Şimdi Ara

karel fm 700 cıhazım var win7 de çalıştıamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle internette ve forumda baya baktım ve bir çözümünü bulamadım.

cıhaz karel fimasının cıkarmış olduğu fm 700 cıhazıdır.

sorunuma gelecek olursak bu cıhaz eski işletim sistemlerinde(win nt4.0, xp sp1-2-3, vista) hiçbir problem yaratmamaktadır ve driveri ile birlikte programları kurulmaktadır. yani cıhaz gayet düzgün çalışıyor. sadece driverleri ve programı win 7 ye kurulmamaktadır. daha doğrusu ben kuramadım çünkü bir tanıdığa gittiğimde aynı cihazdan onda da olduğunu gördüm ve win7 ye kurmuş sorumsuz çalışıyordu. kendisinden yardım istedim. fakat kendisi bana programı kendisinin kurmadığını söyledi başkasına kurdurtmuş ve kime kurdurttuğunu hatırlamıyor.

lütfen yardım edin yoksa cihazı satacağım ama satmakta istemiyorum. çalıştırıp kullanmak istiyorum.

edit: işletim sistemim win7 x64
    bakınız:http://www.karelsantralservisi.net/karel.fm700.faks.html

sürücümü kurmayı başardım tek problemim programı kuramamak oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.dr.13175 -- 27 Ağustos 2014; 13:50:36 >

• cihazın sürücüsünü elle tanıtmayı deneyin
  • MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. ben sürücüyü konuyu açtıktan sonra yükledim ve elimle yükledim. yani sürücü sorunu çözdüm. fakat programını hala kuramadım.

buyrun karşılaştığım sorun:

• setup veya install dosyasının üzerinde sağ tıklayıp uyumluluk sorun giderme basın, bakalım işe yarayacak mı
  • Uyarıda gördüğüm kadarıyla yanlış driver ı kurmaya çalışıyorsun . vista driver ını bulup kurman lazım.
  • Vista driverleri sadece Windows 7 'yle uyumludur.
  • @MuratTURAN1977 : hocam dediğinizi yaptım hatta programı winxpsp2 ye uyumlu olarak çalıştır dediğim halde aynı sorunu verdi.

@andac_bagtir : hocam niye öyle dediniz anlamadım.

@TheSmart : bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.
  • başkasında çalışan program aynı versiyon mu acaba, mümkün ise programların versiyonları karşılaştırın
    başka pcde win7 de çalışıp sizde çalışmaması ilginç

ve fax için illa belirli bir program kullanmak şart değildir
    herhangi bir fax programı tanıtılmış olan sürücülere göre faxları tanıyabilir
    güncel bir program kullanmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

başkasında çalışan program aynı versiyon mu acaba, mümkün ise programların versiyonları karşılaştırın
    başka pcde win7 de çalışıp sizde çalışmaması ilginç

ve fax için illa belirli bir program kullanmak şart değildir
    herhangi bir fax programı tanıtılmış olan sürücülere göre faxları tanıyabilir
    güncel bir program kullanmayı deneyin

hocam bu benim hiç aklıma gelmemişti bunu en kısa zamanda deneyip sizi bilgilendireceğim şimdiden çok teşekkürler...
  • Win 7 ile ilgili probleminizi çözebildinizmi. Sorun çözüldümü?
  • celalettinyucesoy C kullanıcısına yanıt
    Hayır başaramadık. Dolayısıyla satıp başka bir cihaz aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba karel iletişim sistemleri porogramları konusunda faydalı olacak bir site var linkini aşağıda paylaşıyorum yararlı olacaktır.

karel fm 700 cıhazım var win7 de çalıştıamadımkarel santral servisi
    Karel Santral Programlama Kodları Karel Santral Arıza Kodları
    https://www.karelsantralservisii.com/karel-santral-programlama/index.html
  • Uff 2015'miş.

Neyse, benzer, andıran sorunlar için bir öneri.

Güncel işletim sisteminiz içinde VM (type-2) oluşturun. O donanımın gerektirdiği işletim sistemini o VM'e kurarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.