Şimdi Ara

karemis.com.tr 'de Efsane Cuma haftasına özel sepette %30 indirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli DH üyeleri diğer konumuz silindi maalesef. Efsane Cuma haftasına özel indirimlere ek sepette %30 net indirim yapıyoruz. Ayrıca 200 TL üstü alışverişlerde ballı karadut özü hediye ediyoruz. Hemen sipariş vermek için;www.karemis.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu karadutu bedava mı veriyorlar sürekli bi karadut konusu gına geldi artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni üyeliklerde ½20 indirm kodu mailime gelmedi.Acaba kampanyamı bitti?
  • Bana da %20 kodu gelmedi
  • Geçen sene yurtdışına götürmek için aldığım bu lokumlari, hickimse beğenmedi. Fiyatına aldanarak almıştım ve rezil oldum.

• canozturk C kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Karadut meyvesi ile ilgili ürünler üretmekteyiz, bu yüzden Karadut hasatımızın bitmesi ile karadutlu ürünlerimiz satışa çıktı efendim...

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • robinho32 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba

DM den mail adresinizi iletirseniz tarafınıza kontrol sağlayıp bildirim yapabiliriz.

İlginiz için teşekkür ederiz...
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Merhaba

DM'den mail adresinizi iletirseniz, kontrol sağlayıp bilgi verebiliriz.

• sajahn S kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Lokumlarımız kendi imalatımızdır ve ayda 2-3 parti üretim yapmaktayız. Hangi konuda memnuniyetsizliğiniz oldu acaba? Konu ile ilgilenmek ve sorunu çözmek isteriz.

• Yazın aldığım karadut özünü geçen gün ağız yaralarıma iyi gelir diye biraz yiyeyim dedim. Sahte bal gibi üzeri şekerlenmişti. Tabi bu sağlıksız veya katkılı olduğu anlamına geliyor demiyorum ama normal birşey mi?

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz, ürünümüzün şekerlenmesi doğallığının bir göstergesidir. İçerisinde katkı maddesi olmuş olsaydı bu tip bir durumla karşılaşmazdınız. Ürünümüz hava şartlarının değişiminden kaynaklı şekerleme yapmış olabilir, sizden ricamız sıcak suyun içinde bekletmeniz, tekrar doğal kıvamına geri dönecektir.

Anlayışınız için tekrar tüşekkür eder, iyi günler dileriz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.