< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 7 Mart 2022; 17:6:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KAREKOK,3D vs KAREKOK,345

-
-
orijinal çözsene kanka
-
knk racon olarak matematikte karekok sonra 345,3d den biri sonra orijinal çözülüyor diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 7 Mart 2022; 17:8:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karekök çözdüysen orijinalde zorlanmazsın direk geç bence
-
345 iyi kitap
3d o kadar kolay değil diye biliyorum
valla kolay polinom denklem limit fln baktım gözümle çözdüğüm oldu
tamam o zaman orijinale geceyim
orijinal karekökten 2 kat zor
takılırsanız moral bozmayın
-
karekökte zorlanmadım ki
ödf3 çözdüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 7 Mart 2022; 17:47:19 >
Ödf 3 çok detaylı diye biliyorum en baştan orijinal çözseydiniz hocam bari
karekök ortalama bir kaynak zaten
345 + orijinal de iyi kombindir. 345'te KOZ şeklinde ilerleyip orijinale geçebilirsiniz. Ben henüz bitirmedim lakin çözdüğüm kadarıyla çok iyi bir kitap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 7 Mart 2022; 18:35:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin orijinal serüveni nasıl gidiyor Türev, integral ve fonksiyonlardaki bazı testler yamulttu beni. Diğer konular gayet iyi ilerledi lakin bu üçlüde biraz tıkandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşırı bunalttı hocam özellikle türevi, eski basım acil aytden temizledim aşırı iyiydi türev İntegral
Eksik integrallere bakmam lazım
Karekök 2019 > All
-
Direkt orijinal bence ya. Sene başı 345 olabilirdi şimdi 345 cozecekseniz yine osym testleri çözülür 345in de.
Bir de orijinalde diğer sblere göre fazla test var (3d test bakımından o kadar yoğun değil mesela)
sonlara doğru çözerim yapmayın bence. Sona bırakırsanız ya mavileri kirmizilari çözersiniz atlaya atlaya kitap ziyan olur ya da hepsini çozucem derken vakit kaybedersiniz.
karekök bence 345 ve 3dden daha iyi bir kitap bütün soru tarzlarini cözdürüyor 3dde bir testte maks üc tane zorlayici soru cikiyor ben karekökten sonra 3d cözdüm şakır şakır çözülüyor şimdi orijinal çözüyorum bakalım anlatıldığı kadar var mı bilemiyorum henüz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
netleriniz nasıl hocam
hocam bugün orijinale başladım öyle günlük kafama göre çözmeyi düşünüyorum zaman kaybı mı diyorsunuz sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam öyle değil orijinal ayt çok iyi ve bu zamanlar çözülmeli bence,geçe bırakılmamalı diye düşünüyorum.
sonuçta sınava 3.5 ay kaldı orijinalin önüne bir kaynak koyarsanız orijinalden verim alınmaz ya bitirmek için atlaya atlaya çözersiniz ya da bitireceğim derken diğer yapacaklarınızı yapamazsınız. Ki genel itibariyle kitapta her seviyede soru var yani 1 kaynak çözmüş biri aman aman zorlanamaz diye düşünüyorum, son testlere doğru belki ama kitabı da zorlaması için, gelişmek için alıyoruz.
bunun daha ayt denemesi, tyt denemesi ,ayt fen/sos(ea-say ayrımı olmasın :D) denemesi konu eksiği zartı zurtu var eğer onları yapacağın zaman aralığına orijinal ayt sb sıkıştırırsan pek verim alınmaz bence, bu ay orijinal çözmek için iyi.
Bir de kitapta 2000+ soru vardır rahat, sadece türevde 30 test var. sona bırakan biri ilk seviye testlerin hepsini muhtemelen atlayarak çözecek bitirmek için. Halbuki orijinalin hepsini çözse 1,5 kaynaklık soru var orada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- o palyaço benim
- 2026 dgs ne zaman
- hemşirelikte staj parası veren üniversiteler
- 31 nasıl bırakılır
- limit tyt türkçe deneme cevap anahtarı 15x40
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X