Şimdi Ara

Karekod, Nfc ödeme kampanyalarının mantığı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok kart kampanyası saçma bir şekilde bu oyuna dönüştü. Normal kart kullanınca aynı puanı neden kazanamıyoruz? Bankaların bundan çıkarı, karı mı var?

Pos makinesinde 1 saat karekod menüsü açmaya çalışan arkadaşlar var. Telefonu birkaç sene eski olup Nfc desteklemeyen var.

Bu kampanyalardan müşteri kitlesinin %5 i bile bu zorluklar nedeniyle faydalanamıyor. Acaba bankalar bunu bilip sırf kampanya yapmış olmak için mi yapıyor? Bu ay 300 puan dağıttım çok iyi bir kartım ama sen kazanamadıysan ben ne yapayım gibi salağa yatıp hem imaj sağlayıp hem dağıtacağı kuruşlardan kar etme derdindeler herhalde.

😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tarz ödemeler dediğiniz gibi biraz uğraştırıcı , NFC belki biraz daha kolay olabilir. Genel olarak banka kapmanyalarında hep belli kesime hitap eden ayrı ayrı harcama hedefleri görürsünüz bununda tek sebebi her müşteri kitlesinin yararlanmasını engellemek, her kampanya farklı kesimlere hitap eder böylecelikle kazanım hep sınırlı tutulur buda bankanın hem dışardan bakılınca kampanya yapıyormuş gibi görünmesini sağlar hemde genel cironun düşmesini engeller. Ayrıca bu gibi kampanyalarda özel olarak NFC yada karekod açıp ödeyen varsada puanını tabii ki alır eğer uğraşmak istiyorsa, o hariç uğraşmak istemeyip direk kart ile öderse de (genelde böyle olur) kazanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat256 -- 20 Mayıs 2021; 20:10:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.