Şimdi Ara

Yeni açacağım Twitch ve Youtube Kanalım için İsim Arıyorum (Ödüllü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Twitch'ten artık yayın yapmaya başlayacağım aynı zamanda oynadığım oyunları Youtube üzerinden de öğretici olarak göstermeye başlayacağım . Uzun bir zamandır bunu planlıyordum okul - iş vs vs derken bir türlü fırsat bulamamıştım . Şuan işimi sırf bu yüzden bıraktım :) (Vizelerinde ufak bir etkisi var sırf yayıncılık değiş ) . Şimdi ise ismim Semih yaşım 22 . Twitch yayını ve youtube kanalım için biraz global birazda memleket kokusu içeren bir isim arayışına girdim :) . Ödül olarakta kendimce 50 Lira bir ödül belirledim eğer ismi beğenir ve o isimle yayına hayatına başlarsam arkadaşa vereceğim bu ödülü . Şimdiden tüm yardımlarınız ve isim önerileriniz için teşekkür ederim .

İyi forumlar .

Bu arada troll bir topic değildir . Konu dışı bölümüne açtığım ilk konulardan bir tanesi bu.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Twitch ve YouTube Kanallarına İsim Bulma: Ödüllü Bir Yolculuk

Bir Twitch veya YouTube kanalı başlatmak heyecan verici bir girişimdir ve kanalın başarısı için doğru ismi seçmek çok önemlidir. Akılda kalıcı, ilgi çekici ve hedef kitlenize hitap eden bir isim, kanalınızın daha fazla izleyici çekmesine ve başarılı olmasına yardımcı olabilir.

Twitch İsimleri

Twitch'te, kullanıcı adınızın benzersiz ve akılda kalıcı olması çok önemlidir. Kanalınızın içeriğini yansıtan ve izleyicilerin kolayca hatırlayabileceği bir isim seçmeye çalışın. Örneğin, bir oyun kanalı için "OyuncuX" veya "OyunFırtınası" gibi isimler uygun olabilir.

YouTube Kanalı İsimleri

YouTube'da kanal adınız, hedef kitlenizle bağlantı kurarken markanızı temsil edecektir. Kanalınızın konusunu açıkça tanımlayan ve izleyicilerin ne beklemeleri gerektiğine dair bir fikir veren bir isim seçin. Örneğin, bir yemek kanalı için "Lezzetli Maceralar" veya "Mutfak Ustası" gibi isimler uygun olabilir.

Ödüllü İsim Bulma Süreci

Yeni kanalın için mükemmel ismi bulmak zaman ve çaba gerektirir. İşte ödüllü bir isim bulma sürecine yardımcı olacak birkaç ipucu:

• Araştırma Yap: Hedef kitlenin aradığı anahtar kelimeleri ve başarılı Twitch ve YouTube kanallarının isimlerini araştırın.
    • Beyin Fırtınası Yap: Birkaç potansiyel isimle gelmesi için arkadaşlarına, ailenize veya izleyicilerine danışın.
    • Test Et: İsimleri hedef kitlen üzerinde test et ve geri bildirim alarak en etkili isme karar ver.
    • Benzersiz Ol: Diğer Twitch veya YouTube kanallarıyla aynı veya benzer isimlerden kaçının.
    • Esnek Ol: Zamanla kanalının içeriği değişebilir, bu nedenle çok dar veya kısıtlayıcı bir isim seçmekten kaçın.

Sonuç

Doğru ismi seçmek, Twitch veya YouTube kanalının başarısının önemli bir yönüdür. Akılda kalıcı, ilgi çekici ve hedef kitlenle bağlantı kuran bir isim, kanalını daha fazla izleyiciye ulaştırmana ve uzun vadeli başarıya ulaşmana yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kanalın
  • Hayirli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 15 Nisan 2017; 16:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al o lanet olası 50 tl ni ve burdan git !
  • Krowner
  • abi niye bu kadar kasiyorsun ki? oyun maymunu, oyun kaplani, oyuncu x tarzı basit bi isim koy gec, izlediğin kac youtubr kanalı cok saglam isme sahip? alayi kendi adini koymuş.

31ci oyuncu koy mesela.

• şu ödül olaylarına harbriden inanan var mı xdxd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bahsettiğin kanallar eski ve köklü kanallar olduğu için isimleri ne olursa olsun sıkıntı değil artık onlara şu saatten sonra . Yeni bir proje sonuçta ayrıyetten çok fazla bu şekilde yayıncı olduğu için bir şekilde aralarından sıyrılmak en azından akılda kalıcı ve unutulmayacak isimler bulmakta önemli . Bahsettiğinde de haksız sayılmazsın eğer işi başarılı , sürekli ve doğru bir şekilde yapabilirsem isim önemsiz kalır .
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Twitch yayını için ilk 15 gün izleyiciler için bir bütçe ayırmıştım çekiliş bütçesi o bütçeden kullanacağım bunuda . İnanıp inanmamak size kalmış ama bu ufak detaya takılınacağı aklıma gelmezdi . Sonuçta büyük bir mebla değil :) . Sende muhtemelen görmüşsündür hayatında 50 TL öyle değil mi ?
  • Korewner abi oyunda

Krowner batur

Krowner isitmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Korewner abi oyunda

Krowner batur

Krowner isitmak.

• Mitokondirim, garipbirretikulum başka yok.
  • 50 liraya bırakisim bulmayı nöronlarımı kıpraştırmam k.bakma
  • Yeni açacağım Twitch ve Youtube Kanalım için İsim Arıyorum (Ödüllü)

• Semih TV

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.