Şimdi Ara

Kardeşim kendini güçlü zannediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
27
Favori
22.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzenim kendini spiderman samiyor ve bunu ev telefonundan görebileceğimi sanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

kemerle bir güzel döv

Bence de böyle döv ve kardeşinden korkuyorsun gibi hissettim.
    Dövmek işe yaramazsa psikoloğa götür.
  • Zeka yaşı 5 galiba kardeşinin?
  • Suç babanda. Git babanı döv.
  • İflah olmaz o aldırın onu.Yada atın bi yere.
  • Sağlam bir dayak yemesi lazım :) şaka bir yana uzman bir doktor,psikolog veya hoca ile konuşmanız lazım profesyonel bir desteğe ihtiyaç olur , yada bir hobi edinmesine yardım etmelisin burda en çok yük aileye düşüyor ne biliyim kaslardan dövüşden şiddetten uzak durması lazım unutturucak şeyler lazım :)
  • Tırsıyorsun gibi geldi bana
  • Arkadaşlar bir de bu kendini Mareşal zannediyor.Bir şey söylediğim zaman Mar"a"şalım ben benimle böyle konuşamazsın diyor.Windows'ta açtığı oturumunun ismi M@R@Ş@L.Duvar kağıdında kırkpınar güreşlerinde verilen kemer var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Share

Arkadaşlar bir de bu kendini Mareşal zannediyor.Bir şey söylediğim zaman Mar"a"şalım ben benimle böyle konuşamazsın diyor.Windows'ta açtığı oturumunun ismi M@R@Ş@L.Duvar kağıdında kırkpınar güreşlerinde verilen kemer var.

• Halatla arabanın arkasına bağla sonra arabayla hız yap, uu beybi
  • Abim beni zayıf zannediyor konusunu bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he-manin abisi çetin

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Share

Arkadaşlar bir de bu kendini Mareşal zannediyor.Bir şey söylediğim zaman Mar"a"şalım ben benimle böyle konuşamazsın diyor.Windows'ta açtığı oturumunun ismi M@R@Ş@L.Duvar kağıdında kırkpınar güreşlerinde verilen kemer var.

oturum isimlerinde ne zamandır beri '@' kullanılıyor.

• şimdi bu kardeşi dövmicende kimi dövcen.. ben olsam komadaydı şu an bu arada harbiden kas imparatorluğu nedir
  • çok güldüm bu nedir böyle her böyle saçma sapan hareket yaptığından döv öyle etkisiz hale getirme direk suratına suratına geçir kardeşinin gerizekalılığına çözüm yok ama senin yanında en azından adam gibi davranır
  • Ergen ergen. Bizde de var öyle bir tane lanet insan dışı yaratık.
  • Çizgi filmleri örnek alıyorsa onlar kötülerin düşmanı iyilerin dostu filan de
  • olmamış.
  • İlk saçma hareketinde döv,tekrarlarsa yine döv,tekrarlarsa kürekle döv,yine yaparsa çek vur artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

coooooool

Sen tekrar yöneticimi oldun la

• Gerizekalı ötesi bir kardeşin var. Kas imparatorluğu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.