Şimdi Ara

Kardeşim kendini güçlü zannediyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
387
Cevap
27
Favori
22.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ergen olmaya başlarken aynısını kardeşimde bana yapmaya başlamıştı....önce 2 tokat attım sonra kafasını vestiyerin camlı bölümüne soktum...sonra kedi gibi oldu(cam kısmı biraz tehlikeliymiş şu an anlıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

sabahta bi konu vardı sbsye gecen cocuktan dayak yedim abisi rahatsızdır dedi diye.

Link isteriiizz

link alabilir miyiz bende merak ettim :D
  • Göster ona kimin güçlü olduğunu
  • yha bir laf vardı .bu konuua tam oturuyor . Elin tokadını yemeyen kendi tokadını .... sanarmış . boşluğa ne geleceğini unuttum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

yha bir laf vardı .bu konuua tam oturuyor . Elin tokadını yemeyen kendi tokadını .... sanarmış . boşluğa ne geleceğini unuttum :D

o laf öyle değil doğrusu el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

quote:

yha bir laf vardı .bu konuua tam oturuyor . Elin tokadını yemeyen kendi tokadını .... sanarmış . boşluğa ne geleceğini unuttum :D

o laf öyle değil doğrusu el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış

oh bee sabahtan beri düşünüyom klavyene sağlık :D
  • kızılay dediğine göre ankaradasınız, elinden tutup çinçinde 10 dk gezdir, sağa sola bakış atsın yine o, sonra hafiften uzaklaş... 1-2 saat işlerini hallet ve geri bıraktığın yere gel; al kardeşini. kulak memesi kıvamında munis apartman çocuğu yaparlar onu meraklanma sen..

kim demiş kaba kuvvet çözüm değildir diye, belli ki adam akıllı hiç dayak yememiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

kızılay dediğine göre ankaradasınız, elinden tutup çinçinde 10 dk gezdir, sağa sola bakış atsın yine o, sonra hafiften uzaklaş... 1-2 saat işlerini hallet ve geri bıraktığın yere gel; al kardeşini. kulak memesi kıvamında munis apartman çocuğu yaparlar onu meraklanma sen..

kim demiş kaba kuvvet çözüm değildir diye, belli ki adam akıllı hiç dayak yememiş..

Biraz ağır oldu sanki ama çözüm olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kızılay dediğine göre ankaradasınız, elinden tutup çinçinde 10 dk gezdir, sağa sola bakış atsın yine o, sonra hafiften uzaklaş... 1-2 saat işlerini hallet ve geri bıraktığın yere gel; al kardeşini. kulak memesi kıvamında munis apartman çocuğu yaparlar onu meraklanma sen..

çocuk gene gururuna yediremeyip hepsini dövdüm der
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

dinsizin hakkından imansız gelir'miş

• Kıyafetleri ile duşun altına sok sonra hortumla giriş.
  • OHA!Nedir bu kavga merakı arkadaş bende 8. sınıfı yeni bitirdim hayatım da bir kere kavga ettiğimi bilmem(Ezik felan demeyin 1.82 boyundayım saldıran olursa savunma yapmayı bilirim. )..Ayrıca korkarım okuldan felan ceza alırım diye,millet ne kadar korkusuz arkadaş geleceğinizi düşünmüyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Moone -- 3 Ağustos 2011; 19:41:12 >
  • quote:

Hâlâ kimse vurmamış beyler. Neyi bekliyorsunuz? İndirin onu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 3 Ağustos 2011; 20:07:20 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51297650/tm.htm
    kardeşi de konu açmış kapıştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nekratus

Sen buna televizyonu yasakla izlerse döv filan mazallah Foxtaki Amerikan Güreşini filan görürse durduramazsın sen bunu gider orda kas imparatorluğunu kurar,gerçi sende kurtulmuş olursun

Pert ederler orda onu al sana kurtuluş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Oradakilere bakış atarsa çeker vururlar

• Kas imparatorluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ned Stark.

Kas imparatorluğu

fatihe gelirse kardeşini çarşamba pazarına bi ekmek almaya yollarım o bakış atar kırmançiler ona bakışmı atar kafamı bilemem :)
  • Koy somağına bitane yamult.Burnunu ağzına sok.Bak bakalım g.tünden nefes alıyorken kas imparatorluğu noluyor.
  • el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz zannedermiş

çözüm

araçlar

1 75 cm boyunda sağlam bir sopa
    2. 60 cm boyunda tv kaplosu (markası önemli değil hatta ne kadar kalitesizse o kadar iyi)
    3. yeteri kadar soğuk su

hazırlanışı

sopaya kaployu ani hareketlerde ve çekmelerde çıkmayacak şekilde bağlıyoruz. sonrasında menümüzden tatmak isteyen arkadaşı gerekli kıvama gelinceye kadar ıslatıyoruz. işlem tamamladındığında yeterince kızmış olan müşteriyi gerekli özeni gösteriyoruz. kablonun ucuna bağlayacağınız bir demir anten girişiyle servisinizi renklendirebilirsiniz

Not: soyun soğuk olması alınan lezzeti arttırıcaktır. ve mükemmel sonuç için kablonun uç kısmını ola bildiğince hızlı kullanmaya kullanmaya özen gösterin

afiyet olsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.