Şimdi Ara

kardeslerim nedir bu cevap verin yaa..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız mevzusu falan sanıpta silmeyin konuyu...

ya arkadaslar ben zamanında birini sevdim uzun yıllar beraberdik ayrıldık 2 yıl oldu...

herneyse ben unuttum bu kızı ama şuan alkollüyüm, böyle alkol alınca aklıma takılıyo sürekli, onun baskasıyla oldugunu dusunuyorum sinirden çıldırıyrum, nefret ediyorum ah bi karşıma çıksada sevgilisiyle bi denk gelsem falan diyorum.. yani onu başkasıyla düşününce içim sızlıyo çok büyük nefret duyuyorum belki anlayanlar var beni, herneyse sorum şu ben bu kızı sevıyomuyum ?

onun iyi olmasını mutlu olmasını düşünmüyorum, nefret ediyorum ama başkasıylada olmasına kabullenemıyorum bu nedir arkadaşşş 3 5 kadeh içip keyif yapalım diyoruz, herşey bitip eve gelince kederleniyoruz anlayamadım gitti nedir bu beylerrr seviyomuyum sevmiyomuyum yemin ederim bilmiyorum yaaa neyse saygılar kardeşlerim..

• bence sevmiyosun sadece kendini yanlız hissediyosundur bi kız bul kendine bidaha aklına gelmez

Alkolu bırakmanı öneririm ben bıraktım ve huzurluyum
  • sen içkiyi bırak kızıda bırak git kendine başka bir hanım efendi bul
  • terkedilen sendin büyük ihtimal,artık onu hatırlamanın bir anlamı yok,unut gitsin yahu
  • ya beyler öyle çok içen biri değilim her ctesi arkadaşlarla kumkapıda rakı sofrası yaparız.. tüm haftanın yorgunlugunu atıyoruz ıyı gelıyo ama sureklı bu dusuncelere kapılıyorum nefret edıyorum bazıları dıyo eger bırınden nefret edıyosan hala sevıyosun demektır falan.. kafam karışık..

ondan sonra hiç ciddi bir ilişkim olmadı.. 1 2 hafta süren gecelik takılmalık kısaca kaçamak dediğimiz ilişkilerm oldu.. olmuyo ya yok yeni biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feelulive

terkedilen sendin büyük ihtimal,artık onu hatırlamanın bir anlamı yok,unut gitsin yahu

açıkcası terk eden olmadı.. aileler istemedi ayrılışımız ağlayarak oldu.. son sözlerimiz seni seviyorum oldu. 2 yıl olucak, nefret etmemin nedeni ailesine çok çabuk yenilmesi ağırlığını koyamaması..
  • olmamış,bitmiş,geçmişi düşünmenin bir faydası yok,zamanla tam olarak unutman mümkün olmasa da anlık hatırlar, geçersin,her işte bir hayır vardır,kötü görünse bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.