allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.sana ve ailene allahtan sabır dilerim
Allah rahmet eylesin...
بسم الله الرحمن الرحيم 1. Bismillâhirrahmânirrahîm. 1. Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile. الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2. Elhamdü lillâhi rabbil�âlemîn Hamd, alemlerin Rabbi, الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Errahmânirrahîm. Rahman ve Rahîm olan مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ Mâliki yevmiddîn Din gününün sahibi olan Allah'a mahsustur. إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ İyyâke na�büdü ve iyyâke neste�în. Yalnız sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ İhdinas-sırâtal müstakîm. Bizi dosdoğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet. صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ Sırâtallezîne en�amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn. Gazaba uğrayan ve sapıkların yoluna değil.
Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, sizede büyük sabır diliyorum. sizin ne hissettiğinizi anlayamam ama gerçekten çok üzüldüm benimde bir kardeşim var, Allah kimseye kardeş acısı yaşatmasın...
Allah rahmet Eylesin.Sonsuz Hayatta Mekanı cennet olsun.Geride Kalanlara Allah SAbır İhsan Eylesin.(Amin).