çok kıl birisi.benden 2 yaş küçük ama herşeye kafayı takar.anneme ve kardeşime zulmeder.çok duygusal,çabuk sinirlenir,hiçbişeye tahammülü yok.kimseye saygısı yok.ne yapmam gerek.bir an evvel evlensemde şu evden kurtulsam diyorum,yaş 25...
quote:
Orijinalden alıntı: asabiyim ama sakinim
çok kıl birisi.benden 2 yaş küçük ama herşeye kafayı takar.anneme ve kardeşime zulmeder.çok duygusal,çabuk sinirlenir,hiçbişeye tahammülü yok.kimseye saygısı yok.ne yapmam gerek.bir an evvel evlensemde şu evden kurtulsam diyorum,yaş 25...
çözümü çok basit biriniz gündüz çalışsın,biriniz gece çalışsın kimse kimseyi görmez
quote:
Orijinalden alıntı: asabiyim ama sakinim
bende abimi dövmek isterdim hep bana karşı bi otoritesi vardı şimdi ne kızıcak bi abim ne dövmek istediğim bi abim var . Hoşgörülü davran onu kızmak için bile bulamayabilirsin
Ona patronun kim olduğunu göster.
tahta kaşık kullanma, çorba kaşığı kullan
çok cimriymişin sende birader küveti doldur kafasını 10 dk sok oraya ölsün işte
Azına kürekle vur boynunu kır çöpe at
karsısina geçip takla atıp kavabanga diye bağır
birkaç örnekle açıkla niye kardeşinden kurtulmak istediğini de biz de bilelim,ne yapıyor mesela seni böyle sinirlendirecek?
Ona bunun çok onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
seviyosan git konuş bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme