Şimdi Ara

Kardeşim kendini güçlü zannediyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
27
Favori
22.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 17 Temmuz 2012; 17:14:45 >
  • Kardeşe bak
  • Dostuum, bende dayak diyecem ama ilk önce onla yarış yap zorlanacak elbet,
    sonra çak ağzına ikitane. Başkası döverse daha hırslanır. Yada ne yap, yatır onu falaka şlap şlap ayakları kanayıncaya kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend

ağzını yüzünü kır parçala bence 10 yaşındaki çocuk bile öyle davranmıyor

Hocam 15 oldu bu sene yok bir düzelme size göndersem dövebilir misiniz?Şimdi ben dövsem gece bıçağı basar falan?
    Adres pm lütfen.
  • ulan herkeste ciddiye alıp cevap vermiş
  • 1 senedir konu burda biride çıkıp dememiş aga bu nedir ?
  • İlk önce kardeşini buz gibi suya sokup çıkaracaksın sonra daha önceden hazırladığımız buzluktaki uzunca balığı ilk önce ısınana kadar sıcak bi suya sokup sonra buz gibi suya sokucaksın sonra o esnada kardeşini suya sokup çıkardığın için eti yumuşıycak olacak sonra tercihe bağlı ister ılık ister soğuk suya tekrar sokup çıkarıcan o anda (elleri bağlı olduğu için kaçamaz)sırtını çevirip ıslak balığı vuracaksın baktın deri kızarmış yırtılmaya başlıyor 2 dk izin verip soğuk suya banacaksın sonra eline çivili muştayı alıp yüzüne bir kaç defa vurduktan sonra bulabildiğin kadar acı biberi azına tıkayacaksın ve çineteceksin acıdan bayılacak ve sen bunu fırsat bilip arabaya atıp uzak bir yere götürüp bırakacaksın

yada günn boyu döveceksin 2 saate bir 10 dk ara verip tekrar dalaşacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Arkadaşlar kardeşim henüz Lise1'e geçti.SBS'de orta bir derece yaptı.Ancak problemimiz o değil şu:

Kardeşim kendini çok güçlü zannediyor.Eve bütün kas geliştirme aletlerini aldı.Bazılarını kullanamıyor bile.Evde ona bir şey sorduğum zaman gerizekalı döverim seni falan diyor.Saldırmaya başlıyor.Sonra kol kaslarını gösterip buna kas derler kas diyor.Kol kaslarını gösteriyor dediysem böle hafif bir yükseklik var kollarında onu. Sokakta gezerken böle kolunu sıkmalar.Millete ters ters bakmalar filan.5-6 yaşındaki çocuklara bile saldırıyor.Geçen komuşumuzun oğlunu yere düşürmüş çok konuşuyor diye.
    Neyse buna rehber hocası işte hedeflerini falan bir kağıda yaz demişti Kardeşim o kağıda hedefini yazmış ve dolabına kitlemişti.Neyse anahtarını gizlice alıp o kağıdı aldım okudum ve şok oldum!!! Kağıtta Bir gün herkesi dövecem.Ve Kas İmparatorluğu'mu kuracam yazıyordu.

Geçen Kızılay'da gezerken adamın biri yanlışlıkla önüne düştü bunun.Bu da gitti ona tekme attı.Zor kurtardım bunu o adamın elinden.Ben bunu kurtarmaya çalışıyorum.O hala bağırıyor bir daha önüme düşersen senin ağzını burnunu kırarım filan.Ben de adama gizlice söyledim Kardeşim rahatsızdır.Kusura bakmayın. Adam anlayışlı çıktı da bir şey yapmadı neyse ki.

Evde ara sıra bana da saldırır.Boyum 1.90 onun 1.70.Bana en son saldırdığında seni bir böcek gibi ezeceğim dedi.Ben şiddet uygulamayı sevmem.Ama kendimi savunurum.O saldırdığında onu etkisiz hale getiridim.Bun rağmen ne dövdüm be filan diyordu yerdeyken.

Artık ne yapacağımı şaşırdım.Ama sorununun izlediği çizgi filmlerden kaynaklandığını düşünüyorum.Çizgi filmde yaşananların gerçek olduğuna inanıyordu.Ona çizgi filmlerin gerçek olmadğını 5. sınıftayken öğretmeye çalıştım.O zaman Powerpoint'te slayt filan yapmayı öğretiyordum.Daha önce çizgi filmlerin animasyon vs... filan olduğunu söyledim ama inanmamıştı.Bu sefer çizgi filmde yaşananların slayt olduğunu söyledim.Sonra diğer kardeşime döndü ve gördün mü işte slaytmış.Sana bunların gerçek olduğunu söylemiştim dedi. Şu an çizgi filmleri gerçek zannedip zannetmediğini bilmiyorum. Ama Ben10 bu çocuğu mahvetti.Sonra başladı bütün bu kas,güç meselesi.7.sınıftaydı bu hiç unutmuyorum nerdeyse her gece "Uff be kaslarım patlayacak.Hıhıhahahaha" diye sayıklıyordu.

Ne yapmam lazım arkadaşlar kardeşimi düzeltmek için.

Yapıştıracaksın şöyle okkalı bir tokat 'kendini ne zannediyorsun' diceksin.Bak bi daha artistlik yapıyomu

• quote:

Orijinalden alıntı: eerenn

1 senedir konu burda biride çıkıp dememiş aga bu nedir ?

Aga bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: The MetalHead
    Aga bu nedir

bu Aga nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The MetalHead
    Aga bu nedir

bu Aga nedir?

ANedBuAgİr

• Öncelikle kardeşim tamamını okudum kardeşin lise 1. sınıfta böyle saçma sapan şeyleri yapması biraz anormal belki bilmiyorum da yani ben lise 1deyken günlük traş olan bildiğin adam gibi adam arkadaşlarım vardı(not:traş olan herkes adamdır demek istemedim anladınız siz) Büyük ihtimalle daha önce hayatında kavgaya girmemiş ve sen ondan büyük olduğun için sadece kendini savunduğun için o zannediyor ki ben abimden daha güçlüyüm bana vuramıyor bile diyor.Yani eskilerin de bir deyimi vardır doğru mu aktarıyorum bilmiyorum ama başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş.Sen bunun bi ağzını burnunu dağıt ya da biraz daha bekle kendi lise 1e bu sene geçiyor sanıyorum onu okulda bi dövsünler aklı başına gelir.
  • Ona patronun kim olduğunu göster adamım.. Hortumla döv mesela..
  • Kardeşin dayaklık kıvama gelmiş.Hayırlı işler
  • Bende çok yaş farkı var diye yorum yapmadım. Aranızda ki 1 yaş hiçbişe sayılır. İlk önce ''Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş.'' ata sözünü söyle. Hala artistlik yapıyorsa gel 10 dakikalığına abi kardeş değiliz erkek gibi dövüşelim de sonrada asla hatırlamayacağız filan de oda zaten böyle artistse gaza gelir ondan sonra şöyle güzelce harbiden pes edene kadar döv. Akıllanır ama şimdi liseye giden bir çocuk kas imparotorluğu filan diyorsa onun zekasında bir problem vardır işte. Ondan bence ilk bir doktora gösterin. Eğer durum düzelmiyorsa sen ona, onun en güçlü olmadığını kabullendir. Kimse herkül değil herkes yeri gelir döver yeri gelir dayak yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: -T-

Çizgi filmleri örnek alıyorsa onlar kötülerin düşmanı iyilerin dostu filan de

Aynen. Madem bu kadar güce tapıyor, Dark Side'a geçmesini önle. Anti sosyal kişilik bozukluğu olabilir.
  • quote:

Arkadaşlar kardeşim henüz Lise1'e geçti.SBS'de orta bir derece yaptı.Ancak problemimiz o değil şu:

Kardeşim kendini çok güçlü zannediyor.Eve bütün kas geliştirme aletlerini aldı.Bazılarını kullanamıyor bile.Evde ona bir şey sorduğum zaman gerizekalı döverim seni falan diyor.Saldırmaya başlıyor.Sonra kol kaslarını gösterip buna kas derler kas diyor.Kol kaslarını gösteriyor dediysem böle hafif bir yükseklik var kollarında onu. Sokakta gezerken böle kolunu sıkmalar.Millete ters ters bakmalar filan.5-6 yaşındaki çocuklara bile saldırıyor.Geçen komuşumuzun oğlunu yere düşürmüş çok konuşuyor diye.
    Neyse buna rehber hocası işte hedeflerini falan bir kağıda yaz demişti Kardeşim o kağıda hedefini yazmış ve dolabına kitlemişti.Neyse anahtarını gizlice alıp o kağıdı aldım okudum ve şok oldum!!! Kağıtta Bir gün herkesi dövecem.Ve Kas İmparatorluğu'mu kuracam yazıyordu.

Geçen Kızılay'da gezerken adamın biri yanlışlıkla önüne düştü bunun.Bu da gitti ona tekme attı.Zor kurtardım bunu o adamın elinden.Ben bunu kurtarmaya çalışıyorum.O hala bağırıyor bir daha önüme düşersen senin ağzını burnunu kırarım filan.Ben de adama gizlice söyledim Kardeşim rahatsızdır.Kusura bakmayın. Adam anlayışlı çıktı da bir şey yapmadı neyse ki.

Evde ara sıra bana da saldırır.Boyum 1.90 onun 1.70.Bana en son saldırdığında seni bir böcek gibi ezeceğim dedi.Ben şiddet uygulamayı sevmem.Ama kendimi savunurum.O saldırdığında onu etkisiz hale getiridim.Bun rağmen ne dövdüm be filan diyordu yerdeyken.

Artık ne yapacağımı şaşırdım.Ama sorununun izlediği çizgi filmlerden kaynaklandığını düşünüyorum.Çizgi filmde yaşananların gerçek olduğuna inanıyordu.Ona çizgi filmlerin gerçek olmadğını 5. sınıftayken öğretmeye çalıştım.O zaman Powerpoint'te slayt filan yapmayı öğretiyordum.Daha önce çizgi filmlerin animasyon vs... filan olduğunu söyledim ama inanmamıştı.Bu sefer çizgi filmde yaşananların slayt olduğunu söyledim.Sonra diğer kardeşime döndü ve gördün mü işte slaytmış.Sana bunların gerçek olduğunu söylemiştim dedi. Şu an çizgi filmleri gerçek zannedip zannetmediğini bilmiyorum. Ama Ben10 bu çocuğu mahvetti.Sonra başladı bütün bu kas,güç meselesi.7.sınıftaydı bu hiç unutmuyorum nerdeyse her gece "Uff be kaslarım patlayacak.Hıhıhahahaha" diye sayıklıyordu.

Kardeşin hem burs alıyor hem de böyle şeyler yapıyor. Uyduruyorsun bunları bence. Büyük ihtimal kardeşini kıskanıyorsun.

• soba demürüyle iki dene çaldın mı hayata merhaba der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SatanistKesenMucahitKedi

quote:

Kardeşin hem burs alıyor hem de böyle şeyler yapıyor. Uyduruyorsun bunları bence. Büyük ihtimal kardeşini kıskanıyorsun.

Ne bursu lâ bursu nereden çıkarttın.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Bende çok yaş farkı var diye yorum yapmadım. Aranızda ki 1 yaş hiçbişe sayılır. İlk önce ''Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş.'' ata sözünü söyle. Hala artistlik yapıyorsa gel 10 dakikalığına abi kardeş değiliz erkek gibi dövüşelim de sonrada asla hatırlamayacağız filan de oda zaten böyle artistse gaza gelir ondan sonra şöyle güzelce harbiden pes edene kadar döv. Akıllanır ama şimdi liseye giden bir çocuk kas imparotorluğu filan diyorsa onun zekasında bir problem vardır işte. Ondan bence ilk bir doktora gösterin. Eğer durum düzelmiyorsa sen ona, onun en güçlü olmadığını kabullendir. Kimse herkül değil herkes yeri gelir döver yeri gelir dayak yer

Aramızda 4 yaş var bro.1 yaş nereden çıkarttın.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.