AKARA ARDREAM +9 DUAL CLAVEAR +8 CİTİN 2 PARÇA +8 FP 2 PARÇA +7 DD WP+1 DUAL ROL EME SILVER ERNING +1 SKE BELT CLAN:FİGHTCLUB CHARIMI SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİm
quote:Orjinalden alıntı: full_salvo super ama ama bi ss koysaydın keske akarada SKE BElte İnanmadımda Akara'da Ske Belt'e Nasıl İnanamıyosun Anlamadım ?
quote:Orjinalden alıntı: FlightAttendant quote:Orjinalden alıntı: full_salvo super ama ama bi ss koysaydın keske akarada SKE BElte İnanmadımda Akara'da Ske Belt'e Nasıl İnanamıyosun Anlamadım ? CS var adam ne dio
quote:Orjinalden alıntı: devilcnr quote:Orjinalden alıntı: FlightAttendant quote:Orjinalden alıntı: full_salvo super ama ama bi ss koysaydın keske akarada SKE BElte İnanmadımda Akara'da Ske Belt'e Nasıl İnanamıyosun Anlamadım ? CS var adam ne dio Valla Oyuna Bu Kadar Da Mı Fransız Olunur
quote:Orjinalden alıntı: FlightAttendant quote:Orjinalden alıntı: devilcnr quote:Orjinalden alıntı: FlightAttendant quote:Orjinalden alıntı: full_salvo super ama ama bi ss koysaydın keske akarada SKE BElte İnanmadımda Akara'da Ske Belt'e Nasıl İnanamıyosun Anlamadım ? CS var adam ne dio Valla Oyuna Bu Kadar Da Mı Fransız Olunur o ske beltten en az 500tane wardır akarada sadece +0olarak
charı bozdum itemleri yaktım Berker yardımcı olmaya calıstıgın ıcın sağol moriq .. +9 md denedık ama sonuç oFFs
quote:Orjinalden alıntı: ozgur2266 azıyla yetinemeyen çoğunu bulamazmış Aziyla yetinen hep ezik kalir.
quote:Orjinalden alıntı: JusT18 quote:Orjinalden alıntı: ozgur2266 azıyla yetinemeyen çoğunu bulamazmış Aziyla yetinen hep ezik kalir. bunların neresi ezik ? +9 DUAL CLAVEAR +8 CİTİN 2 PARÇA +8 FP 2 PARÇA +7 DD WP+1 DUAL ROL EME SILVER ERNING +1 SKE BELT
quote:Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain Ezik bir char değildi ama ufak bir hırsa kurban gitti .. ske belt çalınınca kanka biliyorsun heves gittimi gidiyor
quote:Orjinalden alıntı: ozgur2266 quote:Orjinalden alıntı: JusT18 quote:Orjinalden alıntı: ozgur2266 azıyla yetinemeyen çoğunu bulamazmış Aziyla yetinen hep ezik kalir. bunların neresi ezik ? +9 DUAL CLAVEAR +8 CİTİN 2 PARÇA +8 FP 2 PARÇA +7 DD WP+1 DUAL ROL EME SILVER ERNING +1 SKE BELT Ben Charina ezik demedim. "Aziyla yetinen hep ezik kalir." dedim.