. ufacık eller klavyade , monitörün içine gircek gibi bakma , aksiyon sahnelerinde sağa sola yatmalar. daha sayayım mı ?
hadi küçükler küçük bahaneleri var. abi burda koca koca adamları bir görsen canım sıkıldımı oturup izliyom walla... pek bi keyifli oluyo..
zuma diye bir oyun var eğer bulabilirsen onu oynat cs'den de cstan da daha zevklidir ayrıca piyasada bir sürü emülatör oyunu var onlarda eğlencelidir bir dewww.miniclip.com da küçük ama eğlenceli oyunlar var onlar da olabilir
aynen valla!gözler iri iri açılmış.öyle bi dalmış ki oyuna sesleniyorum hiiiç duymuyor
quote:
Orjinalden alıntı: Legolas
evet onu babam yüklemiş ama bize bırakmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: cradle25
zuma diye bir oyun var eğer bulabilirsen onu oynat cs'den de cstan da daha zevklidir ayrıca piyasada bir sürü emülatör oyunu var onlarda eğlencelidir bir dewww.miniclip.com da küçük ama eğlenceli oyunlar var onlar da olabilir
yok be kesmez.bizimki beğenmez.
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
tazmaina fila var. bugs bunny var. keser mi senin kardeşini bilmiyorum ama
doom 3 şaka şaka
Selam millet benımde 4 yasında oglum var spiderman oynuyor bayagı zevkli sonrada asterix de cok eglenceli....shrek2 aldık ama oynayamadı bende oynayamadım ılk bolumden bır yerde takılıyoruz...shrek2 ıcın yardımcı olursanız sevınırım.
Nemo gusel dıye okudum ama onunda oyununu bulamadım.. ares ıle ındırdım bır nemo ama oyunu acamadım degısık bır sıkıstırma teknıgı var sanırım anlamadım uzantıları tam hatırlamıyorum c01 c02 gibi 15-16 tane parcadan olusuyor bir exe goremedim... yardımlarınız beklenır
MORTAL KOMBAT SERİSİ
dostum nemonun 2. oyunu çıktı e-muleden arat
sonic yada mario kardeşin için biçilmiş kaftan eyer kardeşinin katil olmasını istersen doom 3 oynat
sonıc oynat bence fıfa serısıde olabılır
dos oyunları fakat şiddet içermesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme