Şimdi Ara

Kardeşim kendini güçlü zannediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
27
Favori
22.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi an gerçek zannettim ama kas imparatorluğundan sonrasını gülerek okudum , bu arada güzel yazmışsın ben evet diyorum
  • Kardeşin küçük değil lise 1e geçen bbiri çizgi filmlerin gerçek olduğunu bilecek kadar kesinlikle olgun olur normalde.15 yaşında bir insan sonuçta evlendirsen evlenir çocuğu olur.

Psikolojik sorunları olabilir.Doktor yardımı alın bence.
    Ama yazdıklarımda abarttım aslında bu kadar da değil diye düşünüyorsan bir güzel döv kalıcı bir zarar vermeden.Aklı başına gelsin.Çünkü sen dövmezsen başkası daha kötü dövebilir.
  • kardeşini getirsene bana ağzını yüzünü kırayım bir daha yapabiliyor mu böyle bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Share

Arkadaşlar bir de bu kendini Mareşal zannediyor.Bir şey söylediğim zaman Mar"a"şalım ben benimle böyle konuşamazsın diyor.Windows'ta açtığı oturumunun ismi M@R@Ş@L.Duvar kağıdında kırkpınar güreşlerinde verilen kemer var.

Kardeşim kendini güçlü zannediyor

Serin Hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurorasun -- 2 Ağustos 2011; 19:35:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berataydogdu

quote:

Arkadaşlar bir de bu kendini Mareşal zannediyor.Bir şey söylediğim zaman Mar"a"şalım ben benimle böyle konuşamazsın diyor.Windows'ta açtığı oturumunun ismi M@R@Ş@L.Duvar kağıdında kırkpınar güreşlerinde verilen kemer var.

Serin Hikaye

e kardeşinin hesabıymışya işte

• Kardeşini yan yatır düzelir.
  • Başkası hastanelik etmeden sen bi güzel dövde akıllansın. Şayet bana öyle bişey yapsa komaya girerdi.
  • beyın bedava neden kullanmıyorsunuz
  • azına kürekle vur düzelir
  • çıkar suratına vur..
  • tarih kitaplarına geçecek yeni bir imparatorluk kas imparatorluğu
  • tam ergen öyle böyle bi ergen değil ergenlerin ergeni
  • Oha bence kardeşini engelliler okuluna falan yazdır.Lisede onun ağzını burnunu kırarlar.Buraya yazdıklarımızı okut ona bence belki bizi de dövmeye gelir.
  • Bazilarida gercek sanmis
  • anlattığın gerçekse bi psikoloğa görünmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berataydogdu

quote:

Serin Hikaye

kardeşi de geldi

• Serin hikaye bro
  • eterle uyut kardeşini halıya sar arabayla bi ormanlık alana at.baya bi ıssız tehlikeli biyere.
    annene falan aya kas imparatorlugu kurmaya gitmiş dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

olmamış.

halen vakti var alınabilir
  • kardeşin tam dayaklık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.