ARKDASIM ALCAK OLAN DAA ONCE ACTIGIN KONUYA BAKAR ALIR BU KONUYU GEREKSIZ YERE ACMANDAKI SEBEPPPP NEDIR ???? ZORLA GUZELLIK OLMASS BURDA ZAMAN KAYBETCEGINE GIT GOREW YAP 15- OLMUSTUN BILE BENDE 52 Lv Bı player satın aldım tıbette 30 lv ol soz senı guılde alıjam _YaKuZa_ guıldı lv 3
kaçıncı konun oldu tam hatırlamıyom ama her girdiğm topicde görüyorum guild arıyosun lvline göre guild zor bulursun çok istiyosan yazcağın şu serverda temizsüt emmiş beni guilde alcak adam yokmu de alsınlar beni öle bi kere aldılar lvl5 guilde sende dene
kardeş 14 lvl de niye guild arıyosun ki. 14lvl zaten 2dk da oluyo biraz daha lvl atla illaki alırlar seni. oyununu oyna sen
quote:
Orjinalden alıntı: oskitz
kardeş 14 lvl de niye guild arıyosun ki. 14lvl zaten 2dk da oluyo biraz daha lvl atla illaki alırlar seni. oyununu oyna sen
Katılıyorum nedir bu guild merakın benm 30 lvla kadar guildim yoktu 30 a kadar gel adam gibi bi guilde alırlar seni
tamm arkaslar ben cabuk kasılmak icin demiştim ve görevde yapıyorum sen helal sütmü için heeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme