Bildirim
KARDEŞİM ŞARKI YARIŞMASINA KATILACAK YARDIM !
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Yok -
Biz İlkokuldayken şunun dansını yapmıştık:
Grup Vitamin - Turkish Kovboylar
Off, duygulandırdınız beni kesinlikle bunu kullanın hem nostalhi olur hem eğlenceli olur izninizle biraz mırıldanacağım (oh ohh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar, amerikannlar eskidi bunlar turkish kovboylarrr)
Hahahah, süper yahu manyak gibi hissediyorum kendimi biri bulsun o parçayı mobildeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
Off, duygulandırdınız beni kesinlikle bunu kullanın hem nostalhi olur hem eğlenceli olur izninizle biraz mırıldanacağım (oh ohh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar, amerikannlar eskidi bunlar turkish kovboylarrr)
Hahahah, süper yahu manyak gibi hissediyorum kendimi biri bulsun o parçayı mobildeyim
http://m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=TR&hl=tr&v=BxjD4bN8PnY
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burn~
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
http://m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=TR&hl=tr&v=BxjD4bN8PnY
Eyvallah kardeş bol bol dinlerim şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X