Şimdi Ara

KAREKOK,3D vs KAREKOK,345 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar orijinal ayt son basım mı @koc law

• Fasikül de çözüyorsan üç tane sb çözme bence ya da bana koymaz dersen iyi kaynakları al soru seçe seçe çöz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • michaelscott_ M kullanıcısına yanıt

özdebir de 35 geldi yani 25 30 arasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 7 Mart 2022; 20:17:28 >
  • Ayt mat branş denemeside önersenize ya

• DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt

karekök çöz orta seviye sonra bulursun yolunu çözümleri arkada güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 7 Mart 2022; 20:21:1 >
  • BEYLER ORIJINAL KALMAMIS AW bende 3d aldım hemen bitirecem 1 tane kitapcı var burda,345 te yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 7 Mart 2022; 20:25:26 >
  • 28-32 civarı yapıyorum matematikte. Elimde toprak var şu an. Başlangıç için iyi mi sence yoksa karekök mü dersin

• DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt

bilmiyom ki toprağı ama karekök kolay gelir sana

• Aynen karekök soru bankası gibiymiş sanırım. Ben bi topraktan başlayayım en iyisi

• medness M kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim hocam anlatmak istediginizi anladim ben ayt matematik adına apotemi fasiküller+karekök+3d çözdüm simdi de orijinale basladim ilk basta mantıklı bir karar gibi geldi kafama göre her gün üc bes test atarim diye düsünüyordum sonrasindaysa ayt mat adina bu kadar kaynak cözmek vakit kaybi mi diye düsündürdü ayrica siz de orijinali tek kaynak olarak cözmenin daha verimli olacagindan bahsetmissiniz ama benim genel dersler adina yetistirmem gereken cok bir konum kalmadi bu yüzden orijinali de cözmem de cok büyük sıkıntı yok gibi duruyor yine de hala arada kaldim bu durumda dördüncü bir kaynak cözmek sizce de mantikli mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • loveofdevils kullanıcısına yanıt

Bence surekli ayt mat deneme +orijinalden kafan estikçe çözmek mantıklı böyle yapıyorum ben de. Ayt mat gecen yıl saglam geldi bu sınavdan sonra özellikle diğer derslerinde eksik olduğunu düşünmüyorsan ayt mat için yapacağın her şey fayda sağlar diye düşünüyorum.

2021 gibi bir sınav gelmemesi için bir sebep yok bence o yüzden her şeyi degerlendirmen en mantıklısı.

• KOZ ne

• Kolay orta zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 7 Mart 2022; 22:35:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • medness M kullanıcısına yanıt
    evet bence de 21 sınavını baz alırsak ayt mat için çok daha fazla emek vermek gerekiyor umarım bu yıl ters köşe olmayız ben de dediğin gibi yapmayı planlamıştım bakalım umarım sınavda meyvesini alırız cevapların için çook teşekkür ederim

karekokten sonra 3d gelistirdi mi ? yorumlasana detaylica beğendiğin kisimlari fln

• karekök daha çok klasik geliştirici sorulardan oluşuyor yeni nesil yok denebilir ama sınavda klasik soruları alengirli şekillere sokup da sorabiliyorlar yani karekökün yeni nesil kıtlığını 3d karşılıyor bu nedenle karekökten sonra 3d çözerek yeni nesil sorulara da aşinalık kazanıyorsun birde cidden bazı sorularda farklı yorumlar var çözen hoca da Eyüp b olduğu için çok farklı yorumlar kazandırıyor ama bence çok zor bi kitap değil apotemi fasiküller+ karekök+ 3d çözerek ayt mat netimi +30 sabitledim yani kitabın illaki geliştirdiğini düşünüyorum

eyw knk karekok cozdum bende umut hocayi mi izledin sende

• rica ederimm evet asiri iyi aciklayici anlatiyor cözümleri

• BILGI SARMAL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.