Şimdi Ara

Kardesler Oto--Can Oto--Can Kardesler--Emir Oto Pazarı-Kasımogulları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
24.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

Bu adamlara dikkat edin gun gectikce baska isimle ortaya cikiyorlar kimsede bu isin ustune gitmiyor.sahibindende şimdide kasimogullari oto diye ilan acmışlar.
    Bir mağdurun yazısı okumadan geçmeyin.
    http://canotomaduru.blogspot.com/

Bu adamda mal,tamam haklısın ne desen adamlara ama memleket meselesi niye yapıyorsun ?

"bunlar kars digorlu..başka söze gerek yok.."

Bunu okuyan bütün doğulular kendini kars digorlu gibi hissedecektir kendini.Mal olmasaymış böyle bi hata yapmazdı zaten.Bu yazdığıyla sıvamış.

sanırım adam kapalıdan kürt demek istemiş onların mafyalı işi çok oluyor onu belirtmiş ayrıca galeriden bile araç alınmaz bu devirde ablamın arkadaşının babası galerici kıza tembih etmiş galericilerin önünden yürümüyor biliyor zaten kendi kendilerini(illaki işini düzgün yapan vardır ama oda milyonda 1 Türkiyede 2 elin parmaklarını geçmez)

• merhaba böyle bir konuyu actığı icin arkadaşlara teşekkur ediyorum bende uzun süredir bu araçları takip ediyrum binici icin çok cazip arclar var ama firmalar ilginc biraz arastırınca aynı araclar olduu belli ama isin püf noktasını anlayamıyorum istanbul dışında olunca insana cazip geliyor bu konunda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun oluruz.
  • BU FİRMAYI BENDE İKİ YILDIR ARAŞTIRIYORUM, ARABALAR ÇOK UCUZ PERT KAYDI OLMA İHTİMALİ YÜKSEK, AMA ARAÇLAR ÇOK UYGUN
    ADAMLARI BİR İKİ DEFA ARADIM
    1. ARAÇLARIN PLAKALARI YOK, YANITLARI PLAKALI OLSA BİLE KENDİLERİ ÇEKME BELGESİ ÇIKARTIYORLAR VERGİ VS. GİBİ ŞEYLERDEN KURTULMAK İÇİN DE MANTIKLI GEREKEN DE BU ARAÇLAR BUNLARDA DURDUĞU MÜDDETSE HİÇ BİR MASRAFI YOK ADAMLARA, YANİ ADAMLARIN ACELESİ YOK, ALICI AMA BİLDİĞİM KADARIYLA ÇEKME BELGESİNİ İPTALİNDEN SONRA RUHSAT-PLAKA ÇIKARMASI 500-1000 TL GİBİ MASRAFLARA MAL OLUYOR,

BUGÜN İNSANLARIN BAZILARI HATA GÖRDÜĞÜM KADARYLA ÇOĞUNLUĞU KENDİ ARABASINI SATARKEN HATASIZ KABARIK FİYAT, ARAC ALIRKENDE HATALI EN DÜŞÜK FİYAT SÖYLER BUNU DA GÖZ ARDI ETMEMEK LAZIM Kİ BİZZAT ŞAHİT OLDUĞUM OLAY, İSTANBUL OTO PAZARINDA BİR ARACA BAKARKEN YANINDA BAŞKA ARAÇ SAHİBİ BENİM ARACA BİR BAKABİLİRMİSİN DEDİ ARACA OTO BOYA CİHAZIYLA BAKTIM ARACIN MACUNLARI VE VİDALARINA DAHİ BAKTIM Kİ ARACINDA BİR PARÇA VERNİK BOYASI VAR AMA ARACA BAKAN KİŞİ BU PARÇA DEĞİŞMİŞ ŞEKLİNDE ADAMI İKNA ETMİŞ, VE ARACI KELEPİR FİYATA ALACAKKİ ARKADAŞ TAM BİLMEDİĞİ İÇİN VERMEMİŞ ŞUNU DA BELİRTİYİM OTO BOYA ÖLÇME CİHAZLARI DA TAM NET SONUÇ VERMEYEBİLİR FABRİKA BOYASI GİBİ MİKRONLU BOYA ATAN USTALAR VAR UNUTMAYIN,

BENİM MERAK ETTİĞİM BU ADAMLARDAKİ ÇEKME BELGELİ ARAÇLARIN PERT KAYITI OLUP OLMADIĞI BU 5664'DEKİ ŞASİDEN SORGULANDIĞINDA ÇIKIYORMU, ÇIKMIYORSA BUNU SİGORTACIDAN ÖĞRENİLEBİLİR Mİ,

ANKARADA OTURUYORUM ARAÇ ALMAK İÇİN BAZEN İSTANBULA GİDİYORUM BİR DEFA SÜPER KANDIRILDIM VEYA KAZIKLANDIM Kİ HERKES KARŞILIĞIN BULACAK ( BU BİRAZ KENDİMİZİ KURNAZ ZANNETTİK AMA KARŞIMIZDAKİ BİZDEN DE KURNAZ ÇIKTII ) NET 2500TL ZARAR BİRDAHA TEK SEFERDE BU DENLİ ZARARLARA GİRMEKTE İSTEMİYORUM,

SON İKİ YILDA ÇOK TECRÜBELERİM OLDU BU ADAMLARA KESİNLİKLE GÜVENİLMEZ Mİ BURADAN ARAÇ ALAN VARMI VEYA BURAYI DOLAŞAN VARSA ONLAR BİLGİLENDİRİR İSE MEMNUN OLURUM YANİ BUNLARA BAKARAK TA ZAMAN KAYBI YAŞAMAMAM LAZIM....

• şikayetvar.com a girin bakın mağdurlar orda mevcut. yeni isimleri pazar otomotiv olmus. pzar otomotiv şikayet yazın herseyi göreceksiniz sitede
  • ben bu şerefsizlerden arac aldım. kazıklandım siz sakın kanmayın aracın parçaları çalınmış. verilen sözler tutulmuyor.
  • ben bu kasımoğulları veya pazarcı otomotive yeni gittim. istanbul da işim vardı fırsat bulunca şu arabaya bakmak için gittim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-rio-1-5-crdi-ex-advance-148483070/detay/

yerleri dağbaşında bir yerde. içeride 20-30 araba var. herbiri birbirinden berbat durumda. sanırım resimleri çekip sonra fotoshopla üzerinde oynuyorlar.

resimlere bakınca araba sıfır gibi.hiçbirşey anlaşılmıyor. çalışır yürür durumda diyor. arabayı canlı görünce aptallaştım. böyle sahtekarlık olmaz.

bir kere araba kaza yaptığı haliyle değil. üzerinde bayağı oynanmış tavanla direklerle göğüs vb heryeriyle . çekiçlenmiş düzeltilmiş. bazı parçalar eksik.

herif öyle pişkin ki kendisini savunması çok ilginç " internetteki resmine bakıp kadın getirtsen gelen kadın resimle aynı mı çıkıyor" diyor.

sattıkları arabalar pertten öte berbat durumda.hiçbir şekilde ilanlarına aldanmayın. yaktığınız benzine yazık.

• Kısmen pert..
  • araba alırken nelere dikkat etmeliyiz arabayı üstümüze nasıl alırız çekme belgeli herhangi borcu harcı cıkarmı bize sonradan
  • Şuna final otomotivi de ekle de dolandırıcılar birliği kurulsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftangel kullanıcısına yanıt
    bende tam baktim lan gitsem baksam mi su arabalara diyordum ki adamlar feci dolandirici ve zeki .. misal 20 bin liraya sattiklari araci dersiniz ben bunun parcalarini satarim 20 bine ama aslinda adam satmis zaten cakma parca dolu araba

• http://canotomaduru.blogspot.com.tr/

yemek gördün ye dayak gördün kaç

kasımoğulları otomotiv
  • Ben de biraz önce birkaç araba ile ilgilendiğimi söyledim.Araçların hasar ve ya pert kaydı olup olmadığını sordum telefondaki adam çevirip kıvırdı.Biz bilemeyiz diyor.Yahu sen bilmezsen kim bilir dedim.Bana diyor ki senin yapman gereken 5664'e sorma işini bana yıkmaya çalışıyorsun diyor.Plaka ver sorayım diyorum,bunlar çekme belgeli diye çeviriyor.Gelip bakacaksın diyor.Peki ben hadi Kars'tan arıyorum.Nasıl olacak?Gelsem bile bakmayla arabanın kaydı var mı yok mu anlaşılır mı diyorum, hep aynı dümen ve tezgah.Kırk tane ismi var.Kasımoğullarımı,Pazar oto mu, kardeşler oto mu belli değil.Artistlikleri de cabası.Satıcı ve iyi bir esnaf olmadıkları kesin.
  • Benim bildiğim pert kaydı kaskolu araçlarda oluyor galiba. Maddi hasarlı kazalarda ağır hasar olsa bile tamirciler aracı tertemiz toplayıp , el işçiliği maharetiyle minimum parça değişimi yaparak az hasarlı veya çizikten dolayı ön tarafı yada sağ tarafında boya var diyerek bir güzel pazarlıyorlar .İşin gerçeği bildik ve tanıdık birinden geçmişini öğrenebileceğimiz arabayı almakta yarar olduğunu düşünüyorum.
  • kasımoğulları otomotiv istanbul'un en ücra köşesinde eyüp ilçesinde bulunan göktürk merkez mahallesi adreslerine zorlukla gidebildiğiniz binbir hevesle ucuza alırım biner pahalıya satarım mantığı ile düşündüğünüz araçların bir çoğunun ağır hasarlı, airbag ve airbagleri patlak, kaporta hasarlı, ağır hasarlı olan kaporta parçaları değişmiş veya çıkma parça takılmış, ağır hasarı ustanız yanınızda olmadığı sürece asla anlamayacağınız şekilde makyajlanmış, direksiyon simidi değişmiş, çoğu yedek parçası çalınmış değiştirilmiş veya başka model yada düşük model araç parçaları ile change yapılmış, yedek lastikleri jantları soyulmuş, çalışanlarının sizi azarlarcasına cevap verdiği ve ülkemin insanının her seferinde ilk sıralarda gördüğü hasarlı oto alım satımcısıdır.

2012 julietta'nın motorundan tempra parçaları çıktığına arkadaşımın arabasında şahit olduğum firma. insan bu kadar da olur mu diyor resmen

• kanaatimce Gaziantep'de bulunan oto galerisi (normal araç alıp satıyor) Kasımoğulları otomotiv isimli bir firma ile sanırım isim hakkı anlaşmazlığına düştüler. Son günlerde sahibinden com da PAZAR OTOMOTİV İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ adı ile ilan vermeye devam ediyorlar. bazı ilanlarına arasıra girip göz atıyorum ne var ne yok diye. aslında bazı araçları çok mantıklı geliyor insana ilk bakışlarda. ama buraya ustasız gitmek saçmalık. eğer ustanız yanınızda yoksa kolayca aldanıyor olabilirsiniz. çünkü baktığınız bir arabanın salıncağı çalınmış, klima motoru sökülmüş, buji kabloları alınmış, enjektörleri değiştirilmiş, benzin deposu bile sökülmüş olma ihtimali yüksek. çünkü çıkmacılar genelde bu tip çekme belgeli araçlardan çoğu zaman parça temin ederler yada bu araçların parçaları sigorta şirketinin otoparkında gece geç saatlerde talan bile edilmiş olabilir... normalde sağ kapısı hasarsız olan bir arabanın sağ kapısı hasarlı bir araçla (aynı renk ve modelde) kapıları değiştirilmiş araçlar bile görmek mümkün...

eğer işin içinden çıkarım diyorsanız buyrun alın. ama dili yanan sayısı çok fazla.

• Ünlü dolandırıcının güzel bir sözü vardı "Ben aslında beni dolandırmak isteyenleri dolandırıyorum demişti" Siz düşünüyorsunuz aracın görünen neredeyse hiç hasarı yok. Tamam hemen bunu alırım ufak tefek tamir ile En az % 20 - 50 kar ile satarım. İşte dolandırıcı da sizi bu tuzağa çekiyor. Bunlar işin piri olmuşlar. Belki de fotolar bile çekildikten sonra araçlar değiştirilir. İçinde ki bütün değerli parçalar değiştirilir yada sökülür. Diyelim sağdan kazası olan araç ile soldan kazası olan araç tek hale getirilir gibi sayısız varyasyon var. Bu işlerden anlıyorsanız zaten gidin sigorta şirket ihalesine siz girin. Kendiniz toplayın.

Alın bir örnekhttps://www.sikayetvar.com/pazar-oto-arac-hakkinda-yanlis-bilgi-verildi
    1 ay önce bu firmadan bir araç aldım. Benim hatam bilen birisi ile gitmemek oldu. 1500-2000 masraf var abi dediler ve arabayı bana sattılar ve kendi tanıdık bir tamirciye yönlendirdiler ben kendisini arıyorum deyip yanımdan aradılar. Her şey yolunda gibiydi baştan ustada biz bir açalım bakalım masrafı çıkarırız dediler. 3 haftada ancak tamamlandı bitmedi 2 tamirciye daha gitti en son servise girdi sanırım 14-15 bin liralık masrafım olmuştur. İşin ilginci maslak oto sanayi sitesinde herkes tanıyor pazar otoyu.

https://www.sikayetvar.com/pazar-otodan-kapora-iadesini-alamadim
    Pazar Oto'dan 3 adet hasarlı araç aldım. Araçlardan birine kapora gönderdiğim halde başkasına sattılar ve gönderdiğim kaporayı 3 hafta geçmesine rağmen alamadım, hep başlarından atıyorlar. Sabah akşam arıyorum telefona bakmıyorlar meşgule atıyorlar. Aldığım 2 araca gelince 2 araçla da oynamışlar, araçların hepsi makyajlı. Araçların alt kısmındaki hasarları gizlemişler. Döşemeyi sökünce fark ettim. Akü ve stepneleri araca koymamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 15 Ekim 2015; 21:08:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

Bu adamlara dikkat edin gun gectikce baska isimle ortaya cikiyorlar kimsede bu isin ustune gitmiyor.sahibindende şimdide kasimogullari oto diye ilan acmışlar.
    Bir mağdurun yazısı okumadan geçmeyin.
    http://canotomaduru.blogspot.com/

Bu adamda mal,tamam haklısın ne desen adamlara ama memleket meselesi niye yapıyorsun ?

"bunlar kars digorlu..başka söze gerek yok.."

Bunu okuyan bütün doğulular kendini kars digorlu gibi hissedecektir kendini.Mal olmasaymış böyle bi hata yapmazdı zaten.Bu yazdığıyla sıvamış.

yemin ederim yine benzeri şeyleri yazacaktım, son anda 3 yıl önce yazdığım mesajı farkettim ha.

ayrıca cihanair'i tanıdıktan sonra kars digorlulara bakış açım değişti biraz söylemeden geçemeyeceğim asdasdas

cihan abi okuyorsan kusura bakma

• Aracın 3-5 bin lira masrafı anca çıkar derler ama en az 15 bin masraf edilir , araç yine adam olmaz.

• Evet arkadaslar... Bir kac saatlik okuma sonunda kaza yapmiş bir aracin asla satin alinmamasi gerektigini anladim.

Yaşin gelmiş 50 ye...hâlâ anlamadin mi diye soranlara..

Hatay da kaportaci akabalarim var . onlara tamir ettiririm desem de ... Araci trafige cikartana kadar kahrimdan ölürüm herhalde derim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.