Şimdi Ara

Kardeşim kendini güçlü zannediyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
27
Favori
22.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boynunu kir cope at bakim yapabiliyormu birdaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Sonra başladı bütün bu kas,güç meselesi.7.sınıftaydı bu hiç unutmuyorum nerdeyse her gece "Uff be kaslarım patlayacak.Hıhıhahahaha" diye sayıklıyordu.

Ne yapmam lazım arkadaşlar kardeşimi düzeltmek için.

dostum ben dün kardeşimi dövdüm sırf düzgün yetişebilsin diye yani işin açıkçası onun iyiliği için onu döv
  • Ziya Paşa bunun için mükemmel bir söz söylemiş. Bence dikkate al.

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir / Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
  • Ciddi konu bulamıyorum artık ya
  • Kas İmparatorluğu
  • Güldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz zannedermiş

çözüm

araçlar

1 75 cm boyunda sağlam bir sopa
    2. 60 cm boyunda tv kaplosu (markası önemli değil hatta ne kadar kalitesizse o kadar iyi)
    3. yeteri kadar soğuk su

hazırlanışı

sopaya kaployu ani hareketlerde ve çekmelerde çıkmayacak şekilde bağlıyoruz. sonrasında menümüzden tatmak isteyen arkadaşı gerekli kıvama gelinceye kadar ıslatıyoruz. işlem tamamladındığında yeterince kızmış olan müşteriyi gerekli özeni gösteriyoruz. kablonun ucuna bağlayacağınız bir demir anten girişiyle servisinizi renklendirebilirsiniz

Not: soyun soğuk olması alınan lezzeti arttırıcaktır. ve mükemmel sonuç için kablonun uç kısmını ola bildiğince hızlı kullanmaya kullanmaya özen gösterin

afiyet olsun

Gül Gül öldüm ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel bir serin hikaye olmuş.Edwird,Eziqman,jentin (böyle mi yazılıyordu ?) , ithal et gibi hikayecilerin yerini alırsın.
  • Gerçekten eline emeğine sağlık, iyi güldüm
  • quote:

Arkadaşlar bir de bu kendini Mareşal zannediyor.Bir şey söylediğim zaman Mar"a"şalım ben benimle böyle konuşamazsın diyor.Windows'ta açtığı oturumunun ismi M@R@Ş@L.Duvar kağıdında kırkpınar güreşlerinde verilen kemer var.

Psikolog tek çözüm gibi duruyor ama ordada ne kadar rahat durur bilemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: BallantinesFinest

quote:

Arkadaşlar bir de bu kendini Mareşal zannediyor.Bir şey söylediğim zaman Mar"a"şalım ben benimle böyle konuşamazsın diyor.Windows'ta açtığı oturumunun ismi M@R@Ş@L.Duvar kağıdında kırkpınar güreşlerinde verilen kemer var.

Hocam üstteki mesajlarıma bir baksana

• aynı benim yeğenim gibi çocuk 5 yada 6 yaşında bebeklikten beri ben10 izletiyorlar çocuk ordan oraya uçup dört kol bilmem ne zibimzonik bağırıp bağırıp güya elinde ben10 saati var gibi vuruyor eline kardeşime falan saldırıyor her bize geldiğinde kesinlikle ben10 diye başımın etini yiyor yengem olmadığı zaman pataklayıp odaya kitliyorum ama artık anlıyor senin kardeşinde büyükmüş düşünsene liseye gidiyor bak valla ordakilere falan karışır ağzı yüzü yamuk eve gelir ben sana diyim onu adam et yoksa çok dayak yer hatta okuldan bile atılır
  • Benim kardeşim de kendini abi zannediyor . Yaşla ilgili bir durum . Birkaç sene daha dişini sıkmalısın evlat .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BallantinesFinest

quote:

Hocam üstteki mesajlarıma bir baksana

• onu güzelce dövmen lazım hele bana döverim seni diyecek varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

onu güzelce dövmen lazım hele bana döverim seni diyecek varya

Hocam bundan önceki mesajlarımı okur musunuz?

• quote:

quote:

ilk mesaja editlesene konu içinde yazdığım mesajlar diye ne biz yoruluruz ne sen

• quote:

quote:

quote:

ilk mesaja editlesene konu içinde yazdığım mesajlar diye ne biz yoruluruz ne sen

Yok böyle daha eğlenceli

• quote:

Arkadaşlar kardeşim henüz Lise1'e geçti.SBS'de orta bir derece yaptı.Ancak problemimiz o değil şu:

Kardeşim kendini çok güçlü zannediyor.Eve bütün kas geliştirme aletlerini aldı.Bazılarını kullanamıyor bile.Evde ona bir şey sorduğum zaman gerizekalı döverim seni falan diyor.Saldırmaya başlıyor.Sonra kol kaslarını gösterip buna kas derler kas diyor.Kol kaslarını gösteriyor dediysem böle hafif bir yükseklik var kollarında onu. Sokakta gezerken böle kolunu sıkmalar.Millete ters ters bakmalar filan.5-6 yaşındaki çocuklara bile saldırıyor.Geçen komuşumuzun oğlunu yere düşürmüş çok konuşuyor diye.
    Neyse buna rehber hocası işte hedeflerini falan bir kağıda yaz demişti Kardeşim o kağıda hedefini yazmış ve dolabına kitlemişti.Neyse anahtarını gizlice alıp o kağıdı aldım okudum ve şok oldum!!! Kağıtta Bir gün herkesi dövecem.Ve Kas İmparatorluğu'mu kuracam yazıyordu.

Geçen Kızılay'da gezerken adamın biri yanlışlıkla önüne düştü bunun.Bu da gitti ona tekme attı.Zor kurtardım bunu o adamın elinden.Ben bunu kurtarmaya çalışıyorum.O hala bağırıyor bir daha önüme düşersen senin ağzını burnunu kırarım filan.Ben de adama gizlice söyledim Kardeşim rahatsızdır.Kusura bakmayın. Adam anlayışlı çıktı da bir şey yapmadı neyse ki.

Evde ara sıra bana da saldırır.Boyum 1.90 onun 1.70.Bana en son saldırdığında seni bir böcek gibi ezeceğim dedi.Ben şiddet uygulamayı sevmem.Ama kendimi savunurum.O saldırdığında onu etkisiz hale getiridim.Bun rağmen ne dövdüm be filan diyordu yerdeyken.

Artık ne yapacağımı şaşırdım.Ama sorununun izlediği çizgi filmlerden kaynaklandığını düşünüyorum.Çizgi filmde yaşananların gerçek olduğuna inanıyordu.Ona çizgi filmlerin gerçek olmadğını 5. sınıftayken öğretmeye çalıştım.O zaman Powerpoint'te slayt filan yapmayı öğretiyordum.Daha önce çizgi filmlerin animasyon vs... filan olduğunu söyledim ama inanmamıştı.Bu sefer çizgi filmde yaşananların slayt olduğunu söyledim.Sonra diğer kardeşime döndü ve gördün mü işte slaytmış.Sana bunların gerçek olduğunu söylemiştim dedi. Şu an çizgi filmleri gerçek zannedip zannetmediğini bilmiyorum. Ama Ben10 bu çocuğu mahvetti.Sonra başladı bütün bu kas,güç meselesi.7.sınıftaydı bu hiç unutmuyorum nerdeyse her gece "Uff be kaslarım patlayacak.Hıhıhahahaha" diye sayıklıyordu.

Ne yapmam lazım arkadaşlar kardeşimi düzeltmek için.

Kendini dövmesi için ona bir fırsat ver

• Psikologa gözüksün kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.