merhabalar bir site önerirmisiniz ? bana kardeşim için onu da bunun sevdalısı etcem pokemoncu olucak :) abisi gibi
quote:Orijinalden alıntı: CarrieWhite Dizipeteği.com çok kaliteli ve her bölümü var teşekkür ederim ama 7.sezona kadar var 12.sezon fln yokmu ?
quote:Orijinalden alıntı: gogo612 quote:Orijinalden alıntı: CarrieWhite Dizipeteği.com çok kaliteli ve her bölümü var teşekkür ederim ama 7.sezona kadar var 12.sezon fln yokmu ? Valla okadar sıkı takipcisi değilim ben 1.sezonu tekrardan izlemiştim nostalji olsun diye :D
quote:Orijinalden alıntı: CarrieWhite quote:Orijinalden alıntı: gogo612 quote:Orijinalden alıntı: CarrieWhite Dizipeteği.com çok kaliteli ve her bölümü var teşekkür ederim ama 7.sezona kadar var 12.sezon fln yokmu ? Valla okadar sıkı takipcisi değilim ben 1.sezonu tekrardan izlemiştim nostalji olsun diye :D ahahah ya bende izliyorum işte :D kardeşimle
İngilizce olarak çıkan son bölüme kadar 'gogoanime.com'da bulabilirsin.Arama bölümüne sezon ismini falan yazarsan illa ulaşırsın bölümlere.
Pokemon Tüm Bölümler (14 sezon) Görüntü kaliteside fena değil. Sürekli linkler güncelleme haline. Yani kırık link denk gelmiyor.